Desperados III: interaktív traileren a vadnyugat
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2020. June 03.
Wednesday 15:15


Baromi jó ötlettel rukkol elő a Desperados III, ami egy friss interaktív trailerrel pörgeti ki a maximumot a játék lehetőségeinek felvázolásából. A THQ Nordic által gondozott játék június 16-án érkezik, és már a tesztlaborba is beosont - mi is kíváncsian várjuk a végső verdiktet, mert egyelőre a Desperados/Commandos vonalon mozgó rajongók számára tuti vételnek tűnik.

[18] Balee
Jun 04., Thursday 0:35 #3
Kipróbáltam a demót, ez tényleg hatalmas. Tuti vétel.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO | PS4 Pro | Nintendo Switch |
[11] frg_dnl
Jun 03., Wednesday 18:31 #2
A be quiet és a set trap működött, a loud-ot csak egyszer próbáltam abból is ki lehet jönni jól a ST-ban már csináltam olyat azon a pályán amikor a pergament kell ellopni.
De a csendes akciót és a futást preferálom inkább mert ha riadó van akkor erősítés érkezik és csak feleslegesen megnehezíti a szituációt. Legalábbis a ST-ban így volt.
[55] axl
Jun 03., Wednesday 17:56 #1
Demo alapján tuti vétel. Már eleve az egy hatalmas plusz, hogy adtak ki belőle játszható verziót a megjelenés előtt. A másik (amiről az előzőnek hála sikerült meggyőződnöm), hogy kellően jól optimalizált ahhoz, hogy még a 8 éves, integrált videokártyás laptopomon is élvezhetően fusson. Talán még jobban is, mint a Shadow Tactics, amit imádtam, a Desperados első része pedig egyenesen a kedvenc játékom a műfajon belül, de azon kívül is simán toplistás. (Mondjuk a Desperados III mechanikailag sokkal inkább egy vadnyugati Shadow Tactics, ami egyáltalán nem meglepő vagy baj.)
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

96 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.