Cyberpunk 2077: elcsúsztatták a bemutatót
Eddig 39 hozzászólás
sQr
2020. June 02.
Tuesday 20:05


“Úgy döntöttünk, hogy a Night City Wire bemutatónkat június 25-ig eltoljuk. Továbbra is várjuk, hogy újabb információkat osszunk meg Veletek a Cyberpunk 2077-ről, de fontosabb beszélgetések zajlanak jelen pillanatban és szeretnénk ha meghallanátok ezeket. Mi teljes szívből kiállunk a rasszizmus, az intolerancia és az erőszak ellen. Black Lives Matter.”

Írta hivatalos twitter csatornáján a CD Projekt RED fejlesztőcsapata. A Night City Wire néven futó bemutató a Summer of Gaming 2020 digitális rendezvénysorozat része, aminek indulását szintén eltolták pár napot - június 4 helyett 8-án kezdődik majd. A Cyberpunk 2077 show eredetileg június 11-én lett volna műsoron.

[1] Rehynn22
Jun 05., Friday 12:46 #39
Válasz multishoot (#38) üzenetére
Inkább kapcsold be azt a rühiblokkert, amit arra fejlesztett egy felnőtt, hogy ő és más felnőttek ne láthassák a kommentjeimet. Nem tesz ez jót neked.
[46] multishoot
Jun 05., Friday 11:40 #38
Válasz Rehynn22 (#37) üzenetére
Mint ha kötelező lenne itt lenni és nem arra kértek volna már amúgy is ötezerszer, hogy takarodj innen, de te mindig sírdogálni kezdtél, hogy "deee neee mááár... brühühü, úgy szeretek itt játszani", aztán tessék, megint itt játszod az eszed. Ennél nagyobb kétszínű féreg mentalitás nem létezik az online térben.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[1] Rehynn22
Jun 05., Friday 9:29 #37
Áh, Gamer365 kommentszekció
[13] Guba33
Jun 04., Thursday 19:50 #36
Sőt,annyira számít a fekete élet ennek fosztogató csürhének,hogy állítólag egy David Dorn nevű St. Louise-i visszavonult 77 éves rendőrkapitányt is lelőttek,aki a barátja üzletét védte a "tüntetőktől" és történetesen fekete.De rengeteg rasszista üzlet belekötött a bandába.Európában valahogy nem rabolnak ki minden boltot tüntetés közben,ez valami specialitás lehet arrafelé...
[10] Makazen
Jun 04., Thursday 19:15 #35
Válasz Wallace (#22) üzenetére
Ezeknek a dolgoknak soha nem szabadott volna megtörténni.
Én gyakran sírva alszok el ezen tettek miatt... Szegényeket megfosztották minden jótól és kiragadták a hazajukból.
Pedig micsoda fantasztikus dolgokat kapott és kap a világ Afrikától!
A világ legnagyobb tudósait, gondolkodóit, feltalálóit... Felsorolni is nehéz az orvosi áttöréseket, a matematikai felismeréseket, a művészeteket, az építészetet...
Nem is tudom hogy folytassam, hisz azért csak a világ egyik virágzó és nagy hatalommal bíró foldreszerol beszélünk...
Bárcsak ott maradhattak volna és részei lehetnének ezeknek a csodáknak!
/minden nemzet és rassz megszenvedte a saját történelmét/

Elorendeles visszamondva, mert van fontosabb dolog is jelen pillanatban, mint őket támogatni.
̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿
[11] Ákos23
Jun 03., Wednesday 22:27 #34
Válasz Matild (#31) üzenetére
Mondjuk szerintem ez rohadtul nem csak amcsi probléma, pl nálunk is jelen és elég sok országban probléma az elnyomás a kisebbség irányába.
[11] Ákos23
Jun 03., Wednesday 22:24 #33
Válasz multishoot (#29) üzenetére
Amúgy ez a török vonal hol ugyanaz? Az háború volt és nem a saját kisebbségi etnikumat nyomta el a török hanem egy másik országot igazott le, a 2 eléggé különböző. Magyarország nem intolerans alapból csak a mostani helyzet nyomja ezt, amikor egy oldal úgy hozza le hírben, h Amerikában nigger majmok verik szét az országot az szerintem elég gond, de nem akarok belemenni mert ez nem ide tartozik.
[8] Charun
Jun 03., Wednesday 21:16 #32
Válasz Wallace (#28) üzenetére
"Magyarország se arról híres hogy valami b.szott elfogadó, a bárminemű másságot elfogadni és tolerálni tudó ország lenne"
Konkrétan ezt hívják rasszizmusnak. Egész pontosan azt hogy egy egész országot, nemzetet általánosítva itélsz meg. De ha pontosan kíváncsi vagy rá lásd a wikipédia bejegyzését a rasszizmusról.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
[31] Matild
Jun 03., Wednesday 16:28 #31
Válasz Wallace (#22) üzenetére
Ez mind szép és jó (vagy nem jó), de ez továbbra is az amcsik faszsága most, régen is az volt, és az is marad még sokáig szerintem. Ehhez mi köze mindenki másnak? Azt hiszik a világ körülöttük forog (ami bizonyos, kapitalista értelemben így is van, de ezt is mindenki maga döntse el, hogy jó vagy rossz), miközben ilyen máshol alig fordul elő. Az igazságtalanság és az ítélkezés mindenhol ott van, de ez a rassz-hisztéria az ő kultúrájuk fényes plecsnije.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[36] kiső
Jun 03., Wednesday 16:22 #30
Válasz Wallace (#28) üzenetére
Szerintem a történelmünk bőven ad rá indokot, hogy legyenek köztünk bizalmatlanok és kevésbé befogadók. Több mint ezer éves állam vagyunk. Voltunk már ezen a földön több különböző náció és rassz által lerabolva és megszállva( mint ahogy mi is tettük, mikor idejöttünk) és mellékesen volt két világháború is.
Az USA ehhez képest egy burokban élő, gyerekállam, és remélem nem lesz ott a mi általunk megélt tragédiáknak a töredéke sem. Sajnos ahogy állnak a dolgok a világban, rettenetesen messze van a Földön a világbéke. Tudom, közhelyek, de ez most a realitás.
[46] multishoot
Jun 03., Wednesday 16:21 #29
Válasz Wallace (#28) üzenetére
Bár csak az USA-ról lenne szó, de globális tüntetések és állásfoglalások vették kezdetét egy olyan ügy miatt, amit ha globálisan is akarunk "most borult a bili a több száz év miatt" értelmezni, akkor itthon, Magyarországon osztrákokat, törököket verhetnénk.

Ezt is sűrűn hallani, hogy Magyarország mennyire intoleráns, csak a számok nem támasztják alá soha semmivel, általam meg megtsztelő, hogy 10 millió embert leprofilozol, de szerintem te már nemhogy a ló tulsó oldalára estél, hanem konkrét állatot váltottál. Én is inkább hagynám ezt a meddő vitát.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[11] Wallace
Jun 03., Wednesday 15:39 #28
Válasz multishoot (#23) üzenetére
Te most őszintén miről beszélsz? Az USA-ról van szó. Nem Magyarországról meg a Török uralomról. Arról nem is beszélve hogy Magyarország se arról híres hogy valami b.szott elfogadó, a bárminemű másságot elfogadni és tolerálni tudó ország lenne. Erre csak itt a fórumon Te voltál pont az egyik példa évekig. Komolyan nem értem ezt a fajta értetlenséget/terelést, vagy ha direkt csinálod akkor mea culpa, nem vettem észre, abba is hagyom.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[11] Wallace
Jun 03., Wednesday 15:33 #27
Válasz Charun (#26) üzenetére
Nem kell elnézést kérned, ez a saját ignoranciád.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[8] Charun
Jun 03., Wednesday 15:03 #26
Válasz Wallace (#22) üzenetére
Kicsit feketére és fehérre fested a világot. Azért ennél jóval színesebb a világ.Csak az Egyesült Államokban latin-amerikaiak, ázsiaiak, natív amerikaiak. Velük mi van? Őket gondolom tálcán hordozta a történelem. Vagy akár minket magyarokat akiket ahogy multishot is említette majdnem kiírtottak a törökök. De a világból és az elmúlt néhány ezer év történetéből annyi de annyi példát lehetne hozni hogy kivel mekkora igazságtalanság történt. Ezek szerint ezekre a nagy toleranciát hirdető ideológiák szerint a további erőszak a válasz. Mert ugye az történik. Elnézést hogy ezzel az ideológiával és gondolkodással nem tudok azonosulni.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Jun 03., Wednesday 15:03 #25
(remélem mindenki felismeri a cinizmust és a fekete humort, utóbbi szerintem éppen most nem ártana mindenkinek)
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jun 03., Wednesday 14:54 #24
Válasz multishoot (#23) üzenetére
De ez tök jogos, ami a videón látszik!

Bár elég meredek, a mozgássérülteket a mai napig nem engedik játszani az NFL-ben és az MLB-ben.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[46] multishoot
Jun 03., Wednesday 14:37 #23
Válasz Wallace (#22) üzenetére
Nem minden fekete ártatlan és nem minden fehér bűnös. Pláne napjainkban, amikor már senki nem vesz és tilt el senkit. Most kezdjünk mecseteket rombolni és muszlimokat verni, mert anno majdnem kiirtott minket a török?
KATT!
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[11] Wallace
Jun 03., Wednesday 14:31 #22
Válasz Charun (#7) üzenetére
Miért? A fehéreket használták, adták-vették rabszolgának többszáz évig semmi másért csak a bőrszíne miatt? A fehérek nem ülhettek a buszokon, tömegközlekedési eszközökön együtt a feketékkel csak azért mert fehérek? A fehérek nem játszhattak az MLB-ben, NFL-ben és más profi sportban csak azért mert fehér a bőrszínük szintén évtizedekig? Őket köpték le az 50-es években az iskolában minden áldott nap országszerte csak mert fehérek? Ők nem mehettek egyetemekre a feketékkel együtt alig 40-45 éve csak mert fehérek? És vajon most a fehéreket ölik igazoltatásokkor nagy százalékban csak azért mert fehérek? A válasz hogy: nem. A feketéket. Ezért jött a Black Lives Matter, mert a White az mindig is számított, mióta világ a világ. Remélem így tiszta egy kicsit.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Jun 03., Wednesday 10:28 #21
Válasz kiső (#16) üzenetére
+1
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[36] kiső
Jun 03., Wednesday 10:19 #20
Válasz multishoot (#18) üzenetére
Erre gondoltam én is. Vagy álljanak be minden ilyen ügy mellé, és akkor lehet nem lesz soha játékbemutató, de még fejlesztés sem, hiszen munició van bőven a világban, vagy egyik mellé sem, és foglalkozzanak azzal, ami a profiljuk. Én az utóbbira szavazok.
[13] Guba33
Jun 03., Wednesday 10:11 #19
Szolidaritásom jeléül tegnap megrendeltem a Star Wars Töréspont című könyvet amiben Mace Windu a főszereplő.Remélem a Mafia Remake nem marad el(és jó is lesz),ha addig esetleg 2 "Bambino" család legyakja egymást Szicíliában...
[46] multishoot
Jun 03., Wednesday 10:00 #18
Válasz kiső (#16) üzenetére
Szerintem nem kár, én most sem várnám el tőlük. Vagy mindig, vagy soha, de hogy most épp találomra igen, aztán valószínűleg megint nem... egyrészt nekem ettől lesz igazán hiteltelen az állásfoglalásuk, valamint én ebbe a hobbyba pont a valóság elől "menekülök", és okkal nézek Sony konfokat meg játszok játékokat és nem pedig bújom a hírportálokat és nézem a híradót.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[1] Rehynn22
Jun 03., Wednesday 9:52 #17
Válasz samus101 (#15) üzenetére
Sajnálatos, hogy (bizonyos dolgok miatt) így elveszik a hangsúly. Épp ezért sokkal jobb fordítás az, hogy "számít a fekete élet". Innentől pedig nem nehéz látni, hogy a "minden élet számít" miért blőd reakció erre.
[36] kiső
Jun 03., Wednesday 9:41 #16
Kár, hogy a most kommentelő cégek, csak most nyilvánulnak meg. A Hong-Kong-i tüntetéseknél bekövetkezett halálokra, a palesztinok mai napig tartó elnyomására és halálaira, meg még millió, a világon rendszeresen történő eseményeire vajon miért nem reagálnak? Ez a szomorú, hogy vannak számukra fontosabb tragédiák.
[7] samus101
Jun 03., Wednesday 9:40 #15
Válasz kiső (#12) üzenetére
"a fekete élet számít" ezt dobta ki a google fordító... Szerintem minden élet számít, ez a nem rasszista megfogalmazás.
"Reach out and touch faith!"
[1] Rehynn22
Jun 03., Wednesday 9:38 #14
Válasz kiső (#12) üzenetére
Nem, pont, hogy te gondolod jól.
Ezért is kérdeztem rá a magyar fordításra.
[7] samus101
Jun 03., Wednesday 9:37 #13
Szomorú de a világ nem áll/állhat le egy ilyen eset után, tanulni kell ezekből, nem képmutató módon elkésve reagálni, majd mindent halasztgani.
Én sem állhatok le a melóval mert valamelyik országban rasszizmus folyik. Szemét világban élünk, rohadt sok problémával.
"Reach out and touch faith!"
[36] kiső
Jun 03., Wednesday 9:37 #12
Válasz Charun (#7) üzenetére
Mert ez nem CSAK a feketékre vonatkozik, hanem a feketékre IS. Persze lehet rosszul gondolom.
[7] samus101
Jun 03., Wednesday 9:31 #11
Válasz multishoot (#6) üzenetére
Az egészet le lehetne rendezni a konf/bemutató/bármi előtt egy ízléses megemlékezéssel, no racism, every lives matter, és szerintem mindenkinek átjönne az üzenet.
"Reach out and touch faith!"
Jun 03., Wednesday 9:29 #10
Válasz Charun (#7) üzenetére
Adom, szerintem sokan igy gondoljuk, csak ugye ezeket a dolgokat nem lehet leirni...ez megint politika...
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden LV426117 /// PS4 iD: Durden91
[1] Rehynn22
Jun 03., Wednesday 9:28 #9
Válasz Charun (#7) üzenetére
Ezt már egy másik, hasonlókat író fórumozótól is kérdeztem, de kitért a válasz elől: hogyan fordítanád magyarra azt, hogy "black lives matter"? Csak mert szerintem van egy kis félreértés.
[7] samus101
Jun 03., Wednesday 9:27 #8
Válasz Charun (#7) üzenetére
Pontosan.. Minden élet ugyanolyan fontos!
"Reach out and touch faith!"
[8] Charun
Jun 03., Wednesday 9:24 #7
Lehet hogy velem van a baj, de had kérdezzem már meg hogy miért nem Every Lives Matter vagy All Lives Matter? Melyik számít vagy melyik ér többet? A Black Lives Matter már önmagában is rasszizmus. Mérhetetlenül szomorúnak tartom hogy ilyen dolgot politikai célokra használnak fel. Sokan pedig mint a birkák mennek utána.

Ha egy kicsit erős lenne a fogalmazás akkor elnézést és töröljétek.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
[46] multishoot
Jun 03., Wednesday 9:17 #6
Most már nyúlhatnának a komolyabb módszerek felé... Az üzenet rég átjött, semmi más nem történik már, mint fosztogatás és duhajkodás, ami lassan a világot is megbénítja. Nekem elegem van.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[73] zaz
Jun 03., Wednesday 8:47 #5
Elba**ott egy év ez és még csak Június van....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[33] backstab
Jun 03., Wednesday 8:37 #4
Kezd kicsit olyan érzésem lenni, mint a múltkori Lidl húsgolyós esetnél: ott sem akart kimaradni egy cég sem a buliból. "Hoppá, ők is halasztanak? Akkor "ez most nem az ünneplés ideje, evrilájvszmedör, veletek vagyunk", mi is halasztunk! Oké, dzsentlömen, nyertünk egy hetet!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[7] samus101
Jun 03., Wednesday 7:16 #3
Válasz Wallace (#2) üzenetére
A játékra értem.
"Reach out and touch faith!"
[11] Wallace
Jun 03., Wednesday 7:03 #2
Válasz samus101 (#1) üzenetére
Ezek a kommentek is. (Ha már itt tartunk.)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[7] samus101
Jun 03., Wednesday 6:31 #1
Kezd unalmas lenni......
"Reach out and touch faith!"
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

12 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.

wiiu 15 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

19 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.