Fairy Tail: fél óra Crocus-ban
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2020. June 02.
Tuesday 09:54


Az eredetileg március közepére tervezett Fairy Tail már 2 csúszást is megélt (először június végére tolták, majd ezt egy újabb hónappal fejelték meg), most azonban egy közel 30 perces gameplay bemutató érkezett a Gust csapatánál készülő adaptációból. A fenti mozgóképes anyag a Grand Magic Games eseményeiből mazsolázik, ennek köszönhetően pedig a harcok mellett az azoknak teret adó Crocus városát is megtekinthetjük.

A Fairy Tail július 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Switch-re.

[21] Lonewolf
Jun 02., Tuesday 19:02 #5
Válasz Dark T (#1) üzenetére
Naruto:The Rise of Ninja és The Broken Bond

Nagyon szerettem mind a két részt. Nekem jobban tetszettek mint az Ultimate Ninja Storm-ok. Kár hogy az Ubisoft nem folytatta, gondolom meg volt rá az okuk...
PS ID : KernyaB
Jun 02., Tuesday 16:09 #4
Válasz Dark T (#3) üzenetére
Ez igazából szerintem az adaptációtól is függ. Ha hűen követi a forrás eseményeit, akkor nem feltétlenül probléma, ha a harcokon van a főszerep. Talán a harmadik Ultimate Ninja Storm csinálta azt, hogy a harcok közti szakaszt nem csak átvezetőkkel töltötték ki, hanem neked kellett egyik harcból a másikba elgyalogolni, miközben semmi mást nem tudtál csinálni. Ha érdemben fel tudják tölteni a mászkálós részt, akkor szerintem is van értelme, anélkül fölösleges időhúzás is lehet belőle.
Itt nyilván jól veszi ki magát, hogy a sztori küldetéseken kívül mellékes tevékenységeket is el lehet vállalni, de az a forrás Guild megbízásos felépítéséből adódik, amit itt jól is használnak ki.
I am such a B.A.
[2] Dark T
Jun 02., Tuesday 14:27 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Pedig jobban all egy Anime feldolgozasnak ez a fajta stilus mint hogy csak bunyozunk azt kesz.
Jun 02., Tuesday 14:24 #2
Válasz Dark T (#1) üzenetére
Az első Ultimate Ninja Stormban volt lehetőség a faluban is mászkálni és bár a későbbi epizódok is tartalmaztak némi kalandjáték vonalat, azokban már sokkal limitáltabb volt, hogy mennyire is tudunk a helyszíneken felfedezni.
I am such a B.A.
[2] Dark T
Jun 02., Tuesday 14:21 #1
Na ez igeretesnek tunik. Anno valameik Naruto jatek volt hasonlo 360-ra, amiben ugye nem csak a bunyo volt a lenyeg. Lehetett Konohaba bohockodni.
Friss hírek

4 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

87 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.