WRC: új kiadó szerezte meg a jogokat
Eddig 7 hozzászólás
sQr
2020. June 01.
Monday 18:45


Több mint 20 év után visszatér a Rali-világbajnokság hivatalos licence a Codemasters csapataihoz. Bár a kiadó nagy sikereket ért el a DiRT és DiRT Rally szériákkal, a jogokat utoljára a 2002-es Colin McRae Rally 3-ban használhatták. A nevet a 2000-es évek elején még a Sony Interactive Entertainment birtokolta, aki az Evolution Studios csapatával indította útnak a WRC játéksorozatot. 2005-ben azonban már nem újították meg a licencet, ami évekig parlagon hevert. 2009-ben aztán az olasz Black Bean Games között négy éves szerződést és helyi csapatként a Milestone-t bízta meg a fejlesztésekkel. Ezután vették át a jelenlegi jogbirtokosok a sorozatot és vitték francia földre. A Bigben Interactive és a párizsi székhelyű Kylotonn azóta gondozza a WRC játékokat több-kevesebb sikerrel.

Az első hivatalos Codemasters WRC játék 2023-ban jelenhet meg. A jogok a jelenlegi szerződések alapján 2027-ig biztosan náluk maradnak.

[1] TUKOSZ
Jun 03., Wednesday 8:35 #7
Válasz ETX (#6) üzenetére
3 évig még bizonyíthatnak, csak 2023-tól a Codié a liszensz.
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[7] ETX
Jun 02., Tuesday 20:12 #6
A francba a codemasterssel! A dirt rally 2.0 visszalépés volt lényegében az egyhez képest, a dirt 4-et inkább hagyjuk, ráadásul mindent szétdarabolnak újabban dlc hegyekre.... A kylotonn viszont szépen fejlődött a sorozattal, szerettem volna látni, ahogy lenyomják a codemasters-t.... Remélem, ha nem is wrc licenccel, de készítenek egy saját rally játékot új ip-ként.
Face the consequence alone with honor, valour, pride!
[6] madball
Jun 02., Tuesday 12:12 #5
Akkor még jóideig várni kell, viszont végre jó helyre került az a licensz!
XBL Gamertag: madball66 , Switch: SW-0529-2537-1987
[27] arpi0912
Jun 02., Tuesday 9:31 #4
Remélem ezt nem fogják fizetős dlc-k darabjaira szétszedni, mert ebben mostanság nagyon jó a Codemasters. F1 szintet célozzanak meg, legyen benne sok tartalom ha már náluk lesz a WRC licensz. Illetve nőjenek fel látványban is a licenszhez mert megérdemelnénk végre egy minden szinten kiemelkedő licenszelt rallys játékot. Mert a DR 2 látvány szempontjából csak egy gyenge jó volt számomra.
[67] Lavitz
Jun 01., Monday 22:31 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
Elírtam igen, köszi.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
moderator sQr
Jun 01., Monday 21:40 #2
Válasz Lavitz (#1) üzenetére
Ahogy a hír szövegében is benne van, a WRC játékokat 5 éve nem az olasz Milestone, hanem a francia Kylotonn fejleszti.
Twitter: sequeeer
[67] Lavitz
Jun 01., Monday 21:37 #1
Az F1 jogok után már csak idő kérdése volt mikor szerzik meg a WRC-t is. Én örülök hogy visszakerül hozzájuk, ha olyan minőségi lesz mint a Dirt széria vagy akár az évenkénti F1 széria nem lesz okunk a panaszra.

Milestone-nak meg van még 3 éve az idei WRC 9 nagyon ígéretes. Aki végig követte a széria felődését évről évre egyre komolyabb. Nagyon várom az idei részét is. Gondolom utána ha nem lesznek jogok meg folytatják a VRally-val.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

4 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

88 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.