Superhot VR: túl a kétmillión
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. May 21.
Thursday 13:05


"Köszönjük! Annyira hálásak vagyunk, hogy megmutathattuk mennyire furcsa és egyedi lehet egy játék a virtuális valóságban. Hét évvel ezelőtt egy aprócska Game Jam próbálkozással indultunk el, ahonnan az út hosszú és tekervényes volt. Láttuk a headset prototípusokat, amiket régi telefonok alkatrészeiből eszkábáltak össze egy garázsban. Láttuk a lufiként egyre nagyobbra fújt elvárásokat, majd annak kidurranását. Az éveken át hangoztatott csalódottságot. De tavaly láthattunk egy 400 dolláros headsetet is, ami maga mögé utasította eladásokban a 2500 dolláros megoldásokat. Mert az elmúlt évek alatt azért a VR szépen lassan, kitartóan és csöndesen növekedett, miközben egyre több ember ugrott át a valóságból a virtuális világba."

Írta hivatalos blogbejegyzésében a SUPERHOT Team. Az elérzékenyült fejlesztők visszaemlékezései pedig nem véletlenül törtek a felszínre, hiszen a Superhot VR pár napja átlépte a kétmillió eladott példányt! Ezt a mérföldkövet eddig csak a Beat Saber-nek sikerült elérnie. Az iparág virtuális valósággal foglalkozó szegletének folyamatos növekedését jól mutatja, hogy míg az első millióhoz 2 és fél évre volt szüksége a játéknak, addig ezt a számot most kevesebb mint fele annyi idő alatt duplázta meg. A hirtelen megnövekedett keresletben jelentős szerepet játszik az Oculus Quest megjelenése, amin mindössze néhány hónap alatt közel háromszor annyi példányt értékesítettek, mint az anyaplatformnak számító Rift-en.

Kedvet kaptál a lassítva feléd suhanó töltényekhez? A Superhot VR a mai naptól kedvezménnyel vásárolható meg minden platformon!

[3] abydos
May 22., Friday 1:53 #1
Meg is érdemlik
Erről is írhattok, van pár érdekesség benne: KATT!
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.