Doom Eternal: az első vérfrissítés
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. May 15.
Friday 20:50


Az id Software ma a fenti mozgókép kíséretében minden platformon felpiszkálta egy kicsit a démoni hordákat. Márciusban egyébként mi is megjártuk a poklot, élménybeszámolónkat ITT olvashatjátok róla. Láthatóan azóta a fejlesztés terv szerint halad, hiszen a beígért lehetőségek szinte hiánytalanul megérkeztek. Lássuk ezeket röviden!

+ Empowered Demons

A korábban már beígért újítás az egyjátékos kampányt érinti, mostantól ugyanis bármikor megjelenhetnek a szokásosnál nagyobb és erősebb bestiák, amelyek valamelyik játékostársunk vesztét okozták egy másik dimenzióban. A bosszú persze édes, főleg ha bőséges töltény/páncél/élet és jelentős mennyiségű XP a jutalom.

+ Precious Metals Event

A mai nappal megkezdődött a legújabb játékon belüli eseménysorozat, aminek folyamán a MC Pain Master Collection darabjait szerezhetik meg a játékosok. Ehhez elég csupán a kampány, a többjátékos mód vagy a heti kihívások bármelyikében helytállni.

+ Quality-of-Life Improvements

A megjelenés óta számos kritika érte a játék bizonyos részeit, amit a fejlesztők igyekeznek a lehetőségekhez mérten javítani. Nem. A Marauder nem kerül ki a játékból. Viszont átdolgozták a démonok gyenge pontjait bemutató oktató részeket, lehet vertikálisan is lendületet venni a víz alatt és a méregben fürdőzés sebzését is csökkentették.

Ezen kívül apróbb finomhangolásokat végeztek a BATTLEMODE esetében is, valamint jelentősen csökkentették a kapcsolatot és a netkódot érintő problémákat. Apró kellemetlenség, hogy mindeközben a PC-s verzió Denuvo Anti-Cheat védelmet kapott - a fejlesztők elmondása szerint a platformon feltűnő csalók miatt. Az elsősorban kalózkodást megakadályozó rendszer viszont nem túl népszerű ezekben a körökben.

A Doom Eternal: Update 1 már tölthető PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon. A játék Switch verziója továbbra is várat magára.

[3] Lackooo
May 18., Monday 22:45 #3
Jól elb*szták a PC-seknek gratu.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[16] skiz0
May 17., Sunday 12:29 #2
Válasz CJ NIN (#1) üzenetére
pfff, én sem értem a marauder hisztit, 1-2 dodge + dual shotgun lövés, és fekszik is még nehezebb fokozaton is..
PSN: mucsacso
[8] CJ NIN
May 16., Saturday 16:17 #1
Nevetséges a rinyálás, amit a Marauder körül csinálnak...
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.