Tervezd meg a saját Cyberpunk 2077 PC-d
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. April 08.
Wednesday 08:24


A CD Projekt RED bejelentette ’Cyber-up Your PC’ versenyét, amivel meginvitálja a közösség tagjait, hogy megtervezzék saját, Cyberpunk 2077 által inspirált számítógépházukat.

A stúdió 2020. május 17. 15:00-ig várja a jelentkezéseket, melyeket aztán megvalósíthatóság, kreativitás és Cyberpunk 2077 hű stílus alapján fogják értékelni. Aki szeretne részt venni a versenyben bizonyosodjon meg róla, hogy tervezete megfelel a hivatalos Cyber-up PC weboldalon listázott feltételeknek, mielőtt benevezne az internetes űrlapon.

Az érvényes nevezésekből egy sor szakértő fogja kiválasztani a legjobb ötöt, melyeket 2020. május 29-én fognak bejelenteni. Az 5 legjobb tervet a világ legprofibb hivatásos modderei fogják elkészíteni, a győztes pedig a 2020. július 17-18. között megrendezésre kerülő döntőben kerül majd kiválasztásra.

A verseny díjai között szerepelnek Alienware, NVIDIA és SteelSeries által szponzorált csúcsminőségű gaming felszerelések, a végső győztes pedig az élő fináléban kapja majd meg fődíját. További információk: https://www.cyberpunk.net/en/cyberup/.

Apr 08., Wednesday 20:17 #1
Ez nagyon jó kezdeményezés, nem is tudom, hogy csinált-e más fejlesztő/kiadó hasonlót. A modderek biztos rá fognak állni, és lesz nem egy igazán kreatív megoldás is.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

780 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 39 | [Nézd vissza] State of Play: The Last of Us II

23 perc a generáció egyik utolsó exkluzív címének szentelve.

pc,xbox1,ps4 1 | Marvel’s Avengers: War Table stream

Trailer. Koop gameplay. Missziók bemutatása. Egy napon!

ps4 13 | [Pletyka365] PlayStation 5 bemutató

Egyre többen mutogatnak a jövő heti dátumra. Jason Schreier is.

pc,xbox1 0 | Eternal Hope: bejelentő trailer

Studio Ghibli inspirálta logikai platformer kaland Brazíliából.

pc,xbox1,ps4 8 | Fast & Furious Crossroads: csúszik a család

Látnivaló is érkezett a nyár végére sodródott megjelenés enyhítésére.