Kaze and the Wild Masks: Amiga készlet tart
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2020. April 06.
Monday 15:57


Steamen nyílt bétával megy április 13-ig a nosztalgikus platformer, a Kaze and the Wild Masks. A készítő a béta után várja a közönség visszajelzéseit. Bár a készítők a DKC-t és a Super Mario World- öt jelölték meg ihletforrásként, mi sokkal inkább a PC/Amiga klasszikusokat látjuk a fenti trailerben.

A végső megjelenésről és a platformokról nincs tudomásunk, de a Soedesco kezeli a címet, szóval valószínű mindenre megjelenik majd idővel az ugrabugra.

[9] Saya
Apr 06., Monday 23:42 #5
Válasz kiső (#2) üzenetére
Hehe, majdnem pont ebben a sorrendben toltam pont ezeket a hétvégén a 600-asomon. Jó, meg egy kis Alien Breed TA, Desert Strike és Sleep Walker.
Apr 06., Monday 21:44 #4
Egész jópofa, ráadásul sok ötletet is belepakoltak.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[10] priest
Apr 06., Monday 21:43 #3
Amiga készlet? Hol?
Forklifts never die. They're just missing in action.
[36] kiső
Apr 06., Monday 21:19 #2
Egy kis Shadow of the beast látványba oltott Zool, megspékelve Agony repkedéssel, és tálalva Amiga zenével.Nagyon guszta!
[55] axl
Apr 06., Monday 19:40 #1
Lehet, hogy csak a főszereplő miatt, de a Jazz Jackrabbit szériát juttatta eszembe. Egészen jópofáa próbálkozásnak tűnik.
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc 1 | Industria: kaland-FPS a berlini fal tövében

Csavar is lesz a sztoriban, mégpedig Lynch stílusát követve.

0 | Outbuddies DX: konzolra jön a Metroidvania

PC-s elismerések bezsebelése után jöhet a konzolos hódítás.

7 | Dragon Quest triplázás

3 új játék mutatkozott be az évfordulón.

ps4 73 | [Nézd vissza] State of Play: The Last Of Us II

ps4 56 | [Pletyka365] PlayStation 5 bemutató