Apex Legends: régi tanok
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2020. April 03.
Friday 09:14


Lassan utolsó hónapjába lép az Apex Legends negyedik szezonja, az Assimilation, a Respawn azonban nem hagyja sokáig unatkozni a játékosokat. A Ranked szezon változtatásai mellett az új etap alatt folyamatosan érkeztek a különböző limitált ideig tartó eventek, jövő héten pedig befut a legújabb.

Április 7-én több nagyobb változás is éri az Apexet, hiszen az állandó Trio játékmód mellé bérelt helyet kap a Duos is, valamint végre térképválasztót is kapnak a legendák, így a játékosok eldönthetik, hogy Kings Canyonban vagy a Worlds Edge-en szeretnének háborúzni.

Ugyanezen a napon veszi kezdetét a játék legújabb eventje, az Old Ways Lore Event, melyben a korábbiakhoz hasonlóan egy új játékmódot kapunk, ahol az egymás elleni harcokat egy hordamóddal keverik a fejlesztők, ez lesz a Bloodhound’s Trials.

Az event alatt ezúttal is különböző kihívásokat teljesíthetünk, melyek után pontokat gyűjthetünk, amik most is kozmetikai tárgyakat nyitnak meg. Az event alatt ezúttal is számíthatunk egyedi kinézetekre, valamint visszatérőként újra elérhetővé válnak a tavalyi Legendary Hunt event skinjei.

Mindezek mellé pedig befutott a Stories from the Outlands sorozat legújabb epizódja, melyben a titokzatos vadász, Blothhundr nem éppen vidám gyerekkorába kapunk betekintést.

[48] soliduss
Apr 06., Monday 12:58 #8
Válasz axl (#5) üzenetére
azok csak skinek. Ha nem izgat ,hogy valakinek piros vagy kék e a haja akkor nem kell vele foglalkozni.

Én day 1 óta tologatom... néha 1 menet... néha napi 2-3... valamikor hetekre rá se nézek.

Most elég jól rendbe tették a servereket... nem halsz 1 lövéstől és elég jók a társak is.

Tekintsd egy ingyenes 3 vs 57 elleni team multiplayernek. Én még mindig az alap sikenekkel tolom. Csak jó lenne végre egy "normális" karakter... ezzel a sok buzi/ jolo meg ki tudja még milyen karakterek picit felkúrnak.
[30] sting
Apr 04., Saturday 10:46 #7
Válasz sting (#4) üzenetére
Update.
Nos, számomra ez az Apex is csak egy újabb bizonyíték arra, hogy ha már egyszer találkoztál a számodra tökéletes mechanikával, fizikával, sebességgel, és univerzummal, akkor még az ingyenes státusz sem menti meg a kukába kidobástól a játékot.
Továbbra sem "áll fel" a BR sikerekre....
Apr 04., Saturday 0:55 #6
Válasz axl (#5) üzenetére
Számomra a szolgáltatás-alapú játék inkább egy Destiny-re vagy Divisionre illik rá, ahol szintén vannak folyamatos bővülések, viszont ezekért az esetek nagy többségében fizetned kell. Tehát az egyszer megvett játékod bővülésére irányuló szolgáltatásokért fizetsz, mert ez az alapjuk.

A F2P játékokat a mikrotranzakciók tartják fenn, viszont számomra az nem szolgáltatás, hogy ugyanazt a játékot játszom, csak például a karakterem kezében ugyanaz a fegyver nem kék, hanem piros színű.
I am such a B.A.
[55] axl
Apr 03., Friday 17:02 #5
Válasz ne5h (#3) üzenetére
Folyamatosan bővül, folyamatosan van mit megszerezni, soha nincs vége. Én így értettem és valóban, ez lényegében az összes multiplayer játékra igaz - nem is nagyon játszom már ilyesmikkel. (A fentiek természetesen nem negatívumok, csak az időbeosztásomba ezek miatt nem fér bele.)

Egyébként egy F2P játéknál mi lenne szolgáltatás-alapúbb? Magáért a játékért ugyebár nem fizetsz, de valamiből mégiscsak fenntartják.
Minden játék szerepjáték
[30] sting
Apr 03., Friday 16:25 #4
5 év Destiny (meg L4D, meg Halo, meg Lost Planet, meg kitudja milyen multik..)után, fel éve semmilyen formában nem lovoldozok.

Pár napja raneztem a Warzone ra, de hianyerzetem van.
Úgyhogy nincs mese, itt az idő hogy ezzel is tegyek végre egy próbát
Apr 03., Friday 15:44 #3
Válasz axl (#2) üzenetére
Ebben mi a szolgáltatás-alap? Ez egy free-to-play játék, szinteződni benne csak a profilod tud, a karaktereknek csak skineket meg emote-okat lehet szerezni/venni. Olyan, mintha akármelyik modern FPS multijával játszanál, csak ebben általában egy játékmód van.
I am such a B.A.
[55] axl
Apr 03., Friday 14:00 #2
A Titanfall 2 végigjátszásán felbuzdulva letöltöttem kb. 1 hónapja, azóta sem mertem elindítani. Nincs már nekem időm ilyen szolgáltatás-alapú cuccokra.
Minden játék szerepjáték
[33] Crockett
Apr 03., Friday 13:28 #1
De régen toltam már sajnos, ideje lesz visszatérni, mert nagyon szerettem.
XboxLive: Dolumajo