Predator: fél óra gameplay
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. March 26.
Thursday 14:10


Az IllFonic csapatának aszimmetrikus multiplayer játékát hamarosan bárki kipróbálhatja egy nyílt béta keretében - erre pedig láthatóan naponta igyekeznek minket egyszer legalább emlékeztetni. Mára fél órányi gameplay érkezett és néhány részlet a bétát illetően.

+ A helyszín
Az Overgrowth névre keresztelt pálya egy dél-amerikai dzsungelben fekszik, ahol a gerilla harcosok és a kormány egykori embereiből álló Project Stargazer folyamatos harcban van egymással. Ez a Predátort és az Elit alakulatot egyaránt veszélyezteti.

+ Az Elit alakulat feladata
A pályára lépve random misszót kap a 4 fős elit alakulat, ami néhány kisebb feladat elvégzéséből áll. Csak ezután jöhet a "Get to da choppa!". Ilyen lehet például a gerillacsapatok üzemanyag készletének felszámolása és a feketepiaci összekötő megtalálása. Közben természetesen a Predátorral is összeakadhat a bajszunk, valamint számos mellékküldetést elvállalhatunk - ellenséges táborok kiürítése, fegyverszállítmány szabotálása, ivóvíz megtisztítása.

+ A Predátor vadászata
A feladat némileg egyszerűbb: levadászni a legjobb prédát és begyűjteni a koponyáját. Erre hím és nőstény harcosként is lehetőségünk van, ráadásul három eltérő kaszt egyikét választva.

A nyílt bétateszt március 27 és 29 között zajlik majd PlayStation 4 és PC (Epic Games Store) platformokon! A Predator: Hunting Grounds teljes verziója pedig nem sokkal később, 2020. április 24-én érkezik kizárólagosan a fenti két platformra.

Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 március

A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

ps4 320 | Kék villám: ezt tudja majd a PlayStation 5!

Tessék, eljött az idő, Mark Cerny lerántotta a leplet a napokban bemutatkozott Xbox Series X ellenfeléről, a PlayStation 5-ről. Bár izgalmas, popcornra csábító nagybemutatót nem kaptunk, egy korrekt technikai prezentációban mutatkozott be az új hardver. Erre tessék!

xbox1 156 | Xbox Series X: itt a hivatalos hardverspecifikáció

Mekkora? Mi van benne? Milyen gyors? Hogy működik? Többek között ezekre kapunk választ a Microsoft hivatalos jelentéséből. Összeszedtük nektek a legfontosabb infókat, hogy ne maradjatok kérdőjelek nélkül.

xbox1 0 | [InsideX] Atomicrops bejelentés

A Stardew Valley rossz társaságba keveredett. Ez lett belőle.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | [InsideX] The Last Campfire első percek

A Hello Games először engedett bepillantást a játékmenetbe.

pc,xbox1 1 | [InsideX] Gears Tactics kisokos és megjelenés

5 dolog amit tudnod kell a körökre osztott felvonásról!

pc,xbox1 2 | [InsideX] Game Pass érkezők és távozók

A kegyetlen bolygóra ingyenes utat kínálnak például!

pc,xbox1 0 | [InsideX] Grounded trailer és Game Preview

A legfrissebb részletek az Obsidian Entertainment új játékáról.