Predator: fél óra gameplay
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. March 26.
Thursday 14:10


Az IllFonic csapatának aszimmetrikus multiplayer játékát hamarosan bárki kipróbálhatja egy nyílt béta keretében - erre pedig láthatóan naponta igyekeznek minket egyszer legalább emlékeztetni. Mára fél órányi gameplay érkezett és néhány részlet a bétát illetően.

+ A helyszín
Az Overgrowth névre keresztelt pálya egy dél-amerikai dzsungelben fekszik, ahol a gerilla harcosok és a kormány egykori embereiből álló Project Stargazer folyamatos harcban van egymással. Ez a Predátort és az Elit alakulatot egyaránt veszélyezteti.

+ Az Elit alakulat feladata
A pályára lépve random misszót kap a 4 fős elit alakulat, ami néhány kisebb feladat elvégzéséből áll. Csak ezután jöhet a "Get to da choppa!". Ilyen lehet például a gerillacsapatok üzemanyag készletének felszámolása és a feketepiaci összekötő megtalálása. Közben természetesen a Predátorral is összeakadhat a bajszunk, valamint számos mellékküldetést elvállalhatunk - ellenséges táborok kiürítése, fegyverszállítmány szabotálása, ivóvíz megtisztítása.

+ A Predátor vadászata
A feladat némileg egyszerűbb: levadászni a legjobb prédát és begyűjteni a koponyáját. Erre hím és nőstény harcosként is lehetőségünk van, ráadásul három eltérő kaszt egyikét választva.

A nyílt bétateszt március 27 és 29 között zajlik majd PlayStation 4 és PC (Epic Games Store) platformokon! A Predator: Hunting Grounds teljes verziója pedig nem sokkal később, 2020. április 24-én érkezik kizárólagosan a fenti két platformra.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

20 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.