Gabe Newell: a konkurencia klassz
Eddig 3 hozzszls
Gamer365
2020. March 23.
Monday 13:35


Gabe Newell szerint az alternatvk a PC digitlis disztribcis felleteken vgl majd az ipargat segtik, br elismerte, hogy rvid tvon kellemetlen lehet. Az EDGE Magazine friss szmban beszlt rszletesebben a tmrl.

"A konkurencia egy klassz dolog mindenki szmra. Ez tart minket tisztessges keretek kztt s mindenki mst is. De elg ronda tud lenni rvid tvon. Elsknt taln azt gondolod, hogy "Argh, ezek ujjal mutogatnak rnk s rossz sznben tntetnek fel" - de hossz tvon mindenkinek j lecke ez s ha elgondolkozol rajta, akkor rjssz: szksges hogy megjelenjenek ezek az emberek s valban kihvst jelentsenek."

Az Epic Games Store 2018 decemberben indult el. A fejlesztk fel a hvsz a mindssze 12%-os bevteli rszeseds krse volt (ez a Steam esetben 30%), mg a jtkosokat az idszakos exkluzv tartalmakkal igyekeztek elcsbtani. Utbbi azonban sokaknl fordtva slt el s a fejlesztket, valamint az Epic-et is ers tmadsok rtk a Steam felhasznlk irnybl. Erre reaglva a Valve CEO gy zrta az interj ide vonatkoz rszt:

"Nem a konkurencia bort ki, hanem az emberek akik megprbljk kizrni a konkurencit."

[33] sQr
Mar 24., Tuesday 8:18 #3
Vlasz engine (#2) zenetre
Konkurencit exkluzv tartalommal [is] csinlunk. Azzal nem kizrjuk ket.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Krdezd!
[1] engine
Mar 24., Tuesday 6:58 #2
Akkor ez bejelents lenne, hogy az Epic storeban s mindenhol mshol is elrhet lesz megjelenskor minden Valve progi mostantl?
Csak, hogy ne idegeskedjen a konkurencia kizrsa miatt.
[30] sting
Mar 23., Monday 14:46 #1
A "megdicslt fej Hefni" mi mst mondhatna...