Gamer365 Podcast 2020 március
Eddig 13 hozzászólás
mcmacko
2020. March 20.
Friday 10:36


A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

Hogy kik mondják a fülbevalót? Keviny, mcmacko és vendégül hívtuk a témában nálunk sokkal jártasabb Reptile-t, aki évtizedek óta fejleszt konzolokra.

Ahogy az lenni szokott, a podcastben most is finoman káromkodunk, technikai mámbó-dzsámbót nyomunk, itt-ott visítozunk is, így aki érzékeny az ilyesmire, az óvatosan közelítsen!

A lejátszó és a link segítségével hallgatni vagy letölteni is lehet az anyagot, hamarosan pedig a podcast RSS is frissül, hogy a népszerű appokon is hallgatható legyen a móka.[Letöltés] Gamer365 Podcast 2020 március


Intro/Outro: Doot Anomaly (E2M1) Nick Ino

Apr 08., Wednesday 20:10 #13
Akár next-gen különkiadás is lehetett volna a podcast címe, mert gyakorlatilag csak ez az egy téma volt Amúgy élveztem, és a technikai részleteket is érdeklődve hallgattam.

Keviny-vel azonban nem értek egyet a BC szükségtelenségéről: ha ugyanis az új gépen is mennek az előző generációs játékok, akkor sokan dönthetnek úgy, hogy eladják a régi konzoljukat, majd az ebből befolyt pénzt beforgatják az újba - és tfh. 400 $/€ helyett csak 300-t kell előteremteniük. Egyrészt ezzel ki lehet kerülni a "jó a gép, de nincs mivel játszani" sirámokat, ami 2014 első felében igencsak jellemző volt a gaming fórumokon, másfelől mindenkinek van kisebb-nagyobb backlogja, amit nem szívesen hagyna veszni, vagy két gépet is fönntartatni értük.
A mostani szituáció annyiban lesz más mint a korábbiak, hogy az elején _minden_ játék cross-gen lesz, azaz megjelenik a mezei XO és PS4 gépekre is. Meglátjuk, hogy ez mennyiben lesz egy nyerő taktika, bár egy új-hardware exkluzív program (vagy van már ilyen bejelentett cím?) megnyomná a kezdeti eladásokat.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[1] Plebi
Mar 31., Tuesday 8:00 #12
Válasz mcmacko (#11) üzenetére
Köszönöm, inkább az mp3-at beimportáltam a pocketcastsbe. Nem tudom a felelős mikor tud az oldallal is foglalkozni, bár a novemberi sem került fel, sok reményt nem fűzök hozzá, de talán. Nem gondolkodtatok azon, hogy kiadjátok a feladatot?
Mar 23., Monday 11:10 #11
Válasz Plebi (#10) üzenetére
Jeleztem a felelősnek.
"This is our time to medicate..."
[1] Plebi
Mar 22., Sunday 21:26 #10
Sziasztok, már nagyon hiányoztak a podcastjaitek, nekem a pockatcastben meg mindig csak az aug.22.i gamescom rész van bent. Szándékosan nem kerülnek fel a részek úgy, hogy podcast appok is hozzák?
[7] Doberman
Mar 21., Saturday 22:12 #9
Jó volt hallani egyfajta fejlesztői szemmel is, kár egy két finomságot nem mondhatott el. Az pedig, hogy ja elég érdekes, hogy a múlti címe tényleg azért közelítve mindig a kisebb adottságú géphez lesznek igazítva. Xboxnak cpu gyorsabb vga lassabb, PSnél meg pont fordítva. Érdekes, hogy elvileg nagyon is számít a vga magasabb órajele. A mai erős procik csak ásítoznak a legtöbb átlag vga mellett. De ez meg APU, ahogy mondtátok is.

Ahogy Sebastian Linus, kicsit félreérthetően összefoglalta az SSD-k jelenlétét. Isten hozta a konzolokat 2010-ben.
Szerintem meg végre, jó kis cucc lesz mindkettő.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[48] zsozsa
Mar 21., Saturday 17:48 #8
Érdekes volt, köszönjük!
Dzsézon Tetem a Transplanter
moderator sQr
Mar 21., Saturday 11:39 #7
Nagyszerű beszélgetés volt, külön örültem, hogy reptile is tudott csatlakozni.

Izgalmas lesz a következő generáció! ^^,
Twitter: sequeeer
Mar 20., Friday 17:28 #6
Válasz Gigigogó (#5) üzenetére
Fordítva! A PS4 Move nem kompatibilis a PS3 játékokkal!
"This is our time to medicate..."
[10] Gigigogó
Mar 20., Friday 17:03 #5
Válasz laja x (#4) üzenetére
Kompatibilis.
Xbox Live - BodaGreg
[14] laja x
Mar 20., Friday 16:40 #4
Kérdés: PS3 Move fagyi nem kompatibilis a PS4 VR játékokkal?
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[14] laja x
Mar 20., Friday 15:52 #3
Én élveztem a PS5 handsont.. Bár én tech vonalon mozgok.
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[11] ZS0LTI
Mar 20., Friday 13:49 #2
Dehogynem lesz nagy különbség. Ha majd a Sony 1st party stúdiói 5 évig fejlesztenek egy AAA címet (mint mostanában), nem egy noname kis garázsfejlesztő, akkor valószínűleg eljutnak oda, amit Cerny vízionált, hogy tényleg úgy tölti be a környezetet, ahogy forgunk körbe.
[55] KiswechPS3
Mar 20., Friday 12:29 #1
Yes, ez jó rész lesz
/* Life runs on Code */
Friss hírek

6 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 5 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

93 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.