Beat Saber: túl a 2 millión!
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. March 18.
Wednesday 11:00


A prágai központú aprócska BeatGames Studio örömmel jelentette, hogy a Beat Saber a napokban átlépte a 2 millió eladott példányszámot. Ezzel minden valószínűség szerint egyedül van a VR játékok táborában, amihez mellékesen 10 millió eladott muzsika is tartozik a rendszeres zenei csomagoknak köszönhetően. Ha mindez nem lenne elég, fent már megtekinthető a Timbaland Music Pack kedvcsinálója, amit az amerikai rapper / DJ / zenei producer exkluzívan a játékhoz készített. Az még nem derült ki, hogy az öt számon pontosan milyen zenészekkel dolgozott együtt ezúttal Timothy Zachary Mosley, de nem lepődnénk meg rajta ha néhány nagyobb név is feltűnne közöttük.

A Timbaland Music Pack 2020 március 26-án érkezik konzolon kizárólag PlayStation VR platformra. A zenei csomag ezen kívül elérhető lesz minden PC-s virtuális headsetre és Oculus Questre is.

[33] sQr
Mar 18., Wednesday 20:40 #3
Válasz multishoot (#1) üzenetére
A BeatGames Studio-t megvette időközben a Facebook, akiknél hatalmas siker - főleg Quest-en, ahol nincs kábel körülötted.

Én annak is örülni fogok, ha nem lesznek exkluzív Oculus tartalmak és marad minden platformon a támogatás. Ezt ígérték persze.

Ennek fényében áresést szintén nem várnék. Az más kérdés, hogy ha egy VR játékot vehetnék csak a gépre, akkor az ez lenne.
Twitter: sequeeer
Mar 18., Wednesday 19:22 #2
Válasz multishoot (#1) üzenetére
Ha megy a szekér, akkor minek vigyék le az árát?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[46] multishoot
Mar 18., Wednesday 14:32 #1
De legyen már akciós, az ég áldja meg! 😃
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

17 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

780 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Visszatérhetünk Silent Hill városába!

A Dead by Daylight legújabb letölthető tartalmában...

0 | The Escapist Indie Showcase: bejelentés

Jöhet még 70 indie játék bemutatója a GOG közreműködésével?

5 | Summer of Gaming 2020: menetrend

A június rengeteg izgalmas bejelentést és új információt tartogat.

pc,ps4,wiiu 0 | Captain Tsubasa: megjelenési dátum

Nyár végén indul a hangulatos anime football bajnokság!

xbox1 16 | Games with Gold: júniusi kínálat

Kalózleány, kávés beszélgetés, ufók és magyar repülők.