Murder By Numbers: megjelent a nyomozósdi
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. March 08.
Sunday 12:17


Mi történik akkor, ha a Hatoful Boyfriend, a Phoenix Wright, a Ghost Trick és a Swords of Ditto alkotói összeállnak? Visszarepülük 1996-ba, ahol egy gyilkosság után kell nyomoznunk, a fenti játékok kevert mechanikái között. A Murder By Numbers megjelent Switchre és Steamre - ennek örömére megtekinthető a fenti trailer.

[13] szako
Mar 08., Sunday 22:43 #2
Frankó cucc, Switch-re tökéletes, szórakoztató, érdemes kipróbálni annak, aki szereti a Picross-t!
[37] carville
Mar 08., Sunday 15:50 #1
Legközelebb a Surgeron Simulator és a Broken Sword alkotók álljanak össze, szükségem van egy Diagnosis Murder (Halálbiztos diagnózis) játék változatra.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 2 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

6 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

5 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.