Bemutatkozik a Realpolitiks II
Eddig 0 hozzszls
mcmacko
2020. March 08.
Sunday 12:12


Mindenfle aktulpolitikai thalls nlkli (khm) a Realpolitiks II j trailernek lead kpe. Az sszel rkez stratgiai jtkrl a kvetkezket mondja a sajtkzlemny:

A 1C Entertainment s a Jujubee rmmel jelenti be elismert vals idej grand strategy jtkuk folytatst, a Realpolitiks II-t, ami 2020 szn rkezik meg PC-re a Steam s ms digitlis ruhzak knlatbl.

A Realpolitiks II egy sor j lehetsget vezet be, gy tbbek kztt kihasznlhatod a teljesen j gazdasgi rendszert, hogy jobban megszilrdtsd orszgod feletti uralmad, mint valaha. Hzz fel j pleteket, hatrozz meg kereskedelmi irnyelveket s hasznld ki tancsadid klnleges kpessgeit, hogy tovbb javtsd, vagy neheztsd polgraid lett.

A vadonatj harcrendszer teljes szabadsgot biztost minden csatatren, ahol megfontoltan kell megtervezned stratgid az idjrst, a domborzatot, az egysgek formcijt, a felszerelst s sok mst figyelembevve. A diplomcia s kmkeds szmos j lehetsggel lett jjlesztve, mint a meg nem tmadsi s vdelmi paktumok, katonai hozzfrsek, kereskedelmi megllapodsok s sok ms, amit az elnydre fordthatsz.

A Realpolitiks II els alkalommal egy Modding eszkzt is tartalmazni fog, amivel megalkothatod sajt kampnyaid, forgatknyveid, egysgeid s nemzeteid!

- Uralkodj a vilg felett – Vlassz 216 aktulis nemzet (kztk a Sealand Hercegsg s Kiribati) kzl, s hdtsd meg ellenfeleid. Alaktsd stratgid attl fggen, hogy szuperhatalom, vagy egy apr fggetlen nemzet lre llsz.
- j modern hadvisels – A vadonatj harcrendszerrel teljesen tveheted az irnytst egysgeit felett a csatatren, mikzben figyelembe veszel olyan stratgiai elnyket, mint az idjrs, a domborzat, a felszerels s sok ms.
- Kiterjesztett menedzsment rendszer – Hozz ltre egy kommunista utpit, egy teljesen szabadpiaci nemzetet, vagy felgyeld zsarnokknt polgraid minden lpst. A tbb mint 1000 projekttel s technolgival te vlaszthatod meg a siker fel vezet utad.
- Tovbbfejlesztett diplomcia – Bonyoldj trgyalsokba j kereskedelmi tvonalak vagy katonai hozzfrsek kialaktshoz a szomszdos rgikkal. A teljesen tdolgozott MI-nak, valamint az j Favor and Investment rendszernek ksznheten befolysolhatsz ms orszgokat, amivel a diplomcia ismt kulcsfontossg eszkzz vlik, klnsen, mivel egyes vezetk kemny trgyalflnek fognak bizonyulni.
- Tovbbfejlesztett kmkeds – Hajts vgre titkos akcikat kmeiddel, lopj el ttr technolgikat, hogy tovbb nveld katonai erdet, s fejlessz ki j tmegpuszttsi mdokat. Uralkodj ellenfeleid felett az rnyak kzl.
- j s kiszmthatatlan esemnyek – A legaprbb problmktl a vilgfenyeget meteoreskig tbb, mint 1000 j esemny vr ebben a folyamatosan vltoz vilgban, amivel minden jrajtszs teljesen ms lmny lesz.
- Nveked infrastruktra – Az pletek a kampny fontos rszt kpezik, melyekkel mg tbb egysget toborozhatsz, gyorsabban kpezheted ki kmeidet, vdekezhetsz a raktatmadsok ellen, vagy nvelheted sereged utnptlsi vonalt.
- Mod tmogats – Alkosd meg sajt kampnyod, forgatknyved, egysgeid s nemzeteid a jtkbeli eszkzk szles knlatval.