Amnesia: Rebirth bejelentés
Eddig 2 hozzászólás
Gamer365
2020. March 06.
Friday 18:15


“Egy új főhős, egy új helyszín, egy új történet. Mindez arra a tapasztalatra építve, amit az eredeti játék elkészítése alatt tanultunk. Semmi trükközés. Nem akarjuk újra feltalálni a műfajt. Ezt csak a jól ismert Amnesia.”

Nyilatkozta Thomas Grip, a Frictional Games alapítója a népszerű sorozat folytatásáról. Nyilatkozatát azzal folytatta, hogy természetesen a horror halálát jelentené, ha csak az ismert sémákat váltogatnák, de aki ismeri őket az tudja, hogy nem csak üres jump scare dobálásra képes a csapat - ismét egy érett és egyedi történetet ígérnek. Az emlegetett új főhős Tasi Trianon, az új helyszín pedig Algéria sivataga. Hogy az új történet mit takar, az idén év végén kiderül!

Az Amnesia: Rebirth valamikor 2020 őszén jelenhet meg PC és PlayStation 4 platformokra.

Mar 06., Friday 22:11 #2
Érdekes váltásnak tűnik a gótikus-viktoriánus horror után, és a felütésnek van némi Bioshock mellékíze is. De ettől még lehet jó, feltéve, ha az első részhez hasonló túlélő horror lesz, és nem a második rész séta szim vonalát viszik tovább. (Tudom, tudom: az utóbbit a thechineseroom készítette.)
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[33] sQr
Mar 06., Friday 20:47 #1
Thanks skiz0! ^^,
Twitter: sequeeer
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 22 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

7 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

5 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.