Saber Interactive: felvásárlás
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. February 20.
Thursday 10:50


"A Saber csapatát már hosszú ideje figyelemmel kísérjük, mert mindig minőségi munkát végeztek. Az önállóan kiadott címek irányába tett erőfeszítéseik különösen lenyűgöztek minket, kiváltképpen a World War Z, ami mára több mint 3 millió példányban talált gazdára. Bár a Saber a jövőben is független vállalat lesz az Embracer Group-on belül, alig várjuk hogy együtt dolgozhassunk velük."

Mondta el Lars Wingefors a svéd illetőségű Embracer Group alapítója és elnöke. A nagyszabású felvásárlással a Saber Interactive több mint 450 tagú csapata és minden hozzájuk köthető szellemi tulajdonjog a THQ Nordic anyacégéhez került. Ez az amerikai központon kívül további öt irodát jelent a világ különböző pontjain: Oroszországban, Svédországban, Fehéroroszországban, Spanyolországban és Portugáliában. A stúdió legutoljára valóban a World War Z című játékukkal hallatott magáról, de a nevükhöz fűződik a Spintires széria és a NBA Playgrounds részek is. Ezen kívül olyan fejlesztésekben vettek részt az utóbbi években, mint a Vampyr, a Killing Floor 2, a Quake Champions vagy éppen a The Witcher 3 Nintendo Switch változata. A felvásárlás összértéke megközelítőleg 525 millió dollár.

[46] multishoot
Feb 20., Thursday 14:38 #1
A WWZ egy olyan eszméletlenül tiszta szórakozás spancikkal, hogy el nem lehet mondani. Szóval kedves csapat, bírom őket.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]