Outriders: hivatalos gameplay
Eddig 0 hozzszls
Gamer365
2020. February 13.
Thursday 22:10
A People Can Fly fejlesztcsapata az elzetes terveknek megfelelen egy kzel 40 perces prezentciban mutatta be rszletesebben a 2019-es E3 ideje alatt leleplezett jtkt. A Bulletstorm s a Gears of War: Judgment alkotinak j kooperatv lvldje pedig lthatan magn viseli a korbbi cmek kznyomt. Villmgyors, folyamatos mozgst ignyl sszecsapsok. Fedezkrendszer. Vltozatos kpessgek. Ltvnyos erszak. De mit knl mg az Outriders?+ Hrom kaszt ismert eddig: Pyromancer, Trickster, Devastator.
+ A karakterek testreszabsrl a szabad s szmos irnyba fejleszthet skillfa (Hero Tree) gondoskodik.
+ A jtk egyedl is jtszhat, de kt tovbbi csapattaggal bvtve mutatja meg magt igazn.
+ A helysznek mindegyike egy kzponti hub terletrl nylik, ahol kldetseket vehetnk fel, vsrolhatunk s beszlgethetnk az NPC karakterekkel. Nincs szabadon bejrhat nylt vilg.
+ Az ellenfelek az els perctl rendkvl agresszvan prblnak majd bekerteni s grntokkal helyvltoztatsra knyszerteni. Ennek megfelelen az irnyts precz, a mozgs pedig villmgyors.
+ A fegyverek s pnclok fejleszthetek, aminek szintje kzvetlen kihatssal van a jtkmenetre (Destiny?).
+ Fontos szerepet kapnak a harcban a kpessgek: idlassts, teleportls, tzfal idzse.
+ Egyszerre hrom kpessget rhetnk el.
+ A loot nem kzs a csapattrsakkal, gy nem kell attl tartanunk, hogy bartunk elhappolja ellnk a fgonosz ltal dobott srtest.
+ Utals volt arra, hogy szerepet kap majd egy szemlyre szabhat teheraut is a jtkban.
+ Nincsenek lootboxok. A fejlesztcsapat nem szolgltats rendszernek kpzeli el a jtkot.Az Outriders 2020 vgn jelenik meg, valsznleg a kvetkez genercis platformok rkezshez igaztva. Ennek megfelelen Xbox One, PlayStation 4 s PC mellett az Xbox Series X s a PlayStation 5 is a clplatformok kztt szerepel.