Half-Life: Alyx megjelenés
Eddig 9 hozzászólás
Gamer365
2020. February 13.
Thursday 20:45


Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Half-Life: Alyx. Mint azt korábban megtudtuk, a VR exkluzív új felvonás teljes értékű darabja lesz a szériának. Ennek ellenére története nem veszi fel az Episode 2 szálait, hanem valahová az első és a második rész cselekménye közé fészkeli be magát. A kampány hossza nagyjából 15 órára tehető, ebben pedig a Campo Santo (Firewatch) segíti a csapatot. Többjátékos módot nem terveznek. Az alapjaiban a VR lehetőségeihez felépített játék bármilyen SteamVR kompatibilis rendszerrel játszható lesz. Kiderült azonban az is, hogy a Valve Index megoldását választó vásárlók ingyen megkapják majd megjelenéskor - akkor is, ha korábban vásároltak headsetet vagy kontrollert.

A Half-Life: Alyx a terveknek megfelelően 2020 március 23-án jelenik meg a Steam VR kompatibilis PC eszközökre.

[25] Hwopapa
Feb 15., Saturday 14:56 #9
Válasz axl (#7) üzenetére
Valszeg eleget kerestek rajta, hogy kényelmesen hátradőljenek és csak költsék az office crunch helyett
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[34] Laza
Feb 14., Friday 23:18 #8
Az a szomorú, hogy hónapok óta nem lehet kapni az Index-et ....... ha meg már van Index, inkább azt venném PC-re, mint mást. Mindegy, addig elleszek a PSVR-el.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[55] axl
Feb 14., Friday 11:41 #7
Válasz skiz0 (#6) üzenetére
Én nem bánom, hogy tolják a CS-t és a Dotát (sőt, még a TF2-t is támogatják, igaz, már egy jó ideje érezhetően csak félgőzzel), de azt hiszem, rajtuk kívül kevés csapat van olyan kényelmes pozícióban, hogy akár pusztán a saját szórakoztatásukra is fejleszthetnének bármit, amihez kedvük van, lényegében akármeddig (meg persze simán hátra is dőlhetnek és számolgathatják a pénzüket), ehhez a Steam egy rendkívül stabil hátteret biztosít számukra. Szóval remélem, tényleg csak arról van szó, hogy eddig nem sikerült átugraniuk a saját maguknak állított mércét, mert ha egyáltalán nem is próbálkoztak volna vele, az számomra megmagyarázhatatlan és igen nehezen megbocsátható lenne. Plusz nem is nagyon érteném akkor, hova tűnt az a sok kreatív energia és lelkesedés, ami csak úgy sugárzott a rendezői kommentárokból és a Raising the Bar lapjain keresztül (ez amúgy egy tök érdekes "képeskönyv" a HL2 és egy kicsit az első rész készítésének körülményeiről az alkotók saját szavaival, érdemes levadászni belőle egy .pdf-et, ha kíváncsi vagy ilyen háttérinfókra).
Minden játék szerepjáték
[16] skiz0
Feb 14., Friday 11:04 #6
Válasz axl (#5) üzenetére
Ott a pont!
HW híján kimarad a dolog, és nem is érdekel így, mert...nem fájdítom a szívem - viszont remélem nagyot fog durranni, és érzékeli a Valve, hogy nem kellene már a multiszarokat erőltetni, hanem rá kéne állni teljes gőzzel 3-as számmal bíró címek folytatására...
PSN: mucsacso
[55] axl
Feb 14., Friday 10:40 #5
Egyrészt sajnálom, hogy 12,5 év után olyan módon folytatódik a HL-sorozat, hogy a baromi nagy cliffhanger-rel lógva hagyott sztorit nem viszi tovább, plusz egy olyan platformon, ami jelenleg még elég magas belépési küszöbbel rendelkezik számomra (amit nem is biztos, hogy egyáltalán meg akarok ugrani), másrészről viszont örülök neki, hogy végre megint hivatalosan beszélnek róla. Nyilván elemi érdekük fűződik hozzá most, hogy a Valve-nél ilyen erősen nyitottak a VR felé, de dicséretes, hogy mennyire beálltak mögé és tolják ezt a szekeret. Egy nem tech-demo, teljes értékű- és hosszú új Half-Life epizód (ráadásul a saját headset-jük mellé ingyen), ha ez nem lendít a VR-on, akkor semmi.

De azért leírom a kötelezőt is: Episode 3-mat / Half-Life 3-mat, köcsögök!
Minden játék szerepjáték
[27] arpi0912
Feb 14., Friday 9:45 #4
Válasz clairvoyance (#1) üzenetére
Jó kérdés. 10 éve még én is ezt mondtam volna, de a ma már nem vagyok benne biztos, hogy annyian felkapják a fejüket a Hl-re mint régen. Leszámítva a rajongókat.
Vr hiányában jó lesz nekem youtubeon is, kíváncsi vagyok mit alkottak ennyi idő után.
Feb 13., Thursday 22:58 #3
Lazán kapcsolódik, de mintha addig a napig lehet a Steamen az összes hivatalos HL játékot ingyen játszani, nem?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Feb 13., Thursday 22:27 #2
Ki fog nekem VR sisakot kölcsönadni a teszthez?
"This is our time to medicate..."
Feb 13., Thursday 22:08 #1
System seller?
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.