Cloudpunk: konzolos bejelentés
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. February 13.
Thursday 16:45


Az Ion Lands fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a Cloudpunk névre keresztelt történetközpontú open-world játéka nem csak PC-re, de konzolokra is meg fog jelenni. A különleges voxel grafikával bíró projekt beismerten a Firewatch és a Kentucky Route Zero nyomdokaiban szeretne járni. Főhősünk Rania, aki egy nem egészen legális futárcég kötelékébe áll Nivalis megapoliszában. Az alsó negyedek lebujai és a felhőkarcolók tetején burjánzó kertek luxusa között pedig rengeteg izgalmas figura várja - legyen az android, ember vagy mesterséges intelligencia. Nézzük mit ígérnek a fejlesztők!

+ Ismerd meg az égbenyúló cyberpunk várost gyalog és a repülő autód segítségével.
+ Deríts fényt a rejtélyekre egy vállalatok uralta világban, hackerek és öntudatra ébredt mesterséges intelligenciák között.
+ Találkozz a legkülönfélébb karakterekkel és pillants be a mindennapjaikba .
+ Fedezz fel rejtett helyeket és tárgyakat, amelyekhez egyedi történetek fűződnek.
+ A döntéseidnek maradandó következményei lesznek Nivalis lakóinak életében.

A Clodpunk a tervek szerint valamikor 2020-ban érkezik PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra.

[48] zsozsa
Feb 13., Thursday 19:40 #3
Ahogy írtam, van életjel. Tavaly decemberről még:

KATT!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[55] KiswechPS3
Feb 13., Thursday 19:08 #2
Válasz zsozsa (#1) üzenetére
Sajnos az a project nagyon mélyen van, a rendezőjéről kikerültek régi tweetek amik nem éppen jó színben tüntetik fel, valószínűleg ezért volt kiadói balhé is, finanszírozási gondok, és a tavaly márciusi, "dolgozunk rajta" óta semmi új infó Pedig nagyon várom én is.
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[48] zsozsa
Feb 13., Thursday 18:42 #1
Erről jut eszembe a még 2017-ben, az E3-on bemutatott (de már 2014-ben megkezdett fejlesztésű) The Last Night című pixelartos, Blade Runner hangulatú játék. Most 2019 végén újra életjelet adott a játék, lehet, hogy túlélte a fejlesztői poklot. Talán lesz belőle valami, nagyon ígéretesnek tűnt.
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 4 | Session: jön az Xbox változat is!

A gördeszkázás szerelmeseinek nem muszáj PC-re mennie.

wiiu 3 | [Nézd vissza] Animal Crossing Direct

Ha lemaradtál volna a mai Nintendo Directről, itt visszanézheted.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | MotoGP 20: bejelentés

Idén is visszatérhetünk a MotoGP forgatagába.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: mégis mi ez? Trailer!

Kicsivel több mint egy perc kell elmagyarázni a folytatást.

1 | Saber Interactive: felvásárlás

A THQ Nordic anyavállalata újra lecsapott.