Cloudpunk: konzolos bejelentés
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. February 13.
Thursday 16:45


Az Ion Lands fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a Cloudpunk névre keresztelt történetközpontú open-world játéka nem csak PC-re, de konzolokra is meg fog jelenni. A különleges voxel grafikával bíró projekt beismerten a Firewatch és a Kentucky Route Zero nyomdokaiban szeretne járni. Főhősünk Rania, aki egy nem egészen legális futárcég kötelékébe áll Nivalis megapoliszában. Az alsó negyedek lebujai és a felhőkarcolók tetején burjánzó kertek luxusa között pedig rengeteg izgalmas figura várja - legyen az android, ember vagy mesterséges intelligencia. Nézzük mit ígérnek a fejlesztők!

+ Ismerd meg az égbenyúló cyberpunk várost gyalog és a repülő autód segítségével.
+ Deríts fényt a rejtélyekre egy vállalatok uralta világban, hackerek és öntudatra ébredt mesterséges intelligenciák között.
+ Találkozz a legkülönfélébb karakterekkel és pillants be a mindennapjaikba .
+ Fedezz fel rejtett helyeket és tárgyakat, amelyekhez egyedi történetek fűződnek.
+ A döntéseidnek maradandó következményei lesznek Nivalis lakóinak életében.

A Clodpunk a tervek szerint valamikor 2020-ban érkezik PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra.

[48] zsozsa
Feb 13., Thursday 19:40 #3
Ahogy írtam, van életjel. Tavaly decemberről még:

KATT!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[55] KiswechPS3
Feb 13., Thursday 19:08 #2
Válasz zsozsa (#1) üzenetére
Sajnos az a project nagyon mélyen van, a rendezőjéről kikerültek régi tweetek amik nem éppen jó színben tüntetik fel, valószínűleg ezért volt kiadói balhé is, finanszírozási gondok, és a tavaly márciusi, "dolgozunk rajta" óta semmi új infó Pedig nagyon várom én is.
/* Life runs on Code */
[48] zsozsa
Feb 13., Thursday 18:42 #1
Erről jut eszembe a még 2017-ben, az E3-on bemutatott (de már 2014-ben megkezdett fejlesztésű) The Last Night című pixelartos, Blade Runner hangulatú játék. Most 2019 végén újra életjelet adott a játék, lehet, hogy túlélte a fejlesztői poklot. Talán lesz belőle valami, nagyon ígéretesnek tűnt.
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.