The Division 2: ismerős ismeretlen
Eddig 11 hozzászólás
ne5h
2020. February 13.
Thursday 07:35


Március elején a Division 2 megkapja a következő nagy tartalmi frissítését, a Warlords of New York pedig az ismerős helyszín mellett néhány újdonsággal is készül. Az új történeti szálban az első rész helyszínéül szolgáló Manhattanbe térhetünk vissza, ahol ismét Aaron Keener volt Division ügynök ármánykodásainak kell gátat vetni. Az új küldetések teljesítése során új eszközöket nyithatunk meg, ezáltal bővítve a harci arzenálunkat.A Warlords of New Yorkkal együtt a játék a 8-as számú update keretében jelentős változásokon megy át, komoly mértékben átdolgozva a játék RPG rendszerét, jobb minőségű lootot, nagyobb mértékű változatosságot és megemelt szintlimitet (30-ról 40-re) hozva. A kooperatív oldal mellett a kompetitív szegmenst sem hagyják érintetlenül, a Dark Zone-ok esetén egyszerűsítik a rogue mechanikát, jobban jutalmazva a játékosok egymás elleni küzdelmeit.Ha ennyi nem lenne elég, a Division 2 is bevezeti a szezonokat. 3 hónapos tematikus eventekre számíthatunk, egyedi megbízásokkal és jutalmakkal. Az első szezon 1 héttel a Warlords of New York megjelenése után kezdődik. A szezonok mellett bevezetésre kerülnek a ligák (Leagues) is, melyek specifikus kihívásokat és a teljesítésükért járó jutalmakat kapunk. Végezetül visszatérnek a különböző Global Eventek is, tennivalóból tehát nem lsz hiány.Az újdonságok sorát pedig az Episode 3 – Coney Island: The Hunt zárja, mely az utolsó a játék első éves ingyenes tartalmainak, a Year 1 Pass birtokosai már bevetére indulhatnak a 2 új küldetést, 2 új különleges megbízást és egy új specializációt tartalmazó fejezetbe, a többi játékosnak február 19-ig kell várnia.

A Warlords of New York március 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[39] Hunk2
Feb 13., Thursday 20:29 #11
Válasz backstab (#10) üzenetére
Akkor fogalmazunk úgy loot van sok de 99,9999.....% eladod vagy betöröd nyersanyagnak, disznek a falon szó szerint.
"Élni és élni hagyni"
[33] backstab
Feb 13., Thursday 11:30 #10
Én kb. 150 órát tettem bele, nem éreztem, hogy annyira sz*r lett volna a loot. Az egyetlen problémám az, hogy rettenetesen kevés a lőszer. Lehet, hogy csak én célzok bénán. De az rendszeresen előfordul, hogy a küldetés végén a bosst már mind a négyen csak pisztollyal pufogtatjuk, mert a "rendes" fegyverekből kifogyott a muníció.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[48] soliduss
Feb 13., Thursday 9:45 #9
Válasz Hunk2 (#7) üzenetére
Destiny-n nevelkedtem azt hiszem van fogalmam mi az a szar loot

thx srácok.... megvettem. köszi mindenkinek az infó
[39] Hunk2
Feb 13., Thursday 9:34 #8
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Hírekbe kérdezted. Nem.sok ez nem DLC hanem bővítmény.
A térkép az eredeti játék térképének kb. a fele. Úgy 5-7 órás sztori.
Új DZ terület. Egy ideig minden tartalmat előbb kapsz meg, VIP feladatok és egyébb kozmetikai cuccok.
"Élni és élni hagyni"
[39] Hunk2
Feb 13., Thursday 9:29 #7
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Vedd meg és várd meg a Márciust l, addigra bejön a teljes változás nem.kell újra tanulni mindent.
Nem rossz játék rengeteg tartalom csak kevés és szar a loot.
"Élni és élni hagyni"
[28] alf22
Feb 13., Thursday 9:22 #6
Pont most vesszük meg mi is. 3ezret simán megér
[48] soliduss
Feb 13., Thursday 9:20 #5
köszi srácok... akkor szerintem egy alap verzára benevezek

3090 Ft... szerintem nem rossz... főleg, hogy a D1 is letoltam soloban.... és az nagyon bejött... gondolom már patcholva és sok minden változott a béta óta
[26] Tom
Feb 13., Thursday 8:59 #4
A year 1 3 dlc-je mindig is ingyenes volt. Pass-al előbb lehetett játszani vele meg a classokat egyből odaadta és nem kellett farmolni ennyi.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Feb 13., Thursday 8:59 #3
Válasz soliduss (#1) üzenetére
A Year 1 3 DLC-je eddig is ingyenes volt. A Year 1 Pass egy héttel korábbi hozzáférést adott az Episode 1-3-hoz.

A Warlords egy fizetős DLC lesz. A hivatalos közlemény szerint a már meglévő játékokso külön vehetik meg, az új belépők számára viszont a Standard Edition keretén belül lecsaphatnak egyben az alapjátékra és a Warlords-ra is. Az Ultimate Edition a Year 1 Pass-t is tartalmazza.

"...new players can purchase the Standard Edition, which includes The Division 2 base game and The Division 2 Warlords of New York expansion. The Ultimate Edition, which gives players both the game and the expansion, as well as all of The Division 2’s Year 1 content, classified assignments and unlocked specializations, will also be available. All players must be at Level 30 and have reached World Tier 5 to join The Division 2 Warlords of New York. As such, each edition of the game will come with a Level 30 boost that players can activate if they wish to do so, to immediately jump into the New York expansion."
I am such a B.A.
[10] majomka
Feb 13., Thursday 8:58 #2
Sok mindent nem ad a Year 1 pass, annyi, hogy előbb kaptuk meg a 3 dlc-t egy héttel, valamint pár ex. küldetés(6, ha jól emlékszem), valamint pár kozmetikai cucc jár mellé. Tehát a 3 "episode" mindenkinek elérhető, ha most ugrasz bele, akkor is.
A Warlords külön dlc lesz, 30 euro/dollár (magyar store-on 9200 Ft). Én úgy értelmeztem, külön lesz a Year 2-től, de biztos lesz olyan változat is, ahol együtt megvehető, ha lesz külön Year 2...
R.I.P. Darksiders
[48] soliduss
Feb 13., Thursday 8:48 #1
srácok infó kellene. Akkor most a year 1 3 db dlcje ingyenes lesz? Akkor mit ad a year 1 pass?

Jól értelmezem, hogy ez a Warlods a Year 2 dlcje lesz? Ingyenes... vagy meg kell külön venni mint egy dlc-t?

thx... akciós most a ps storeban a játék.... és nem szeretnék többet fizetni übiszoftnak véletlenül 3090 az alap... 4590 Ft a gold...
Friss hírek

pc 1129 | [Nyerd meg!] Gaming póló

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Evezzünk kicsit a fizikai, kézzelfogható dolgok mezsgyéjére - egy pólót nyerhet egy szerencsés gamer, tetszőlegesen választható méretben.

21 | Gamer365 Podcast 2020 február

Visszatér a Gamer365 Podcast, amely a 2020-as szezont csendes témák között lavírozva nyitja. Ezek közül felbukkan a Half Life 2, a VR és a Streaming szolgáltatások jelenlegi állása, valamint beszélgetünk a Sonic kapcsán a kedvenc videojátékos filmadaptációkról is.

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

xbox1,ps4,wiiu 0 | Hazel Sky: bejelentés

Apró fejlesztőcsapat nagy szívvel készülő projektje.

xbox1 4 | Cyberpunk 2077: ez a példamutatás!

Az első csapat aki kiállt a Smart Delivery ötlete mellett.

xbox1 3 | Xbox Series X: ilyen lesz a jövő

A Microsoft több elejtett információt és pletykát megerősített.

1 | Ruiner: nyomnád Switchen is?

Akkor jó hírünk van, de a részleteket csak bentebb áruljuk el.

0 | Disc Room: új Devolverizmus a korongozóból

Ezúttal a Minit alkotóinál gurultak el a gyógyszerek.