Outriders: trailer és stream bejelentés
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 16:40


A People Can Fly fejlesztőcsapatának következő projektje a tavalyi E3 alkalmával mutatkozott be először, most pedig pörgős új képsorokkal igyekszik berúgni a marketing gépezet motorját. Az Outriders egy 1-3 fős co-op lövölde szerepjáték elemekkel egy teljesen új, sötét és mocskos sci-fi világba helyezve.

A pusztuló Földről menekülve az emberiség egy furcsa új bolygóra vetődik, az Enoch névre keresztelt planéta azonban úgy tűnik egy hatalmas erő forrása is, ami különleges képességekkel ruházza fel látogatóit. Hogy pontosan miért és hogyan, arról valószínűleg a magyar idő szerint csütörtök este 21:00-kor kezdődő streamben tudhatunk majd meg többet.

Az viszont már sejthetjük, hogy az Outriders 2020 végén jelenik meg, valószínűleg a következő generációs platformok érkezéséhez igazítva. Ennek megfelelően Xbox One, PlayStation 4 és PC mellett az Xbox Series X és a PlayStation 5 is a célplatformok között szerepel.

Feb 12., Wednesday 21:07 #3
Igényes meg minden, de épp a minap agyaltam azon, mennyire nem akarok már grindolós játékokat nyomni.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[26] Orichalcos
Feb 11., Tuesday 19:31 #2
Destiny vibe.
Gamertag: oriic
moderator sQr
Feb 11., Tuesday 17:45 #1
Thanks zaz! ^^,
Twitter: sequeeer
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.