Dead Cells: The Bad Seed megjelenés
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 11:50


"Több, mint egy éve támogatjuk ingyenes frissítésekkel a játékot. Ez a fizetős DLC csupán ezt a törekvésünket segíti, lehetőséget nyújtva arra, hogy még tovább bővítsük a Dead Cells világát. Na és persze biztosítja a szükséges időt ahhoz, hogy a Motion Twin következő játéka olyan legyen, amire mi büszkék vagyunk, Ti pedig égni fogtok a vágytól, hogy játszatok vele!"

Nyilatkozták a fejlesztők a Dead Cells: The Bad Seed megjelenése előtt, ami 16 ingyenes frissítés után az első fizetős tartalom a játékhoz. A kiegészítő két új területtel ( Arboretum és Swamp ) színesíti a kezdő helyszíneket, valamint eddig nem látott fegyvereket és félelmetes ellenfeleket is hozzáad a random generált kihíváshoz.

A Dead Cells: The Bad Seed 2020. február 11-én jelenik meg, azaz a mai naptól megvásárolható PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra. Fentebb a már tradíciónak számító friss animációs film, míg lent az egy hete publikált hivatalos gameplay látható.


Feb 11., Tuesday 16:13 #1
Imádom. 150 óra benne van és még csak 3. (very hard) fokozaton tartok (van még 3 fokozat). Jók lettek az új pályák is.
3DS Friend Code: 1075-2024-2501 NNID: TomekKowal Switch: 2480 3704 2913
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.