Not for Broadcast: tévéstúdió-disztópia
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2020. January 14.
Tuesday 10:43


A Papers, Please utódjaként kíván érvényesülni a disztópikus Not for Broadcast, amely egy fiktív, nyolcvanas években aktív éjszakai televízióállomás életébe enged betekintést. Politikai botrányok? Megzavarodott celebek? Káromkodó közszereplők? Csak rajtunk múlik, mi mehet adásba ebben a stúdióban.

A Black Mirror inspirációját is alaposan saját szövetébe itató játék Early Access verziójával már január legvégén játszhatunk is Steamen, a prológus pedig most elérhető a következő linken: KATT!

Friss hírek

29 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 4 | Sony x Epic Games összeborulás

Néhány millióval ismét szorosabbra fűzte a kapcsolatát a két cég.

pc,xbox1,ps4 0 | Remothered: Broken Porcelain csúszás

Ashmann horrorisztikus szállója csak Halloween idején nyit újra.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Superhot: Mind Control Delete megjelenés

MORE. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER...

ps4 12 | PS5 boxart: kék doboz, fehér csík.

1 | Októberben jön a Little Hope

Megjelenési dátumot kapott a Dark Pictures következő része.