Enter the Gungeon: túl a 3 millión
Eddig 5 hozzászólás
Gamer365
2020. January 08.
Wednesday 09:35


A Dodge Roll Games csapata örömmel jelentette, hogy a Devolver Digital gondozásában megjelent roguelike sikercímük a napokban átlépte a 3 millió eladott példányt.

A hatalmas mérföldkő elérésének híre mellett elhintették, hogy a tavaly októberben Apple Arcade exkluzív címként debütált Exit the Gungeon hamarosan kurrens konzolokra és PC-re költözik. A perspektívaváltáson átesett spin-off / folytatás oldalnézetben kínálja a már megszokott bulett hell káoszt és őrült fegyverfelhozatalt. Ha pedig már az Arcade szóba került, említés szintjén érdemes szót ejteni a House of the Gundead-ről is, ami a stúdió újabb mellékszála lesz - egy klasszikus lézerpisztolyos játékgép formájában! A House of the Dead vagy Time Crisis nyomdokain járó címtől rögtön vissza is vágyunk a dohos játéktermek világába.

Az arcade kabinettel valószínűleg kis hazánkban nem fogunk összefutni, de az Exit the Gungeon csillapíthatja majd az éhségünket. Fentebb ennek a trailerét nézhetitek meg.

[25] Hwopapa
Jan 08., Wednesday 16:28 #5
Válasz sQr (#4) üzenetére
Nekem az almás termékek radaron kívül esnek, amióta váltottam róluk és erősen köpködős érzést kelt bennem a márka, ezért hanyagolom

Persze ipaden biztos más, de annak meg nem találom értelmét perpillanat a háztartásban. Nem mindenben haladok a korral, bár asszony biztos agyon is verne ha vennénk a három konzol + pc mellé még egy újabb képernyőt így is izgi lesz beadni a minimum 3000 dolláros bővítést VR miatt ősszel
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[33] sQr
Jan 08., Wednesday 14:36 #4
Válasz Hwopapa (#3) üzenetére
Szinte abszolút nem használom a Facebook-ot. Gaming területen pedig egyáltalán nem. : /

Én telefonon csak kimondottan oda kitalált játékokat játszom ( Florence, Assemble with Care, ilyesmi ), viszont mióta iPad Pro is van na meg natív kontroller támogatás, azóta picit változott a helyzet. Úgy szerintem sokkal szimpatikusabb a mobil felhozatal, főleg az 1-2 dolláros leárazásokkal.

Legutóbb kicsit fájt is Switchre venni a GRIS-t 3 ezer körül, amikor az iOS verzió 699Ft volt éppen - gyorsabb töltéssel és nagyobb felbontással.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[25] Hwopapa
Jan 08., Wednesday 14:29 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
Van pár facebook csoport ahol elég sok EtG-fanatic létezik még rajtam kívül - ők szerintem nem járnak ide sűrűn

Ezt a telefonos mókát is kipróbálnám, de túlságosan rühellem a telefont játékra használni - ne kérdezd miért, régen játszottam, aztán egyszercsak abbahagytam és maximum akkor venném elő ha lemerült a switch vagy egy repülőúton nem vinném magammal. Ezért számomra triplán örvendetes hogy jön konzolra!
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[33] sQr
Jan 08., Wednesday 13:31 #2
Válasz Hwopapa (#1) üzenetére
Egyből Te jutottál eszembe amikor megláttam : ]

Én is megvettem Switchre még megjelenésekor, de aránylag kevés játékórámat emésztette fel. Vissza kellene térni hozzá, legalább egy teljes végigjátszásig. Az Exit the Gungeonba pedig bele sem néztem - ez mondjuk inkább az Apple Arcade erős felhozatalát dicséri. Rengeteg minőségi darabot fogtak meg maguknak.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[25] Hwopapa
Jan 08., Wednesday 13:24 #1
Imádom, megvettem a limitedet is switched, jöhet!
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593