Apex Legends: ünnepi utazgatás
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. December 16.
Monday 08:14


Az év második felében a Respawn meglehetősen magára talált az Apex Legends kapcsán, hiszen az átgondoltabb szezonok mellett a különböző időszakos elfoglaltságok is egymást érik. Utóbbiból a legújabb a The Game Awards alatt megkezdődött Holo-Day Bash, mely az ünnepi tematikájú új kinézetek mellett egy teljesen új játékmódot is tartogat a Winter Express személyében, ahol nem csak hogy egy körökre osztott felállást kapunk, hanem a naponta változó fix fegyverkiosztásoknak köszönhetően a változatosságra sem lehet panasz. Ezen felül a Normal és Ranked módban megjelenő Mirage Voy'age egy új helyszínt tartogat, ahol a játékosok jó lootot találhatnak.

Friss hírek

845 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 9 | Project: MARA leleplezés

Itt a Ninja Theory harmadik jelenleg fejlesztés alatt álló projektje.

pc,ps4,wiiu 1 | Lost Words: NY Videogame Awards trailer

Többszörösen díjazott történetközpontú platformer érkezik.

pc,ps4,wiiu 9 | Captain Tsubasa: játékbejelentés

Tíz év után újra fűre lép a kapitány. Itt a Rise of New Champions!

xbox1,ps4 0 | 7th Sector: konzolos megjelenés

A legrejtélyesebb kedvcsináló ami egy éve megjelent címhez érkezhet.

ps4 18 | Godfall: az istenek is hibáznak

Szivárgó trailer és fejlesztői reakció.