Apex Legends: ünnepi utazgatás
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. December 16.
Monday 08:14


Az év második felében a Respawn meglehetősen magára talált az Apex Legends kapcsán, hiszen az átgondoltabb szezonok mellett a különböző időszakos elfoglaltságok is egymást érik. Utóbbiból a legújabb a The Game Awards alatt megkezdődött Holo-Day Bash, mely az ünnepi tematikájú új kinézetek mellett egy teljesen új játékmódot is tartogat a Winter Express személyében, ahol nem csak hogy egy körökre osztott felállást kapunk, hanem a naponta változó fix fegyverkiosztásoknak köszönhetően a változatosságra sem lehet panasz. Ezen felül a Normal és Ranked módban megjelenő Mirage Voy'age egy új helyszínt tartogat, ahol a játékosok jó lootot találhatnak.

Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Utolsó trailer: Relicta

Belső nézető puzzle játék a gravitációval és a mágneses térrel.

pc,ps4 0 | Utolsó trailer: Fall Guys: Ultimate Knockout

Az egyedi battle royale fegyverek nélkül is halálosan szórakoztató.

pc 1 | Baldur’s Gate III: később jön korán

Augusztusban nem indul még útnak a korai hozzáférésű verzió.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | The Alto Collection: bejelentés

A mobilos sikercímek hamarosan minden platformon támadnak.

pc,xbox1,ps4 0 | PACER: itt a megjelenési dátum

A Formula Fusion új név alatt, jelentősen átdolgozva érkezik konzolokra.