Gothic: teszt a remake-ért
Eddig 12 hozzászólás
ne5h
2019. December 15.
Sunday 09:22


A THQ Nordic nemrég egy meglehetősen szokatlan módját választotta annak, hogy felmérjék, a játékosoknak van-e igénye egy Gohic remake-re. A stúdiókat és IP-ket halmozó kiadó nemrég a Steamre dobta fel egy lehetséges megközelítését egy új Gothic játéknak.

A dolog érdekessége, hogy ha kellően érdeklődnek a cég által csak playable teaserként megnevezett demó iránt, akkor elkezdik a teljes fejlesztést.

[30] Djuree
Dec 18., Wednesday 9:36 #12
Válasz shearer (#8) üzenetére
na egy might and magic 6 remakért viszont kiadnék simán 20k forintot is akár.
az egyik első játékom amivel játszottam, sztem vagy 1000 órám lehet benne. rengeteget toltam. utána is nézek ha van még ebayen eredeti és megveszem gyűjteménybe.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[30] Djuree
Dec 18., Wednesday 9:34 #11
ú de zsír lenne, az első gothicot nagyon szerettem! nagy király játék volt.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[15] igni
Dec 17., Tuesday 19:11 #10
Én kimondottam örülnék neki ha jönne. Lehet, hogy voltak gondok(bugok), de élvezhető volt nagyon és jó lenne egy régi módi rpg-vel játszani.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[34] Laza
Dec 16., Monday 22:35 #9
Válasz backstab (#4) üzenetére
Nah, kipróbáltam ... pár túltolt effekt, karót nyelt irányítás, kezelhetetlen harc ... azt hiszem ennyi elég is volt.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[26] shearer
Dec 16., Monday 14:49 #8
Válasz axl (#6) üzenetére
Hasonló élmény a Might and Magic VI-ból: lekreálom a kis csapatomat, kimegyek a faluból, és az első komolyabb csapat ork konkrétan meghág. (Mondjuk abban volt egy-két olyan térkép ami a 200-as szintű partinak is komoly kihívás volt.)
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[55] axl
Dec 16., Monday 12:03 #7
A THQ Nordic hozzáállása egyébként baromi szimpatikus számomra, ahogy felkarolnak olyan sorozatokat, amiket elkerült ugyan a zajos siker, de kult-státuszba kerültek és tele vannak szunnyadó potenciállal. Jelenleg talán a Desperados III az egyetlen olyan játék, amit úgy ténylegesen, igazából várok.
Minden játék szerepjáték
[55] axl
Dec 16., Monday 11:51 #6
Mindenki folyton a Dark Souls sorozat nehézségével dobálózik, de az én ifjúságom traumatizáló játékos-élményei között előkelő helyen áll, amint a Gothic-os kezdő karakteremet lealázza az első útmenti patkány (újra és újra).
Minden játék szerepjáték
[37] carville
Dec 15., Sunday 22:05 #5
Válasz Laza (#3) üzenetére
Ezt most katalánok dobták össze (barcelonai stúdió), úgy hogy nem fogsz benne német precizitással szembesülni.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[33] backstab
Dec 15., Sunday 21:47 #4
Válasz Laza (#3) üzenetére
Azért a maga idejében igencsak forradalminak számított a viszonylag szabadon bejárható világával, változatos érdekcsoportjaival, formabontó küldetéseivel. Mikor a Morrowind megjelent, mindenki el volt tőle ájulva, mindenki áradozott a forradalmi újításairól, amik már két évvel azelőtt benne voltak a Gothic-ban is.
Tény, hogy technikailag (főleg a harc és a menürendszer) csapnivaló volt, ezt aztán később az összes többi Piranha játék is örökölte.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[34] Laza
Dec 15., Sunday 21:30 #3
A Gothic-ok alapozták meg a német RPG játékok híresen hírhedt 'minőségét'.
Ha ugyanolyan 'béna' lesz, mint az eredeti, akkor hagyjuk ... abban az időben és fiatalon még elviseltem ... de már jön le a demó, meglátjuk.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[15] Joel1970
Dec 15., Sunday 19:30 #2
Én nagyon örülnék neki.A kedvencem a Gothic 3 volt egyébként.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[1] bence91
Dec 15., Sunday 11:36 #1
Számomra az első két rész (illetve a night of the raven) életem legjobb játékai. Nagyon örülnék ha elkészülne egy minősègi reboot.
twitter: bence91 | psn: barsibence
Friss hírek

845 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 9 | Project: MARA leleplezés

Itt a Ninja Theory harmadik jelenleg fejlesztés alatt álló projektje.

pc,ps4,wiiu 1 | Lost Words: NY Videogame Awards trailer

Többszörösen díjazott történetközpontú platformer érkezik.

pc,ps4,wiiu 9 | Captain Tsubasa: játékbejelentés

Tíz év után újra fűre lép a kapitány. Itt a Rise of New Champions!

xbox1,ps4 0 | 7th Sector: konzolos megjelenés

A legrejtélyesebb kedvcsináló ami egy éve megjelent címhez érkezhet.

ps4 18 | Godfall: az istenek is hibáznak

Szivárgó trailer és fejlesztői reakció.