Kingdom Hearts III: januári mentőakció
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. December 08.
Sunday 21:01


A Kingdom Hearts III ReMind névre hallgató DLC-je kapcsán már korábban is felröppentek hírek, miszerint a tél során érkezhet meg, most pedig a lehető legkonkrétabb információt is megkaptuk.

Vélhetőleg a néhány napon belül esedékes State of Play-en tervezték bejelenteni, a Square Enix azonban idő előtt kilőtte a nagyvilágba a DLC-t bemutató trailert, ami mellé a megjelenési dátum is napvilágra került: január 22-én érkezik PS4-re, 25-én pedig Xbox One-ra.

Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

xbox1 16 | Xbox: szeptembertől vár a felhő!

Tesztjelleggel hamarosan hazánkban is elindul az "xCloud".

3 | Street Fighter V: ingyenes pofozkodás

2 hétig költségek nélkül nyúzható a Champion Edition.

pc 2 | Larry: visszatér a szívdöglesztő

Wet Dreams Dry Twice - ezzel az alcímmel jön a folytatás!

0 | Guilty Gear Strive: két új bunyós jelentkezik

Vámpír és királyi harcos.

ps4 22 | Marvel’s Avengers: exkluzív Pókember

A hálóvető továbbra is csak a PlayStation konzolokat szereti.