Jedi: Fallen Order: remekelő rend
Eddig 13 hozzászólás
ne5h
2019. November 27.
Wednesday 07:00


Az EA még a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenése előtt foglamazta meg az előzetes elvárásait a játékkal szemben, a jelek szerint pedig a Respawn alkotása könnyen elérheti a kiadó által megcélzott 6-8 millió eladott példányt.

Bár pontos számadatokat egyelőre nem közöltek, az EA közleménye szerint a Jedi: Fallen Order lett az eddigi legjobban fogyó Star Wars játék a digitális piactereken, valamint a kiadó leggyorsabban fogyó Star Wars játéka PC-n.

"A Respawn és az EA nevében köszönjük mindenkinek a stúdió és a csapat támogatását a Star WArs Jedi: Fallen Order fejlesztése és megjelenése során. Egy Star Wars univerzumban játszódótörténet elmesélése egy valóra vált álom és a rajongók fogadtatása elképesztő" - nyilatkozta Vince Zampella.

A fentiek tekintetében az EA valószínűséggel fontolóra veszi a single player játékok létjogosultságát, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a Respawn lehetőséget kap egy második részre is.

[29] lacapaca
Nov 28., Thursday 10:16 #13
Válasz soliduss (#11) üzenetére
Szerintem az elsõdleges az ár/érték arány. Nem véletlen, hogy egy szóló kampányos játékban mindenki a játékidõt igyekszik nyújtani. Nyíltabb terület, backtracking, rpg elemek, gyüjtögetõs biz-baszok. Egy 6-8 órás kampányért nem jó buli 20 ezer forintokat fizetni. 20-30 óráért viszont már elfogadható. És ilyen téren a Sony jól tudja nyújtani az idõt, és mellette jól mozog a mainstream-el. Aminél meg ez nekik sem sikerült (lásd Order) az náluk is kasza lett. Azt kell jól eltalálni, hogy a vásárlók azt érezzék, hogy megéri nekik a teljes árat kifizetni. Csak gondolom egy szóló kampány összerakása a rizikósabb. Drága, sok vele a meló, és ha nem jön be, iszonyat nagyot lehet vele bukni. Míg egy multit, még ha az elején nem is annyira sikeres, azért elég sokáig lehet kupálgatni.
És igen, közben meg eléggé telített lett a piac, jöttek a szolgáltatás alapú, állandóan bõvülõ f2p-ek is. Elég sok játékost elszipkázhatnak ezek is.
Na de ezért nem szabad a babérokon ücsörögni, és csak egy, világmegváltónak hitt receptre felhúzni mindent, mert annak elõbb-utóbb hatalmas pofára esés lesz a vége.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[35] wodbear
Nov 27., Wednesday 12:56 #12
Válasz ne5h (#9) üzenetére
Valóban, az is tuti sokat nyom a latba....sőt
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[48] soliduss
Nov 27., Wednesday 11:16 #11
Válasz lacapaca (#8) üzenetére
Jó kijelentés volt a ps3/x360 és a jelenlegi era elején. Amikor boldog boldogtalan online multizott.... majd annyira telített lett a piac ,hogy egy gyengébb közepesebb multival már nem is tudtál labdába rúgni.... és mi maradt az EA-nak? semmi... csak a sport/ Nfs / Battlefiled.... majd az Nfs is kimúlt... és a Battlefiled se tudott felnőni a legendásan jó 3 és 4. részhez.

Monjduk hozzá járult ,hogy a Dead Space 3 és az Army of Two 3 is elégé vegyesen fogadták a játékosok. Majd ez a trends szépen átfordult.

Én ezt a fordulást nem tudom hova tenni amúgy. A sony a single-t tolja idestova 10-12 éve.... egy jó mondat elég volt ,hogy ezt valaki észrevegye? Vagy kellettek a Horizon zero dawn, God of War és a többi only single game eladási adatai ,hogy ráeszméljen a piac? Vagy ez egyenes arányban van a F2P játékok feltörésével Fortnite és PubG féle komplett játékos nézőpont váltással??? Megérne egy cikket szerintem...
[23] bandee23
Nov 27., Wednesday 10:42 #10
Válasz soliduss (#6) üzenetére
Dead Space-t támogatom.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Nov 27., Wednesday 10:36 #9
Válasz wodbear (#5) üzenetére
Illetve Steamen is elérhető volt, ezt se felejtsük ki. Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy ezekben a kijelentésekben számításba veszik azt, ha valaki ingyen tölti le a játékot, bár erre nyilván csak az EA tudna választ adni.
I am such a B.A.
[29] lacapaca
Nov 27., Wednesday 10:32 #8
Én nem jeleztem nekik semmit...
Mondjuk lehet jobb is, a TF2-nél jeleztem, 'oszt milyen szép vége lett.
Ha ez a "nincs igény single player játékokra" kijelentés tudatos marketing stratégia volt, jól sikerült. Mit ad isten, csináltak egyet, hogy a játékosok boldogan szaladhassanak megvenni, csak hogy bizonyítsák nekik az ellenkezõjét
Felkészül Ubisoft "mi már csak ow játékokat csinálunk, mert a játékosok azt szeretik"
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[46] multishoot
Nov 27., Wednesday 10:31 #7
Válasz soliduss (#6) üzenetére
Mármint a 1313-ra gondolsz?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[48] soliduss
Nov 27., Wednesday 10:18 #6
akkor sorolom. Vissza a Dead Space-t.... és vissza az Army of Two-t és Amy H. star wars játékát is reaktiválni.... vagy ássák elő a 1919-et..
[35] wodbear
Nov 27., Wednesday 9:43 #5
“...a kiadó leggyorsabban fogyó Star Wars játéka PC-n.”
Persze mert pc-n, premier accessben ingyenes és azonnal be is került a Deluxe edition. Persze lehet, hogy ennek ellenére is így van, de nyilván sokat dob ez is rajta ha bele számolják.

"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[24] maccc
Nov 27., Wednesday 9:32 #4
Nagyon örülök neki, megérdemelt siker.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[22] Hendrix
Nov 27., Wednesday 9:23 #3
Örülök a jó fogadtatásnak. Nem tökéletes, de ennek ellenére nagyon élvezem és egy folytatást is várnék akár az új egyszemélyes címek mellett
¯\_(ツ)_/¯
[73] zaz
Nov 27., Wednesday 9:13 #2
Finoman jeleztük,hogy igen is igényünk van a single cuccokra....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[11] FooLman
Nov 27., Wednesday 9:01 #1
Megérdemli. Bár leginkább azért, hogy lássák, van igény single játékra is.

Bosszantó tud lenni itt-ott, de összességében jó játék.
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

96 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.