Modern Warfare: ilyen lesz az első szezon
Eddig 20 hozzászólás
Gamer365
2019. November 27.
Wednesday 09:00


A Call of Duty 16 évre visszatekintő történelmében először fordul elő, hogy minden platform egyszerre kapja meg a letölthető tartalmakat - ráadásul ingyen. Nézzük mivel készültek.

+ 3 új többjátékos térkép
Klasszikus pályák ráncfelvarrott verzióit láthatjuk viszont a negyedik részből. A Crash, Vacant vagy a Shipment név bizonyára sokaknak ismerősen cseng majd.

+ 2 új Gunfight térkép
Az új felvonás egyik legsikeresebb játékmódja, a 2v2 összecsapásokra fókuszál, jellemzően tenyérnyi pályákon. Ebből kapunk még további kettőt - valamint a fentebb említett Shipment szintén játszható lesz ebben a formában.

+ 1 új Ground War térkép
Port névvel érkezik az újabb méretes térkép is, aminek az 50v50 felállás kedvelői örülhetnek.

+ 3 új játékmód
Élesedik az O.S.P., az alfában kipróbált 2v2 variáns, valamint csatlakozik a felhozatalhoz az alternatív S&D szerű Reinforce, valamint a népszerű Infected is.

+ 4 új Special Ops misszió
Nem hanyagolják el a co-op lehetőséget sem, rögtön négy újabb küldetés érkezik hozzá.

Az első szezonnal természetesen a Battle Pass is elstartol, ami mindenki számára legalább két új fegyvert ( Ram-7 , Holgen-26 ) hoz ingyenesen. Hogy mi vár még minket a több, mint 100 lépcsős tierek fizetős részeiben, azt egyelőre homály fedi. A fenti roadmap azonban bíztatónak tűnik és már nem is kell sokat várni rá. December 3-án kezd el bővülni a csatatér!

[15] igni
Dec 01., Sunday 11:36 #20
Válasz Tom (#8) üzenetére
A veterán Codosokat már a CoD4-el arcon köpték. És nem azért mert nem II. vh játék volt.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[16] skiz0
Nov 30., Saturday 19:36 #19
én speciel nemtom min mehet a sírás, de le is szartam igazából - és ha mondjuk akár a lépéshang hangos is, akkómivan?
én egyszerűen nem értem, hogy már ki mit vár el, tényleg senkinek semmi nem jó soha ...pedig ez tényleg most egy rohadt jó COD lett, én BO3 óta nem játszottam egyikkel sem ennyit multiban, imádom!
PSN: mucsacso
[33] backstab
Nov 29., Friday 20:24 #18
Válasz Tom (#17) üzenetére
Eddig kb. 10 millióan vették meg, ehhez képest a legnagyobb like-számú Reddit picsogások a 30 ezer upvote-ot sem érik el. Higgyétek már el, hogy a játékosok többsége remekül szórakozik vele, és semmit sem tapasztal azokból a rettenetes problémákból, amik a hardcore közönséget az őrületbe kergetik! Pl: "Túl hangosak a lépéshangok, így ez a játék teljesen játszhatatlan!". Szerintem a játékosok 90%-a nem csak hogy fejhallgatót nem használ, de még a tévé hangját is lehalkítja, hogy ne zavarja a családot.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[26] Tom
Nov 29., Friday 18:09 #17
Válasz Orichalcos (#16) üzenetére
De pont annyi van és lesz is lévén semmit nem fognak ezekből javítani. Inkább a koca játékosoknak kellene magukba szállniuk, mikor abszolút fing nélkül méltatlankodnak.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[26] Orichalcos
Nov 29., Friday 17:04 #16
Battle Pass Tierek kiszivárogtak már:

KATT!

Jó lesz ez. Az anyázó "öreg motorosok" meg kicsit szálljanak magukba, nevetséges már az is ami Redditen folyik. Elhiszem hogy van még gond a játékkal, de közel sem annyi és olyan szintű amiről írnak.
Gamertag: oriic
Nov 29., Friday 14:34 #15
Válasz Slater (#14) üzenetére
Azért, mert nem az összes térkép elérhető az összes játékmódban. Van olyan pálya, ami kimondottan csak egy játékmódban érhető el, más pedig több módban is benne van a rotációban.
I am such a B.A.
[10] Slater
Nov 29., Friday 9:17 #14
Én csak azt nem értem hogy indítok egy TDM-et és újra ugyanazt a 4 mapot játszuk, holott több mint 10+van a game-ben. Ez miért van ?
PSN: Slater19921996
[33] backstab
Nov 29., Friday 0:24 #13
Én a CoD2 óta multizom, és semmit sem érzek abból, amit a Redditen meg hasonló fórumokon zokognak. A pályákkal is maximum annyi a bajom, hogy túl nagyok (na jó, a Piccadilly úgy fos, ahogy van). Az előbb csináltam a Shoot House-on (legjobb pálya) egy 28-as killstreaket, és nem kempelve, de nem ám! Pedig csak 0,95 a KD-m és 181-es az SPM-em, de kit érdekel? Jobban élvezem, mint valaha, nálam simán ott van a Top3-as dobogón ez a rész.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[57] renz
Nov 28., Thursday 16:08 #12
Válasz Tom (#10) üzenetére
Én azért öreg motorosnak tartom magam, cod szempontjából pláne, de egyáltalán nem érzem azt, amit te leírtál. A pályákkal sincs semmi gondom, talán kicsit több a vertikális rész, de ennyi. Azt sem gondolom, hogy nem foglalkoznak a felhasználók véleményével és hogy nem is fognak majd változtatni.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
Nov 28., Thursday 14:27 #11
Válasz Tom (#10) üzenetére
Viszont ez bizonyos szempontból teljesen racionális lépés. Nyilván nem kell, hogy tetsszen neked (ha az én kedvelt sorozatomról lenne szó, valószínűleg ugyanígy vélekednék, nem leszek álszent), de nem hibáztathatod őket, ha például kiadói nyomásra kellett így dönteniük. Nem állítom, hogy biztosan ez és csakis ez áll a háttérben, ahogy azt sem, hogy minden rossz dolog csak a kiadó miatt történhet egy játékkal (lásd Destiny), de az ilyen drasztikus váltások általában marketingfelmérések és hasonlók miatt történnek, az pedig nem feltétlenül a fejlesztő unszolása miatt történnek.
I am such a B.A.
[26] Tom
Nov 28., Thursday 13:17 #10
Válasz ne5h (#9) üzenetére
Korábban leírtam részletesen. Bárki, aki tényleg játszott a sorozattal a kezdetek óta és nem csak most a 16. részre tévedt ide az pontosan tudja.
Igen egészen pontosan ez történik most, hogy felmérték és eldöntötték, hogy a core mag nem érdekli őket tovább és az új játékosok, új tömegek bevonzása a cél.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Nov 28., Thursday 11:38 #9
Válasz Tom (#8) üzenetére
Mivel konkrét részleteket nem írsz (ha nem akarsz, nem probléma) és mivel nem játszottam a Modern Warfare-rel, ezért látatlanban csak azt tudom tippelni, hogy felmérték, hogy a változtatásokkal nagyobb tömeget vonzanak be, mint azzal, ha meghagyják a core magot. Ez nyilván a racionálisnak tűnő magyarázat, aztán persze elképzelhető, hogy valami teljesen más áll a háttérben.
I am such a B.A.
[26] Tom
Nov 28., Thursday 11:05 #8
Válasz multishoot (#7) üzenetére
Nem kellett volna totálisan arcon köpni a veterán rajongókat a játékmechanikai változtatásokkal, amiket szemmel láthatóan nem fognak megváltoztatni. Lehet innoválni a nélkül, hogy a core magot elidegenítenék.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[46] multishoot
Nov 28., Thursday 10:20 #7
Válasz Tom (#6) üzenetére
Ha ugyanaz lenne minden, akkor jó lenne, vagy mi a f..?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[26] Tom
Nov 27., Wednesday 16:16 #6
Válasz sQr (#5) üzenetére
Majd mikor ezek a 12 éves pályák kijönnek és totálisan másképp fognak játszani rajta lévén a core gameplay totális más szellemiségben lett már megalkotva, amit nem is akarnak módosítani, akkor majd megérted.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
moderator sQr
Nov 27., Wednesday 16:08 #5
Válasz Tom (#4) üzenetére
What? o_O’
Twitter: sequeeer
[26] Tom
Nov 27., Wednesday 15:56 #4
Sajnos ennek a sorozatnak itt vége. Ezúttal végleg. Fejlesztők nyilatkozataiból tisztán látszik, hogy nem fognak változtatni a lényeges dolgokon. 10 évnyi feedback ment a kukába. Lezárult egy korszak.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[57] renz
Nov 27., Wednesday 13:42 #3
Ez azért elég szép, régebben jóval lassabban csepegtettek és pláne nem ingyen.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[51] Dude
Nov 27., Wednesday 10:52 #2
Azt kell mondjam, hogy ez így első olvasatra teljesen rendben van.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[33] backstab
Nov 27., Wednesday 10:15 #1
Na, így néz ki egy normális frissítés! Mondanám, hogy inkább javítgatnák azt, ami hibás (spawnok, Special Ops nehézsége, stb), de így is elismerésre méltó. Régen ez simán Season Pass része vagy egy 15 dolláros pályacsomag lett volna.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

9 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 12 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

94 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.