Project Scarlett: teljesítmény az ár felett
Eddig 47 hozzászólás
ne5h
2019. November 19.
Tuesday 10:31


A Microsoft jövő év végén érkező, jelenleg Project Scarlett kódnéven futó konzolja kapcsán az egyik visszatérő és kritikus pont, hogy vajon milyen árcédulával küldené a boltokba a redmondi cég a premierkor. Nemrég Phil Spencer ezzel kapcsolatban osztotta meg gondolatait, valamint a cég jövőbeli terveiről is ejtett néhány szót.

"Ha visszaemlékeztek, az Xbox One indulásakor 100 dollárral drágábbak voltunk és kevésbé erősek. Ezért nem leszek újra abban a helyzetben. Efelől semmi kétség. Egy iparban, ami ilyen gyorsan nő, gondolunk az árra. Ahogy gondolunk a teljesítményre is. Nem fogom feláldozni a teljesítményt az ár érdekében.

Azt mondom, az Xbox One indulása óta megtanultam, hogy túl drágának és nem eléggé erősnek lenni, nem olyan kellemes hely. És az ár és a teljesítmény fontos lesz, és nagyon koncentrálunk ezen tényezők mindegyikére.

A Project Scarlett a legfontosabb dolog lesz, amit jövőre teszünk. A konzolipar vezetése olyasmi, amit szeretnénk mind eladásokban, mind egyebekben, mint a cross play, a visszafelé kompatibilitás, a Game Pass és más innovációk, amiket az Xbox One-ra elhoztunk. Igen, továbbra is befektetünk a cloudba, mivel úgy véljük, ez lehetővé teszi, hogy még több ember számára nyújtsunk élményt. De még évekre vagyunk attól, hogy versenybe szálljunk hűség szempontjából és az érzéssel, amit az emberek egy otthoni konzol kapcsán éreznek."

[41] Đoma
Nov 23., Saturday 22:47 #47
Válasz Shark (#46) üzenetére
Teljesen igazad van.
Videokartyakra siman kiadnak 4-500 ezreket (facebook hireknel a kommentek csak ilyen meno emberekrol szolnak) konzolra meg sajnaljak a penzt
[25] Shark
Nov 21., Thursday 18:21 #46
Nem értem sok embernél ezt a hisztit.Amig az emberek többsége többszázezer forintokért vásárol telefont pl 1-2 évre ott miért nem rinyàl?Ha normális tv-t akarsz venni ahhoz is a zsebbe kell nyulni.Nehogy nár egy 200 ezer ft os konzol drága legyen,pláne évekre veszed és ez a hobbyd,ne akarjon már mindenki szarért hugyért mindent.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[29] lacapaca
Nov 21., Thursday 10:23 #45
Válasz Laza (#44) üzenetére
Mindig van más alternatíva (is) Nem csak egy dologra felhúzva müködhetnek a dolgok. A világ meg változik. Szavazhattam én is eddig bármire generációkon át, miközben meg a Fortnite lett az egyik legnépszerübb játék.
És arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lenne ennek a szavazásnak a végeredménye, ha a másik oldalon meg ott lenne, hogy nem kellene az exkluzívokért másik hardvert venni. Téged is biztos örömmel tölt el, ha van egy teljesítményben jóval fejlettebb PC-d, amin jobban is szeretsz játszani, mégis egyes játékokhoz kell venned egy jóval gyengébb, ócskább hardvert.
A 360 sikeréhez meg kellett a Sony akkori arroganciája is. Nem valószínü, hogy a Ps2 korszak után ekkorát a labdába tudott volna rúgni, ha a Sony ott nem nyitja ki elõtte a kaput. Ugyanez lesz most is. A Sony-nak csak nem kell elcsesznie a dolgait, figyelni mit csinál a Ms és akkor az Ms csak másodhegedüs lehet.
"kíváncsi leszek tanulnak e belõle, mert sajna eddig nyomokban sem látni."
Persze. Mert amit nem akarsz, azt nem is fogod meglátni.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[34] Laza
Nov 20., Wednesday 21:37 #44
Válasz lacapaca (#37) üzenetére
Szerintem a piac és a játékosok már több generációban is megszavazták, mit szeretnének a nappaliban látni ... ezt eddig MS fronton csak az X360 tudta produkálni ... kíváncsi leszek tanulnak e belőle, mert sajna eddig nyomokban sem látni.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
Nov 20., Wednesday 14:49 #43
Válasz reptai (#42) üzenetére
Logikus.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[8] reptai
Nov 20., Wednesday 14:48 #42
Esetleg megsem egyfajta gep lesz.
Nov 20., Wednesday 12:18 #41
Válasz Hwopapa (#35) üzenetére
Ja nyilván tudják, ismerik, de pl. árban vagy prezentációban, a kommunikáció tartalmában simán hozhatnak meg az utolsó pillanatban döntéseket. Nem a hardveres változtatásokra gondoltam.

Jó példa a Sonytól:
- az MS életének legrosszabb döntésére, amikor a One "újító", majd később eltörölt ötleteit bemutatták, másfél nappal később a játékok kölcsönadásáról, vicceskedve reagált a Sony, ennek meg akkora visszhangja lett, hogy bizony meghatározta a generáció kezdeti szakaszát
- a Saturn elleni 299 dolláros bejelentés.

Szóval lehet szó árról, a bemutatott kínálatról, szolgáltatások bejelentéséről. Van olyan, hogy muszáj legalább egy teasert összerakni egy nagy széria folytatásához, ami még kanyarban sincs, csak hogy megnyugtasd a vásárlóközönséget, magadra irányítsd a reflektort. Állítólag ilyen volt a God of War III teasere és fixen ez volt a Metroid Prime 4 bejelentése is.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[2] Rehynn20
Nov 20., Wednesday 11:33 #40
Válasz Gala (#39) üzenetére
Márpedig ez jobbra fenn van a sikátoromban. Hol hagy ez minket?
[6] Gala
Nov 20., Wednesday 11:16 #39
Távol álljon tőlem, hogy nyelvészkedni kezdjek, de ez a fordítás rettenetes! Szerencsétlen tükörfordítások tömkelege, még a Google Translate is elszégyellné magát.

Nem ezt a minőséget szoktuk meg srácok...
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[73] zaz
Nov 20., Wednesday 9:34 #38
Ez lesz az a konzol amit sanszos hogy DAY ONE veszek, akárcsak az X-et!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[29] lacapaca
Nov 20., Wednesday 5:37 #37
Válasz Laza (#36) üzenetére
Őőőő...mi lenne? Nem lesznek. Hiszen ezért vásárolgattak be játékfejlesztőkből is.
De amúgy meg tényleg nem. Minden jön ugyanúgy PC-re is.
Aki a Sony-t a játékaik miatt veszi, az ezután is amiatt fogja. Az ő új gépükre meg ugyanúgy nem lesznek meg ezek a játékok.
Gondolom ezért ők már egy ideje csomagokban gondolkodnak. Jelenleg az előfizetési rendszerüket próbálják felfuttatni. Ezt eddig jól csinálják, nem nagyon van, ami ne tűnne mellette gyengébbnek.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[34] Laza
Nov 20., Wednesday 1:08 #36
Őőőő ... és mi van a játékokkal?

A konzolt jó esetben csak 1x kell megvenni ... csak legyen értelme, ömlesszék rá az exkluzívokat ... vagy ugyanúgy mehet a levesbe, tök mindegy mennyibe kerül és mit tud.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[25] Hwopapa
Nov 20., Wednesday 0:41 #35
Válasz theSickness (#33) üzenetére
Szerintem túlontúl naív gondolat azt hinni, hogy ezek a cégek nincsenek tisztában egymás jövőbeli konzolaival / terveivel.
Főleg hogy:
1. ugyanonnan jön a HW
2. ugyanazok a cégek dolgoznak a multiplatform játékokon
3. ugyanaz az x86 architektúra

Én arra számítok (az exkluzívok mellett) hogy az egyiknél mondjuk az X jelenetben nem fog a dinamikus felbontás lebutítani 640*480-ba, míg a másiknál igen.
Hiszen már nincs speckó architektúra, különböző gépspecifikus utasításkészletek, extra feature-ok, stb
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Nov 19., Tuesday 22:26 #34
Válasz theSickness (#33) üzenetére
Hát igen . Igy látom èn is . Már csak egyvalamire lennèk kiváncsi.Hogy a jövöben a grafikai különbsègeket összehasonlitó csatonák hány ezerszeres zoom mal fognak ezek után hasonlitgatni .😅
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 19., Tuesday 22:15 #33
Válasz sikesdizsolt (#32) üzenetére
Szerintem annyi történik, hogy a Microsoft a One generáció eleji hasalásból mostanra is csak félig görnyedő állásba tudta magát összeszedni, és érthető módon azt az utat választották, hogy többet beszélnek a potenciális vásárlók felé, ezzel is újraépítve az elvesztett bizalmat. A Sony kényelmesebb helyzetben van, mert ők szépen, csendben igazíthatnak a terveken, nem is nagyon kényszerülnek olyan dolgokat kiteregetni, amiken még esetleg még változtatniuk kell, ha úgy alakul.

Az sem szokatlan az üzleti világban, hogy egy ilyen versengésben az egyik vagy másik szereplő az utolsó pillanatokban módosít.

Ami a teljesítményt illeti, az sem elhanyagolható, hogy a hardvergyártók beszállítói, akik a PC gaminget is kiszolgálják, az elmúlt években mesterségesen, drasztikusan fentebb tornázták a komponensek árait. Ebből kiindulva 500 dollárból, nullszaldó körüli kivitelezésben szinte lehetetlen is lenne bármi forradalmit várni. A Sony ha nagy rizikó mellett, de megteheti, hogy kicsit fentebb lő, a Microsoft viszont semmiképp sem mehet a Sony fölé. Nincsenek abban a helyzetben.

Ha ebből E3-as egymásra licitálás lesz, akkor ismételten az MS van nehezebb helyzetben, mert a hagyomány szerint ők prezentálnak korábban, és amit jövő júniusban ott kimondanak, az ha nem is lesz kőbe vésve, nehezebb visszatáncolni belőle, a Sony pedig, ha netalántán erre kényszerülnek, még tudnak egy kicsit alakítani a terveken Nyilván nem drasztikus hardveres változásokra gondolnék, hanem elsősorban az árcímkére.

Az árazás meg igen fontos, ahogy lentebb is ott vannak a példák. Főleg ha kábé minimális különbségek lesznek a PS5 és a Scarlett között.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 19., Tuesday 21:57 #32
Válasz theSickness (#31) üzenetére
Èn is azt állitottam hogy a Sony nem nyilatkozik , pont ezèrt nyilatkozik a Microsoft úgy ahogy teszi. Bár öszintèn szólva , hacsak nem találnak ki valami újjitó játèkèlmènyt , akkor ez a generációváltás lesz a legegysíkubb a törtènelem során . Mint ahogy olvastam is valahol , hogy evolucio lesz de revulociot senki ne várjon.
Ha meg az 500 € s árcèdulát tènyleg meg akarják cèlozni , akkor meg mèg rosszabb a helyzet .
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 19., Tuesday 21:42 #31
Válasz sikesdizsolt (#29) üzenetére
Már korábban lefixálták a megcélzott teljesítményt, eléggé publikusan, videó formájában. Azt viszont nem ártana belekalkulálni, 1-2 év alatt milyen fejlődés mehet végbe a technológiákban és mennyi tényező bolygathatja meg a hardvergyártást. Nyilván jövőálló, megbízható és rentábilis konzolt kell összerakni mindkét cégnek, erről legfeljebb a Sony nem nyilatkozik.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 19., Tuesday 21:39 #30
Válasz ne5h (#27) üzenetére
Hát ha van egy kis eszük, akkor akárhogyan is alakul, nem fognak a konkurencia fölé árazni. Beleállt már a földbe emiatt a 3DO és a Saturn, a WiiU az elkefélt koncepció / kommunikáció mellett ezzel sem vonzotta a vásárlókat, vagy ugye ott a PS3, aminek nehezebben sikerült megvetnie a lábát, köszönhetően a magasabb árnak.

Szerintem ezt a konzolbizniszben mostanra mindenkinek meg kellett tanulnia.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 19., Tuesday 21:33 #29
Válasz ne5h (#27) üzenetére
Egy èvvel a megjelenès elött mèg mindig nem tettèk le a voksukat egy bizonyos teljesitmèny mellett , azèrt hozza magával a kèrdèst hogy mire várnak. Másrèszt a " megtanultam hogy túl drágának lenni ès nem elèg erösnek lenni, nem olyan lellemes HELY "!!! kijelentès erösen utal a sony mögötti pozicciora . Ennek tükrèben gondolom hogy pntosabb konkrètumokra várhatnak ès annak fènyèben döntenek . Nyilván szeretnènek erösebb konzollal kijönni , de árban azèrt ne száljon el a másikhoz kèpest.
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 19., Tuesday 21:31 #28
Válasz tibisan (#26) üzenetére
Ööö... azért azt lássuk már a képletben, hogy a Switch az újító, egyben életképes koncepció miatt is működik, meg ugye hasalt már a Nintendo részben az árazása miatt. És igen, az árazásba már a Sony bicskája is beletört.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 19., Tuesday 21:23 #27
Válasz sikesdizsolt (#22) üzenetére
Miért függene a Sony-tól? Nyilván van egy megcélzott specifikációjuk. A fenti azt jelenti, hogy nem fognak csak azért gyengébb részeket belepakolni, hogy mondjuk 400 dollárért tudják árulni a Scarlettet. Értelemszerűen próbálnak kompromisszumokat kötni saját magukkal egy reális határon belül, de ha a végén az jön ki, hogy 600 dollár a gép, akkor annyiért fogják árulni. Nagyjából ez olvasható a nyilatkozatában.
I am such a B.A.
[6] tibisan
Nov 19., Tuesday 21:19 #26
"Azt mondom, az Xbox One indulása óta megtanultam, hogy túl drágának és nem eléggé erősnek lenni, nem olyan kellemes hely".
A N székéből nézve nem ez látszik a Switch-nél . Ezek szerint a belsős fejlesztésék , meg felvásárlások nem a tanulás részét képezték . Valaki leválthatná már szerencsétlent .
[33] Crockett
Nov 19., Tuesday 20:41 #25
Egy dolog biztos, a 2020-as E3-on már megcsodálhatjuk a masinát, aztán kuporgathatunk.
XboxLive: Dolumajo
[25] Hwopapa
Nov 19., Tuesday 18:18 #24
Válasz Tommy_Angelo (#19) üzenetére
Az a 4K nem is olyan mintha betennél egy 4K BR filmet, szóval maradjunk inkább a majdnem-4K-nál. Ha meg már itt van csalás, akkor mi van egy játéknál?

Nagyon-nagyon sok technikai kérdőjel van itt még, amire szerintem jelenleg nincs megoldás, amíg nem vagy zsinóron - de persze majd meglátjuk mi lesz az 5G-vel meg az új wifi szabványokkal.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[11] Wallace
Nov 19., Tuesday 18:06 #23
Válasz Hwopapa (#14) üzenetére
Hogy lenne marhasag? En is azt gondolom hogy ez a jovo, csak jelenleg nem tudjuk hogy ez 5 evet jelent vagy meg 15-ot.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Nov 19., Tuesday 17:27 #22
Válasz ne5h (#21) üzenetére
Akkor leegyszerüsithette volna , hogy a Sony tól függ ;mennyi az annyi.
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 19., Tuesday 17:23 #21
Válasz sikesdizsolt (#20) üzenetére
Nyilván van elképzelésük, a kérdés inkább az, a megjelenésig változtatnak-e rajta, és ha igen, mekkora mértékben.
I am such a B.A.
Nov 19., Tuesday 17:17 #20
Válasz ne5h (#18) üzenetére
Ha a teljesitmèny indokolja ??? Akkor mèg nincs is fix elkèpzelèsük , csak várnak a konkurenciára?
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 19., Tuesday 17:08 #19
Válasz Hwopapa (#14) üzenetére
5 évvel ezelőtt megettük volna a kalapunkat, ha valaki azt mondja, online streamelünk mindent 4K HDR-el 5.1-ben, stb. Biztos vagyok benne, hogy "rövid" idő kérdése, hogy ezt a technikai akadályt is megugorják.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Nov 19., Tuesday 16:59 #18
Válasz sikesdizsolt (#17) üzenetére
Az a nyilatkozat lényege, hogy drága lesz (mondjuk ez is relatív) a gép, ha a teljesítmény indokolja azt. Azt nem akarják, hogy drága legyen a gép és vele együtt még gyenge is, ahogy azt sem akarják, hogy azért lehessen olcsó, mert spórolnak bizonyos hardveren.
I am such a B.A.
Nov 19., Tuesday 16:53 #17
Egyik szavával üti a másikat . Akkor most lehet drága vagy nem ?
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
[51] Dude
Nov 19., Tuesday 16:35 #16
Tehát minimum 499$ lesz a gép? Nekem ez az árszabás még oké lenne. Egészen 599$-ig. Igaz boxot nem tervezek venni. De PS5 is lehet ennyi csak, ha a vas megkívánja és normális hűtésük lesz.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[57] renz
Nov 19., Tuesday 15:47 #15
Válasz Hwopapa (#14) üzenetére
A buffer miatt filmeknél amúgy sem jelent akkora problémát a net. Továbbra sem érzem, hogy valaha is elterjedne. Az árszabásról már nem is beszélve.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[25] Hwopapa
Nov 19., Tuesday 15:40 #14
Válasz Tommy_Angelo (#6) üzenetére
Ez marhaság, már megbocsáss

Ahogy Sick is mondja, a Netflixnél is van akadozás, de ott nem tűnik fel, ha egy tizedmásodpercre 4K-ról 1080p-re vált a látvány, ugyanakkor a 60fps-es játéknál ez egy restart kérdése is lehet.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Nov 19., Tuesday 14:44 #13
Válasz theSickness (#11) üzenetére
5G a kezdet... :-S
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[27] arpi0912
Nov 19., Tuesday 14:24 #12
Van benne igazság, hogy nem kéne még 1x elkövetni ugyanazt a hibát. Ugyan akkor mi arra a garancia, hogy tényleg nem fogják? Rebesgetik, hogy a két gép kb ugyanolyan erős, talán a ps5 picivel erősebb. Annyival olcsóbban nem adhatják mint a ps-t (amiről azt rebesgetik szintén, hogy drágább lesz mint a mostani 400$-os kezdeti gépk) mert akkor túl sokat buknak rajtuk. (Persze épp bukhatnak sokat is, de nem hinném hogy a diviziónak erre van szüksége)
Viszont ez csak a gép, ami szempontjából az xox is jó masina.
El kéne kezdeni gyártani sorra az új, minőségi AAA-s IP-ket a meglévő trio mellé, mert ebben nagyon le vannak maradva. Illetve picit komolyabb címeket is készíteni mert látva az XO19-en bejelentett új címeket mind ilyen mesés/cellshaded grafikás cím. Egyik se egy Gears vagy Halo szint.
Nov 19., Tuesday 14:21 #11
Válasz Tommy_Angelo (#10) üzenetére
Ez maximum a mindenhová ugyanúgy eljutó, stabil wireless technológiával lehet elképzelni, de egy porcikám sem kívánja, hogy még rádobjanak egy lapáttal arra az elképesztő teherre, amit már most is kapunk a környezetünkből.

Amikor lemegyek anyámékhoz vidékre, kis faluba, nem csak a levegő miatt érzem magam jobban. Kevesebb a terhelés, amit kap az agyam, a szervezetem.

De mindegy, ezzel a problémával majd akkor foglalkozunk, amikor már mindenki jól kiszórakozta magát és felismertük a technológiával járó, visszafordíthatatlan problémákat.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 19., Tuesday 13:59 #10
Válasz theSickness (#8) üzenetére
Ezért mondom, hogy még kell idő neki, de azt te se gondolod szerintem komolyan, hogy ez a jövőben problémát fog még jelenteni...

(De ez a fizetési modell halott ügy így, ez sokkal nagyobb probléma szerintem, ha azt hiszik, hogy ez így ok. Kívánom, hogy ez így bukó legyen a Google számára pl!)
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Nov 19., Tuesday 13:56 #9
Válasz herooftime (#7) üzenetére
Naiv dolog azt hinni, hogy aki nextgent akar nagyon és hardcore Sony-rajongó, akkor nem veszi meg 30 ronggyal drágábban a konzolt. És ugyanilyen naiv dolog azt hinni, hogy a sokkal szélesebb, kevésbé core közönség ne venné jobban az olcsóbb hardvert, mert erre számos példát lehet mondani - mondjuk a drága PS3 kezdeti bukdácsolását és a PS1 legendás 299 dolcsis bejelentését.

Utóbbihoz a videó:
KATT!
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 19., Tuesday 13:53 #8
Válasz Tommy_Angelo (#6) üzenetére
Oké, hogy a zene- meg a filmipar ebbe az irányba megy, de ott nem múlik semmi egy fél másodpercen. A hasonlatban ez olyan, mintha a Spotify-nál néha elkezdene ugrálni, akadozni a hang, a Netflixnél meg időnként elcsúszna a szinkron. Ezek tönkre is vágnák az élményt. De itt a médium jellegéből fakadóan nincsenek ilyen problémák.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[20] herooftime
Nov 19., Tuesday 13:24 #7
Ez érdekes kérdés, a ps5ről is olyan hírek jöttek hogy drágábban indul mint az előző generációk, ez mindenképpen rizikós generáció váltás lesz szerintem

... legrosszabb esetben a játékosok tovább maradnak prevgenen.
Pixiv, Fantia, DLsite, Nicovideo, Bilibili, Nintendo
Nov 19., Tuesday 13:14 #6
Válasz Hwopapa (#4) üzenetére
Egy pici idő és egy jó modell kell a cloud gaminghez, de szerintem ez a jövő, ahogy ez lett a jövő a filmeknél, sorozatoknál, zenénél és kb mindennél. Ezért pedig muszáj erőltetniük... Pl ott az Nvidia féle cloud, tök régóta megy és egész használható! És az, "csak" egy Nvidia. Nem gondolom, hogy egy Apple, Google, Amazon, MS ne tudna jobban csinálni nála (majd?).
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Nov 19., Tuesday 13:10 #5
Hajrá, ez így jó irány!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[25] Hwopapa
Nov 19., Tuesday 13:07 #4
Fura ez a cloud erőltetés. Tegnap megkaptam a preview lehetőséget az xcloudhoz és otthoni stabil wifi mellett is rettenet vegyes képet mutatott. Állóképeken szuper, mozgásban már annyira egyáltalán nem frankó bármelyik cím.

Persze lehet az én router-beállításaim rosszak, ki tudja?
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[28] alf22
Nov 19., Tuesday 13:04 #3
Emlékszem pár ilyen nyilatkozatra: xbox (legelső), ps3.
"minőséget megfizetik a játékosok természetesen, hisz az a legfontosabb".
Utána meg nem győztek árat csökkenteni. SZép dolog az álmodozás, de mindent a piac áraz be. Xbox,ps közel egyforma. Amelyik olcsóbb lesz nyamvadt 100 dollárral azt fogják venni. Mindig is így volt.
Nov 19., Tuesday 12:05 #2
Örülök, ha így látja.

Most már csak a single player orientáltságú tartalmakban kellene erősíteniük. Értem én a multiplayer fókuszt, csak már sok. Egyszemélyes indie játékokban ott vannak, de az meg nem ugyanaz.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[48] soliduss
Nov 19., Tuesday 11:53 #1
Az utolsó mondatát szerintem idézni fogom. Megfogalmazta Phil amit minden konzolos érez...a streaminggel szemben.
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

96 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.