Street Outlaws: utcai veretésekbe'
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. október 22.
kedd 19:16


A Discovery Channel a játékok világa felé kacsingat, ennek pedig egy erős állomása a Street Outlaws "utcai tuning-automotive-életstílus" bemutatására szolgáló sorozatuknak a játékos formája, amely "The List" alcímen fut.

Hát, a fenti trailer alapján nem fogják megszorongatni a top autós játékok mezőnyét, de az is tuti, hogy a játék az amerikai utcai versenyzésnek egy ügyesen dramatizált, dokumentarista (azaz diszkávöricsenölös) változatát fogja nyújtani, részletes tuningfunkciókkal, és széles körű PS, PC, X, Switch eléréssel.

A játék elvileg mától elérhető a felsorolt platformokon.

[16] Zangpo
okt 23., szerda 13:13 #1
Tisztelettel jelzem, hogy elírás történt a címben.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

8 | Google Stadia: így alakulnak a játékárak

Halottról jót vagy semmit?

18 | [Bréking] VR-ra jön az új Half Life játék

Mindenki dobjon el mindent, a Valve hivatalos bejelentést tett!

30 | Stadia: bővített kezdés

A Google kicsit variál a nyitókínálat felhozatalán.

6 | Street Fighter V: bajnokok reggelije

Jövőre jön a Champion Edition.

3 | Path of Exile hírcsokor

Új kiegészítő, mobilos verzió és második rész.