Utolsó trailer #2: CoD: Modern Warfare
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2019. October 19.
Saturday 07:53


Az Activision láthatóan bízik az idei Call of Duty epizódban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a második utolsó előzetest kapjuk a Modern Warfare-hez. Jelen videó kimondottan a játék PC-s portjára koncentrál, a látványos jelenetek között olyan kifejezésekkel dobálózva, mint a 4K-s felbontás, a korlátozás nélküli FPS szám, valamint az ultraszéles és többmonitoros megjelenítés támogatása.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[29] lacapaca
Oct 20., Sunday 11:41 #2
Engem nem gyõzött meg a béta. A CoD továbbra sem az én multis játékom, de minden más érdekel belõle, úgyhogy szokás szerint, jövõ ilyenkorra találkozom majd csak vele
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[41] Đoma
Oct 20., Sunday 11:18 #1
Rég vártam utoljari igy CoD-ot, mint most. Valahogy nagyon igeretesnek tunik!
A pc port meg egy vicc. Tobb mint fel millios konfig tulzas (nyilvan ez az ultra ultra settings), de biztos lesz olyan, aki megoldja.
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

2 | Street Fighter V: ingyenes pofozkodás

2 hétig költségek nélkül nyúzható a Champion Edition.

pc 2 | Larry: visszatér a szívdöglesztő

Wet Dreams Dry Twice - ezzel az alcímmel jön a folytatás!

0 | Guilty Gear Strive: két új bunyós jelentkezik

Vámpír és királyi harcos.

ps4 11 | Marvel’s Avengers: exkluzív Pókember

A hálóvető továbbra is csak a PlayStation konzolokat szereti.

xbox1 14 | Xbox: megújul a Store felülete!

A Microsoft megágyaz a következő generációnak. Felújítja az áruházat.