Utolsó trailer #2: CoD: Modern Warfare
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2019. October 19.
Saturday 07:53


Az Activision láthatóan bízik az idei Call of Duty epizódban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a második utolsó előzetest kapjuk a Modern Warfare-hez. Jelen videó kimondottan a játék PC-s portjára koncentrál, a látványos jelenetek között olyan kifejezésekkel dobálózva, mint a 4K-s felbontás, a korlátozás nélküli FPS szám, valamint az ultraszéles és többmonitoros megjelenítés támogatása.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[29] lacapaca
Oct 20., Sunday 11:41 #2
Engem nem gyõzött meg a béta. A CoD továbbra sem az én multis játékom, de minden más érdekel belõle, úgyhogy szokás szerint, jövõ ilyenkorra találkozom majd csak vele
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[41] Đoma
Oct 20., Sunday 11:18 #1
Rég vártam utoljari igy CoD-ot, mint most. Valahogy nagyon igeretesnek tunik!
A pc port meg egy vicc. Tobb mint fel millios konfig tulzas (nyilvan ez az ultra ultra settings), de biztos lesz olyan, aki megoldja.
Friss hírek

846 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

ps4 8 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

2 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

6 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.

ps4 2 | Dawn of Fear: bejelentés

Garázsprojekt tiszteleg a klasszikusok előtt.

pc,xbox1 32 | Project: MARA leleplezés

Itt a Ninja Theory harmadik jelenleg fejlesztés alatt álló projektje.