Utolsó trailer #2: CoD: Modern Warfare
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2019. October 19.
Saturday 07:53


Az Activision láthatóan bízik az idei Call of Duty epizódban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a második utolsó előzetest kapjuk a Modern Warfare-hez. Jelen videó kimondottan a játék PC-s portjára koncentrál, a látványos jelenetek között olyan kifejezésekkel dobálózva, mint a 4K-s felbontás, a korlátozás nélküli FPS szám, valamint az ultraszéles és többmonitoros megjelenítés támogatása.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[29] lacapaca
Oct 20., Sunday 11:41 #2
Engem nem gyõzött meg a béta. A CoD továbbra sem az én multis játékom, de minden más érdekel belõle, úgyhogy szokás szerint, jövõ ilyenkorra találkozom majd csak vele
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[41] Đoma
Oct 20., Sunday 11:18 #1
Rég vártam utoljari igy CoD-ot, mint most. Valahogy nagyon igeretesnek tunik!
A pc port meg egy vicc. Tobb mint fel millios konfig tulzas (nyilvan ez az ultra ultra settings), de biztos lesz olyan, aki megoldja.
Friss hírek

788 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

2 | Pünkösdi chill Donkey Konkgékkal

DKC Restoration projekt, fülbevaló hétvégi lazításhoz.

ps4 82 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

10 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

8 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.