Apex Legends: horrorhangulat a pályán
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. October 15.
Tuesday 05:57


A mai naptól veszi kezdetét az Apex Legends legújabb időszakos elfoglaltsága, a Fight or Fright. Ha nem lenne elég a harmadik szezonnal érkezett újdonságok sora, a játékosok október 15 és november 5 között kipróbálhatják a Shadowfall névre keresztelt módosított Solo módot, ahol a legyőzött játékosok zombiként a még életben maradottak életére törhetnek. Mindezt az éjszakai homályba öltözött Kings Canyonban.

Emellett az event alatt természetesen speciális cuccokat szerezhetnek a játékosok.

Ha pedig ennyi nem elég, a fejlesztők nemrég egy steam keretében jelentették be, hogy a játék edző módja mellett hamarosan egy teljesen felszerelt lőtér is kerül a játékba, ahol az összes elérhető hős képességei is kipróbálhatóak lesznek, a játékban megtalálható összes fegyver és mod mellett.

[33] Crockett
Oct 15., Tuesday 9:13 #1
Jó móka lesz, várom.
XboxLive: Dolumajo
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

10 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

55 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.