Apex Legends: horrorhangulat a pályán
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. október 15.
kedd 05:57


A mai naptól veszi kezdetét az Apex Legends legújabb időszakos elfoglaltsága, a Fight or Fright. Ha nem lenne elég a harmadik szezonnal érkezett újdonságok sora, a játékosok október 15 és november 5 között kipróbálhatják a Shadowfall névre keresztelt módosított Solo módot, ahol a legyőzött játékosok zombiként a még életben maradottak életére törhetnek. Mindezt az éjszakai homályba öltözött Kings Canyonban.

Emellett az event alatt természetesen speciális cuccokat szerezhetnek a játékosok.

Ha pedig ennyi nem elég, a fejlesztők nemrég egy steam keretében jelentették be, hogy a játék edző módja mellett hamarosan egy teljesen felszerelt lőtér is kerül a játékba, ahol az összes elérhető hős képességei is kipróbálhatóak lesznek, a játékban megtalálható összes fegyver és mod mellett.

[33] Crockett
okt 15., kedd 9:13 #1
Jó móka lesz, várom.
"A második az első vesztes"
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Fejlesztői naplón a Streets of Rage 4

Így készül a népszerű sorozat folytatása.

1 | Munchkin: jövő héten jön a játékátirat

Nincs kín, mindjár' kinn a Máncskin'!

1 | Így szeretik a Destiny 2: Shadowkeepet

"Elismerések"-trailert kaptunk a Bungie játékához.

xbox1 3 | [XO19] Bleeding Edge: megjelenési dátum

Szivárognak a dátumok az esti leleplezés előtt?

9 | Google Stadia: kérdések és válaszok

Érdekes részletek derültek ki a streaming platform nyitásáról.