Fallout kollekció a kiválasztottaknak
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. október 07.
hétfő 09:29


Nemrég bukkant fel a német Amazon kínálatában egy bizonyos Fallout Collection, a Bethesda pedig nem sokkal később hibvatalosan is bejelentette a kiadás létezését. A csomagban a Fallout 76 kivételével a széria összes epizódját megtaláljuk, ráadásul az elérhető legteljesebb verziókban.

Név szerint a Fallout, a Fallout 2, a Fallout Tactics, a Fallout 3 Game of the Year, a Fallout: New Vegas Ultimate Edition és a Fallout 4 Game of the Year került be a pakkba. A Collection PC-re szerezhető be 40 euró ellenében, megjelenni azonban csak Németországban és az Egyesült Királyságban fog. Némileg érthetetlen a döntés, de hé, éljen virágzó szállítmányozás, nem igaz?

Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.