Nagyot bővül a BlazBlue Cross Tag Battle
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. October 04.
Friday 08:27


Maradunk a PQube vizein: a BlazBlue Cross Tag Battle 2.0-ás nagy expanziója 9 új karakterrel jön Európába, november 22-én. Az Arc híres bunyós sorozata Switch, PC és PS4 platformokat becélozva keveri össze saját univerzumát a Senran Kagura és a Akatsuki Blitzkampf Ausf. Asche világokkal. A nagy 2v2 mash-upban feltűnnek még a BlazBlue karakterei, a Persona 4 hősei, az UNDER NIGHT IN-BIRTH EXE: LATE szereplői, az Arcana Heart anime figurái és az RWBY harcosai is.

Oct 04., Friday 11:22 #2
Javítva.
"This is our time to medicate..."
[7] AtisR
Oct 04., Friday 11:13 #1
Belinkelt videó csak nálam New Super Luckys Tale?
N id: AtisER
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

39 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.