Trójába visz az új Total War
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. September 20.
Friday 06:49


A főként történelmileg hiteles megközelítésről híres Total War széria kicsit eltávolodik a gyökereitől, hiszen a korábbi szivárgások után hivatalosan is bejelentett A Total War Saga: Troy nem csak az eddigi legkorábbi történelmi korszakba repít vissza, hanem az istenek, hősök és szörnyek szerepeltetésével a fantasztikumot is képviselni fogja.

Ennek ellenére a játék ízig-vrig Total War lesz, tehát ezúttal is választhatunk egy oldalt, hogy a trójai háború eseményeit átéljük vagy saját döntésekkel megváltoztassuk a történelmet. Mindezt a már ismerős kereskedelmi, diplomáciai rendszerrel és taktikus harcokkal kiegészítve.Az A Total War Saga: Troy 2020-ban érkezik PC-re, Mac-re és Linuxra.

Friss hírek

893 | [Nyerd meg!] AO Tennis 2 (PS4)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Ha már sport, és Australian Open, akkor mit szólnátok egy kis AO Tennis 2-höz? Egy Playstation 4 verzió érkezik a sorban.

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

xbox1 3 | Games with Gold: februári kínálat

Motorok, csápok, mesés hősök és sugárvetők.

pc,xbox1,ps4 0 | Utolsó trailer: Journey to the Savage Planet

Vigyázat, az űrhajók ajtajai záródnak. Vár mindenkit a AR-Y 26!

8 | [Pletyka365] Resident Evil 8?

A múltidézés mellett folytatódna a belső nézetű kalandozás?

wiiu 4 | Thronebreaker: Switch megjelenés

A Witcher univerzum egy újabb darabját vihetjük magunkkal.

0 | System Shock: másfél óra nosztalgia

Méretes ízelítő a játék alfa állapotából.