Fairy Tail: az első részletek
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. September 18.
Wednesday 10:28


A Tokyo Game Show keretében a Koei Tecmo friss részletekkel szolgált a nemrég bejelentett Fairy Tailről. A játék némileg csavar egyet a megszokott anime adaptálás forgatókönyvén, ugyanis a dolgok közepébe vágva, a névadó mű Grand Magic Games történeti szálát dolgozza fel. A mangában és animáben látott események mellett továbbá teljesen eredeti történetek és questek is kerülnek a játékba.

A küldetésekhez a Fariy Tail céh tagjaiból állíthatunk össze csapatot több, mint 10 ikonikus karakterből válogatva, köztük természetesen Natsu, Lucy, Gray, Erza és Wendy kvintettjét is megtaláljuk. Néhány tag támogató szerepet is betölthet a harcok során.

A küldetések és harcok teljesítése a tagok szintjének növelése mellett a közöttük lévő kapcsolatot is erősíteni fogja, valamint idővel a céh rangja is erősödni fog, ezáltal még nehezebb küldetéseket megnyitva.

A Fairy Tail 2020-ban érkezik PC-re, PS4-re és Switch-re.

Friss hírek

847 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

3 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 22 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

5 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.