[TGS] Project Resistance: az első részletek
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. szeptember 12.
csütörtök 05:54


A Capcom nemrégiben friss részleteket közölt az egyelőre Project Resistance néven futó játékról, mely a Resident Evil univerzumban játszódik. A teaserben látottakat megerősítendő, a PR valóban egy multiplayer játék lesz, méghozzá 4v1 aszimmetrikus leosztással.

A négy túlélőnek közösen együttműködve kell kijutni a Mastermind által készített kísérletből. A Mastermind játékos biztonsági kamerákon keresztül követheti a négyesfogat tagjait, és a birtokában lévő kártyákkal készíthet halálos útvesztőt a számukra. Ezek között találunk csapdákat, környezeti elemek manipulálását vagy különböző lények megidézését. Közvetlenül irányíthatja a lényeket is, köztük a Tyrantet, így a sorozat történetében először ölthetjük magunkra azt a bizonyos kabátot. A túlélők feladata mindössze annyi, hogy azelőtt kijussanak, mielőtt lejárna az idejük, miközben nem csak a Mastermind lényeivel küzdenek, de puzzle feladványokat is meg kell oldaniuk.

A Project Resistance október elején (okt. 4-7) zárt bétát kap PS4-en és Xbox One-on, az Xbox Insider Program tagjai és a Resident Evil nagykövetek (RE Ambassador) jelentkezhetnek a zárt tesztkörre.

A Project Resistance PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

[3] Lackooo
tegnap 23:36 #8
Kaki.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[14] laja x
szept 13., péntek 13:05 #7
Akkor inkább Resident 3 Remaster...
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[2] Target
szept 12., csütörtök 17:37 #6
Multiplayerbe imádom az ilyen típusú aszimmetrikus horror cuccokat, így Predatort és ezt is várom.
Nyilván itt egy réteg van megcélozva, így akik a nagy számozott részeket várják, ilyenkor fel vannak háborodva, hogy másoktól is próbál pénzt beszedni a kiadó a márka felhasználásával.
Én mindenesetre őrülök és kíváncsi vagyok hogy Capcom mit hoz ki a témából.
Roy Campbell: SNAAAAAAAAKE!
[28] fozelek
szept 12., csütörtök 14:45 #5
Doh.
PS3, PS4, PSV: Dezt81, Wii U, 3DS: fozelek, 360, XO: fozelek hun
[13] Guba33
szept 12., csütörtök 11:51 #4
Ez számomra egy újabb ingyen se kellene Resi az ORC mellé.
[27] arpi0912
szept 12., csütörtök 10:58 #3
Hát nekem ez úgy jött le mint egy fizetős multiplayer az RE2-höz. Ami a fenti videóban van, simán elment volna az RE2 lemezére mint multiplayer. Ez DLC-be oké, teljes, vagy épp budget áron inkább a felejtős kategória.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
szept 12., csütörtök 10:36 #2
Válasz shearer (#1) üzenetére
Szerintem inkább az van, hogy egy RE2 Remake vagy egy RE7 elkészítése a fő csapatok feladata és évekig tartanak ezek a projektek, közben ott a jól csengő márkanév, amit kiszervezett csapatokkal, ideális esetben minőségi végeredménnyel ki lehet használni. Addig ütik a vasat, amíg meleg.

Más kérdés, hogy volt honnan visszajönnie a RE brandnek, többek közt épp az ilyen próbálkozások miatt. Most sem hiszek igazán benne, de egy esélyt megérdemelnek.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[26] shearer
szept 12., csütörtök 10:30 #1
Nem értem a Capcomékat. A RE7 és a RE2 remake sikerét és az Umbrella Corps bukását ők úgy értékelték ki, hogy a nép akkor újabb resis multiplayer játékra vágyik?
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
Friss hírek

1056 | [Nyerd meg!] Játékeső - Control (PS4)

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az őszt amúgy is ez a cím indította be, szóval pont jó lehet szezonkezdésnek egy PS4-es Control! Elnéznétek a szürreális irodaházba? Nosza, gyertek játszani!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

2 | Új Mega Man játék készül!

A sorozat producere úgy döntött, egy interjúban bekonfirmálja

3 | Gears 5 launch party

Nyereményekkel és jófajta hamburgerekkel megtámogatott kilövési party ma este!

5 | The Surge 2: az aprítás miértjei

A legújabb előzetes a történetre fókuszál.

3 | Devil's Hunt: az ördög ügyvédje

Friss látnivaló a pokoli démonzúzásból.

ps4 4 | [TGS] Final Fantasy VII Remake gameplay-duó

Ha nem lenne elég a Remake-ből.