[GC] PvP Szellemháború a Ghost Reconban
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. augusztus 24.
szombat 08:14


A kölni különítményünk élőben is kipróbálta, most friss, feliratos videót mutatunk a Ghost Recon: Breakpoint PvP módjáról a Ghost War-ról.

A Ghost War egy intenzív 4-4 elleni mód, ami a Ghost Recon sorozat taktikus, csapat alapú játékmenetére épít, ahol a stratégia és a csapatmunka legalább olyan fontos, mint az ügyesség. Megjelenéskor a játékosok négy kaszt közül választhatnak – Assault, Panther, Sharpshooter, Medic –, melyek mindegyike sajátos szerepet tölt be a harctéren, ahogy a játékosok összecsapnak ellenfeleikkel a hat egyedi pálya egyikének nyílt területein. A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kampányának újdonságai, mint például a fedezék mechanika, a domborzati hatások és az új sérülési rendszer további mélységet adnak az élménynek.

Megjelenés: idén október negyedikén, PC, PS4, XO platformokra.

Friss hírek

1056 | [Nyerd meg!] Játékeső - Control (PS4)

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az őszt amúgy is ez a cím indította be, szóval pont jó lehet szezonkezdésnek egy PS4-es Control! Elnéznétek a szürreális irodaházba? Nosza, gyertek játszani!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

2 | Új Mega Man játék készül!

A sorozat producere úgy döntött, egy interjúban bekonfirmálja

3 | Gears 5 launch party

Nyereményekkel és jófajta hamburgerekkel megtámogatott kilövési party ma este!

5 | The Surge 2: az aprítás miértjei

A legújabb előzetes a történetre fókuszál.

3 | Devil's Hunt: az ördög ügyvédje

Friss látnivaló a pokoli démonzúzásból.

ps4 4 | [TGS] Final Fantasy VII Remake gameplay-duó

Ha nem lenne elég a Remake-ből.