Anime Expo: Bandai Namco bejelentések
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. July 07.
Sunday 07:39


A Bandai Namco alaposan kitett magáért az Anime Expon, hiszen nem csak a már bejelentett címeik képviseltették magukat, de néhány újdonság is befért a felhozatalba. Ilyen például a One Piece Pirate Warriors széria következő részének bemutatkozása, mely a jelek szerint a Whole Cake Island fejezetig dolgozza fel a híres alapanyagot. Megjelenés jövőre PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.Akadt egy másik One Piece témájú bejelentés, ez a World Seeker első DLC-jének megjelenése, melyre nem is kell sokat várnunk, hiszen jövő héten, egészen pontosan július 12-én be is fut. Az új trailernek hála azt is megtudhattuk, hogy ősszel és télen számíthatunk a másik két extra tartalomra.Szintén duplázással képviseltette magát a Digimon sorozat is, a Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition a két azonos címen futó játék - a Digimon Story: Cyber Sleuth és a Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory - egybecsomagolt kiadása lesz PC-re és Switch-re, megjelenni pedig október 18-án fog.Új trailerrel jelentkezett a nemrég bejelentett One Punch Man játék is, az A Hero Nobody Knows, melyben néhány új karaktert tekinthetünk meg, ezúttal a szörnyekre koncentrálva.A némileg visszafogott sikerek ellenére a Jump Force szépen bővül újabb és újabb karakterekkel, az expón pedig bemutatkozott a legújabb, a Boku no Hero Academia hőse, Bakugo.Végezetül pedig a kisebb csúszások után szeptemberben 27-én végre megjelenő Code Vein kapcsán kaptunk új látnivalót, nevezetesen a játék nyitóvideóját, mely tökéletesen hű az expó nevéhez.

[15] igni
Jul 08., Monday 11:25 #1
A Code Vein nyitóvideójáról ordít, hogy az ufotable készítette. Remélem egy esetleges anime előszele
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 4 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.