Game Dev Day pénteken
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. June 12.
Wednesday 17:16
Majd 10 évvel azután, hogy a szakma utoljára összegyűlt, ismét konferenciát szervez a hazai videojáték-fejlesztő közösség. A rendezvény Game Dev Day Budapest címen kerül megrendezésre és már első pillanattól óriási érdeklődés övezi.

A videojátékok népszerűsége az elmúlt években minden eddigi szórakoztatóipari termék rekordját megdöntötték. Bátran mondhatjuk, hogy részpiacból mainstreammé vált a videojáték és szinte mindenki játszik már számítógépen, konzolon, vagy mobilon. Ennek ellenére a magyar iparág széttagolt, szereplői nem, vagy csak alig ismerik egymást és legtöbbször külföldi konferenciákon vagy trade show-kon találkoznak egymással.Ezen szeretne változtatni az új kezdeményezés, ami egy egynapos, évente megrendezésre kerülő konferencia elindítása. A konferencia a szakma minden szegmensét reprezentálja, így a legnagyobb cégek szakemberei, micro indie-kkel, illetve freelancerekkel együtt tartanak előadásokat. A rendezvény a nemzetközi Epic Games támogatásával jön létre, a helyszíne pedig az InGame Gamer Bar két helysége. A nagyobbik előadó térben félórás előadásokban mutatkozik be a szakma és a legfrissebb projectek, míg a kis teremben hands-on workshopok lesznek, ahol az előadó, egy konkrét eljárásra vagy problémára alkalmazott módszerét mutatja be egy órában.

Az esemény kísérő rendezvénye egy művészeti kiállítás a játékfejlesztésben dolgozó grafikusok munkáiból, illetve egy esti networking party, nyitott bárral.

A konferencia ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációhoz kötött: KATT!
A konferencia programja megtekinthető a FB oldalon: KATT!

[9] Bencsizy1
Jun 13., Thursday 10:28 #4
Válasz jimessor666 (#3) üzenetére
Az nagyon jó, köszi!
Jun 13., Thursday 8:47 #3
Válasz Bencsizy1 (#2) üzenetére
Ha minden igaz közvetítve lesz az esemény zsutubén. : ]

KATT!
Célozd meg a Holdat, ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz...
[9] Bencsizy1
Jun 12., Wednesday 20:58 #2
Esetleg van lehetosegetek arra, hogy felvetelt keszitsetek rola es feltoltsetek youtube-ra? (A tobbi unreal konferencia is fenn van)
[55] KiswechPS3
Jun 12., Wednesday 20:51 #1
Csessze meg, persze hogy aznap nem leszek pesten meloba. Pedig elmennek, foleg hogy kacsintgatok mostanaban a C++ fele eroteljesen.
/* Life runs on Code */
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

21 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.