[E3] For Honor tartalom a keleti szellemektől
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. June 10.
Monday 20:54


Jön a For Honor univerzum következő tartalmi bővítése, a Shadows of the Hitokiri. Június 10-27 között játszhatunk az új eventtel, amelyről látványos trailert nézhhettek meg fentebb.

[2] Malleus
Jun 11., Tuesday 15:20 #1
A lényeges bejelentés a preshow-n volt, a spectator mode hozzáadása a játékhoz (egy vicces trailerrel: KATT! ). Ez a szpot a főkonferencián szerintem csak azért volt, hogy jelezze, hogy a játék él és virul. Content-re be vannak táblázva év végéig, szóval nem volt várható nagy bejelentés.
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Cat Quest 2 (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Macskavilág ez kérem, három Cat Quest 2 érkezik az ablakpárkányra!

1 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

0 | ITCH.IO: küzdelem az egyenlőtlenség ellen

5 Dollárért közel 750 játék - a pénz pedig jótékonyságra megy.

1 | [Pletyka365] FromSoftware remasterek

Új köntösben térhet vissza a Bloodborne és a Demon's Souls.

12 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!