[E3] For Honor tartalom a keleti szellemektől
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. június 10.
hétfő 20:54


Jön a For Honor univerzum következő tartalmi bővítése, a Shadows of the Hitokiri. Június 10-27 között játszhatunk az új eventtel, amelyről látványos trailert nézhhettek meg fentebb.

[2] Malleus
jún 11., kedd 15:20 #1
A lényeges bejelentés a preshow-n volt, a spectator mode hozzáadása a játékhoz (egy vicces trailerrel: KATT! ). Ez a szpot a főkonferencián szerintem csak azért volt, hogy jelezze, hogy a játék él és virul. Content-re be vannak táblázva év végéig, szóval nem volt várható nagy bejelentés.
Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai (és kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

329 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.

4 | Bloodlines 2: 20 perc az éjszakában

Tartalmas bemutatón az új Vampire: The Masquerade játék.

1 | Mortal Kombat 11: itt a Kombat League

Avagy rankedben is küzdhetünk az új Mortalban.

mob 3 | Ilyen lesz a mobilos Dr. Mario

Friss traileren az új Nintendo mobiljáték.