Nyáron jön a Control
Eddig 6 hozzászólás
liquid
2019. március 11.
hétfő 17:45


A Remedy szűkített egyet a Control megjelenési időpontján - de pontos dátum még nincs, annyi történt, hogy a korábbi "valamikor 2019-ben" átváltozott "valamikor 2019 nyarán"-ra.

Érdekesség: tavaly, a Gamescomon azzal búcsúztak tőlünk, hogy "jövőre találkozunk ugyanitt", amiből arra a következtetésre jutottunk, hogy a játék ősznél előbb nem fog megjelenni. Ebből kiindulva: a Gamescom augusztus közepe tájékán kerül megrendezésre, egy nyár végi premier, esetleg?

[9] Kester
márc 13., szerda 13:57 #6
Válasz Joel1970 (#5) üzenetére
Nem tudom eldönteni irónia vagy sem Amúgy én várom szeretem az egy helyszínen játszodó játékokat (half-life, bioshock, system shock, singularity) kicsit azt érzem olyankor a helyszín a játék szereplőjévé válik.
[15] Joel1970
márc 12., kedd 20:40 #5
Majdnem úgy várom,mint a Quantum Break-et.
RESIDENT EVIL 2
[11] frg_dnl
márc 12., kedd 11:17 #4
A múltkor játszottam az Alan Wake's American Nightmare-el. Egyedi horror hangulata van és úgy látom sikerült onnan kölcsönvenni és továbbfejleszteni egy rakás hangulatkeltő dolgot.
[25] arpi0912
márc 12., kedd 9:23 #3
Előzetesek alapján olyan mint az utóbbi idők Remedy játékai, sótlan.
Nem tetszik ez a mosott látvány itt se (a QB-ben is rossz volt) nem tudom miért erőltetik, egyáltalán nem néz ki jól. Nem tudom elképzelni, hogy az épületben hogy fognak változatos helyszíneket produkálni, mert amit mutattak eddig az egyhangú volt.
Viszont tetszik a jedi tárgymozgatás, ha már nincs értelmes SW játék legalább ebben kiélhetem majd magam e téren. Olcsón teszek majd vele egy próbát.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[72] zaz
márc 11., hétfő 22:57 #2
Mondhatnám ,hogy várom,de ez nem igaz...elôzetesek alapján nálam ez egy ' elmegy' kategória.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[9] Saya
márc 11., hétfő 20:24 #1
Max Payne 1 - 2 és Alan Wake, nekem ez a Remedy. Sokat várok tőlük, de a Controlból eddig látottak nekem csak egy szimpla jó iparos munkát sejtetnek, ne így legyen.
Friss hírek

1419 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

15 | A Sony és az MS is felszáll a Direct vonatra

A másik két konzolgyártó megirigyelhette a Nintendo Direct-ek népszerűségét, jövő héten mindketten a saját verziójukkal jelentkeznek.

5 | Remekül fogy a DMC5

Szinte biztos, hogy a széria utóbbi évtizedének legsikeresebb epizódja lesz.

0 | Mortal Kombat 11: zárt ring harcosai

Traileren a közelgő béta tartalma.

11 | Visszatér a Vampire: The Masquerade

Jövőre érkezik a Bloodlines folytatása.

4 | Augusztus végén jön a Control

Kiszivárgott a megjelenési dátum. Ezért bejelentették.