Nyáron jön a Control
Eddig 6 hozzászólás
liquid
2019. március 11.
hétfő 17:45


A Remedy szűkített egyet a Control megjelenési időpontján - de pontos dátum még nincs, annyi történt, hogy a korábbi "valamikor 2019-ben" átváltozott "valamikor 2019 nyarán"-ra.

Érdekesség: tavaly, a Gamescomon azzal búcsúztak tőlünk, hogy "jövőre találkozunk ugyanitt", amiből arra a következtetésre jutottunk, hogy a játék ősznél előbb nem fog megjelenni. Ebből kiindulva: a Gamescom augusztus közepe tájékán kerül megrendezésre, egy nyár végi premier, esetleg?

[9] Kester
márc 13., szerda 13:57 #6
Válasz Joel1970 (#5) üzenetére
Nem tudom eldönteni irónia vagy sem Amúgy én várom szeretem az egy helyszínen játszodó játékokat (half-life, bioshock, system shock, singularity) kicsit azt érzem olyankor a helyszín a játék szereplőjévé válik.
[15] Joel1970
márc 12., kedd 20:40 #5
Majdnem úgy várom,mint a Quantum Break-et.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[11] frg_dnl
márc 12., kedd 11:17 #4
A múltkor játszottam az Alan Wake's American Nightmare-el. Egyedi horror hangulata van és úgy látom sikerült onnan kölcsönvenni és továbbfejleszteni egy rakás hangulatkeltő dolgot.
[26] arpi0912
márc 12., kedd 9:23 #3
Előzetesek alapján olyan mint az utóbbi idők Remedy játékai, sótlan.
Nem tetszik ez a mosott látvány itt se (a QB-ben is rossz volt) nem tudom miért erőltetik, egyáltalán nem néz ki jól. Nem tudom elképzelni, hogy az épületben hogy fognak változatos helyszíneket produkálni, mert amit mutattak eddig az egyhangú volt.
Viszont tetszik a jedi tárgymozgatás, ha már nincs értelmes SW játék legalább ebben kiélhetem majd magam e téren. Olcsón teszek majd vele egy próbát.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[72] zaz
márc 11., hétfő 22:57 #2
Mondhatnám ,hogy várom,de ez nem igaz...elôzetesek alapján nálam ez egy ' elmegy' kategória.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[9] Saya
márc 11., hétfő 20:24 #1
Max Payne 1 - 2 és Alan Wake, nekem ez a Remedy. Sokat várok tőlük, de a Controlból eddig látottak nekem csak egy szimpla jó iparos munkát sejtetnek, ne így legyen.
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Automachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

2 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 6 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.

3 | Yooka-Laylee 2: változik a világ

A második rész nem csak perspektívát vállt, de a pályákat is alaposan átvariálja.

0 | Két új játékon dolgozik a Sumo Digital

A 2K Games-el kapaszkodtak össze, mindkét projekt nekik készül.