Tomb Raider Underworld - teszt
Kapcsold jtk: Tomb Raider Underworld (x360)
Eddig 47 hozzszls
mcmacko
2008. December 01.
Monday 17:06
Volt egy idszak, mikor Lara Croft mr nem jelentett egyet az gyessgi jtkok kirlynjvel, s a nv - avagy a mgtte lapul csbos nszemly - mr kzel sem volt olyan vonz, mint fnykorban. A feneke megereszkedett, a szemei alatt megjelentek a szarkalbak, s sminkkel sem tndklt olyan szpen a pofija, mint az els randikon. Aztn a vn rhlgyet a Crystal Dynamics plasztikai klinikjra vittk, rehabilitltk a klnfle bogaras fggsgekbl, felvarrtk mellt-fenekt, st az arct is helyrepofoztk. A sebszetrl egy vadc, ifjonc csajszi, egy beleval dva... egy jjszletett Legenda tvozott.


Szerettk-nem szerettk, a Tomb Raider Legend remek, rt betlt jtk lett. Egy hinyptl, mely alapjai a modern Prince of Persia sorozat eszmletlenl grdlkeny jtkmenetre lettek lefektetve. (Min vletlen - mr az els TR jtk is a klasszikus PoP mechanizmust gondolta jra.) A Legend grafikja szinte elsknt tmogatta a DX9-es effektpardt, a Croft-univerzum kiszlesedett, a sztori pedig hatalmas hangslyt kapott. A fejlesztgrda ksbb helyrepofozta az els epizdot is (Anniversary), de a httrben mr a Legend folytatsnak fejlesztsn fradoztak.
A trtnet vgn annak idejn kiderlt, hogy Lara anyja (taln) tllte a bizonyos katasztrft. Hsnnk teht ismt tnak indul, hogy vlaszt nyerjen a TR:L legvgn felbukkan krdsekre, melyek cliff-hangerknt tartottk felcsigzva a rajongkat - ez idig.


n - szemly szerint - szerettem a Legendet; annak majd’ minden porcikjval elgedett voltam, gy nagy vrakozssal ltem le az Underworld el. Az els benyomsok roppantmd pozitvan rtek. Ilyen stlusos nyitkpernyt nem is igazn emlkszem, hogy mikor lttam utoljra, de a men stlusa s letisztultsga is lehengerelt. A Croft birtokra telepedett stt vihar igen durvn megalapozza a hangulatot, az epikus in medias res kezds pedig az els rmknnyeket csalja el - valahogy gy kell egy kurrens jtkot felvezetni. A dramaturgia amgy meglepen eredeti, filmes elemektl sem berzenked tletekkel operl vgig a jtk folyamn. Az irnytst zlelgetve klnsebben nagy vltozst nem tapasztalunk (elsre), a muzsika letaglz, a grafika mess, a kp tles - nmi blur effektezssel termszetesen - a Legend gyansan gyenge natv felbontst (s az ebbl fakad kpmosst, akadozst is) elfelejthetjk.


A trtnet - a mai tlaghoz kpest - meglepen jl kidolgozott. A progi rengeteget utal vissza az eldjre, de mg az Anniversary-ban trtntek is j rtelmet kapnak az Underworld-ben. A sok hivatkozst megmagyarzand, egy sszefoglal videt is elrhetnk a menbl, mintegy “mi trtnt az elz vadban” jelleggel. gy azok is kpben lesznek Croft kisasszony f motivciival, akik nem foglalkoztak eleddig a sorozattal.
A helysznek csodamd vltozatosak - a termszet lelst kalandjaink sorn tettl talpig trezzk. A szoksos egzotikus lokcikat nmi szaki mitolgival bolondtottk meg, gy lehetsges az, hogy Lara egy skandinv istensg, Thor relikvii utn kutat a fld legklnbzbb pontjain. Meglepdnk teht azon, hogy kora-nordikus katakombkat rejt egy Thaifldi rom mlye? Semmikpp, hiszen a vltozatos lokcik s az egymst keresztez kulturlis hivatkozsok mindig is a Tomb Raider jtkok egyik f varzst jelentettk.


Mely jtkoknak azonban van mg egy sarkalatos pontja - mgpedig a nehzsg.
Jelen esetben dvzltem a kezdemnyezst, miszerint az Underworld enyhn bedurvult a “legends” eld ta. A plyatervezs igen furmnyos, sokszor nagyon nem egyrtelm, hogy merre tovbb - kifejezetten dt vgre egy olyan jtkkal randevzgatni, amely nem vezet minket kzen fogva mg a nylegyenes szakaszokon is. A kzponti terekrl gyakran kt-hrom irnyba is elindulhatunk, s nem egyszer fogunk krbe-krbe bolyongani, hogy vajh’ merre lelhet a kit. Ez a kutakods-prblkozs-agyals triumvirtus nagyon feldobja a felderts jtkmenetet, amihez mg csapjuk hozz a kellemes rejtvnyeket, a gyakran tbb kpernyt betlt mechanizmusokat, gpezeteket, a motoros szguldst s szrjuk meg az egszet nmi extra kincskeresssel - a “Wow!”-faktor mris az egekben tanyzik.
>>

[20] kakasu
Feb 25., Thursday 23:34 #47
Szerintem nagyon j rsz lett, a rgi TR-ek hangulatt idzi, csak tbb akcival! A puzzle kellen nehz, a grafika tkletesen illik a TR-hez, a sztori rdekes, nhny apr bug s nhol a kamerakezels rontja csak az lmnyt de ezt elnzhet hisz vente csak 1x jtszhatunk Larval! Thor prlye pedig nagyon fun fegy lett, tudott valamit az reg! Lara szebb, okosabb, gyesebb, s kerekebb (persze csak ott ahol kell) s ez j neknk! csak gy tovbb!
[3] dzoli74
Dec 04., Thursday 16:54 #46
Vlasz Kyuubi-x (#43) zenetre
Nekem megvan az Underworld, ha htvgig befejezem, elcserlem veled a Tony Hawkra.
Mindent lehet, de mindennek ra van...
Dec 03., Wednesday 16:03 #45
Ha profi vagy, nem tklsz minden sarkon, tudod az utat, nem halsz meg minden msodik fszlban - akkor kevesebb.
Ha bna vagy, gyetlenkedsz, meghalsz, leesel, jrakezded, ELAKADSZ...stb. - akkor tbb.
Valahol a kett kztt van a kutya elesve...
"This is our time to medicate..."
[17] Ragnar360
Dec 03., Wednesday 1:17 #44
J cikk! Nem lett emltve benne, ezrt krdem, jtkid kb mennyi ?

8 ra ?

Helysznek ??? A dem elszr nem igazn jtt be, a sok dzsungeles rsz miatt, meg, h 10 fel lehetett menni, sietni akartam pp szal, hanemtl spoiler vki irja le a helyszneket, stlusra, mint pl dzsungel, ez 1, van mexico, na az milyen ? etc
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[7] Kyuubi-x
Dec 02., Tuesday 20:49 #43
Remlem valamivel tbb az akci benne, mint az Anniversary-ben (de csak egy kicsit). Amgy bejvs. Akinek meg van (X360), nem akarja elcserlni egy Tony Hawk Proving Groundra, trtt tokkal? XD
[56] legolas
Dec 02., Tuesday 20:07 #42
Vlasz Hazuki (#34) zenetre
Egyetrtek
[25] Shark
Dec 02., Tuesday 14:24 #41
jo lett ez a rsz,de az Anniversary sokkal jobb!
nekem mg a graf stilusa is jobban bejn,olyan tomb raideres
na de ht a tr 1,2,3, verhetetlen,nekem ezek a rszek csak erlkdsnek tnnek
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
Dec 02., Tuesday 12:01 #40
Kt hete volt szerencsm beszlgetni a TRU vezet dizjnervel. A motor j, vannak benne dolgok, amit a Legend-bl vettek t / fejlesztettek tovbb, de a dnt tbbsg "alapjaitl jrakrelt" cucc.
And since you asked: no. It's massive.
Dec 02., Tuesday 11:35 #39
Utna is olvastam.
Maga az egyik producer nyilatkozta, hogy ez egy teljesen j engine, amit elszr a TRU hasznl s a jelenlegi tervek szerint legkzelebb a Deus Ex 3-ban fogjk alkalmazni.

Akkor nem csalt a szemem.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 02., Tuesday 11:27 #38
Vlasz Vega (#36) zenetre
Most akkor mgiscsak j az engine?
Na akkor utna is olvasok.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 02., Tuesday 11:26 #37
Vlasz stevefarcry (#32) zenetre
... lttad te az Anniversary-t? Az mg egyrtelmen a rgi engine, a maga egyszer textrzsval s a fak szneivel.
Abban, hogy az Underworld s a Legend ugyanazt a motort hasznlja, mr nem lennk annyira biztos (az n szememnek teljesen msnak hat a TRL s a TRU), de lehet, hogy hiszek neked, ha ennyire biztosra lltod.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 02., Tuesday 9:57 #36
Azrt mks, hogy tbben is lerjk, hogy a technolgia ugyanaz, csak kicsit bele lett nylva.
Nos, khmmmm... tveds, valban teljesen j engine lett rva a jtk al. Aki akarja elhiszi, aki nem az nem, rvelni azon kvl, hogy ez egy tny, nem fogok .
Dec 02., Tuesday 7:47 #35
"de egy gyakorlott Tomb Raider-es simn megoldja"

s ez itt a lnyeg, valban gy van.
[33] Hazuki
Dec 02., Tuesday 7:29 #34
Nagyon j jtk, szmomra 9pont! Kisebb kamera kezelsi problmk vannak de egy gyakorlott Tomb Raider-es simn megoldja, a tbbieknek meg plusz kihvs.
A pitch black night unfolds with the morning star as its only light, And thus the saga...begins...
[25] rob
Dec 02., Tuesday 6:18 #33
Bejvs game...
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
Dec 02., Tuesday 4:28 #32
Vlasz theSickness (#24) zenetre
Maga a technologia, teht az engine, az teljesen ugyanaz, mint amit a Legend s az Anniversary hasznlt, csak termszetesen meg van piszklva s felvan hzva a kor kvetelmnyeihez.
[37] Roxas
Dec 02., Tuesday 3:26 #31
Vlasz Kenny (#6) zenetre
Azokra mg az elkpzelhetetlenebbnl is szarabbak
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[37] Roxas
Dec 02., Tuesday 3:25 #30
Nekem nem gyn be az j srfeltrsdi... :/
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
Dec 02., Tuesday 1:29 #29
Vlasz mcmacko (#28) zenetre
rtem n, na.

Ami viszont besz*rs (eddig nem lttam a tvmen, csak kistvn), amikor kiszok a vz all a stt barlangba. Komolyan elttottam a szm, mennyire ts az sszkp. Ahogy a stt barlangban gynyren s lethen (!) vilgt a lmpnk s ahogy ebben a megvilgtsban ltod a nedvessgtl csillog - s nem mellesleg igen szpen textrzott - sziklafalakat s kdarabokat... dgs.

A hab a tortn pedig az, hogy emellett j maga a jtk is.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 02., Tuesday 0:46 #28
Vlasz theSickness (#26) zenetre
Mondom - nekem a hajnk teste s a tenger kpe volt nagyon betalls. A kis krahcsolst pedig a nem pp rnyalt plda miatt rtam! :p

Itt tk jl keverik a fix rnykolst s a real time lekpezst. Bels tereknl ltni igazn ezt.
"This is our time to medicate..."
[18] rozsomak96
Dec 01., Monday 23:53 #27
Nem tudom, valsznleg megveszem, mert nagyon tetszik csak az a baj, h. az elz nem nagyon tetszett s azt sem tudom, hogy ez mennyie hat ki erre...
Dec 01., Monday 23:27 #26
Vlasz mcmacko (#25) zenetre
Taln ers tlzs a Crysis felemlegetse, de tny, hogy vannak nagyon betallt jelenetek a jtkban.

Amgy pont az rnykols az, amin sokat sprolnak a konzolos jtkoknl. Ugyanaz a raszteros rnykflesg lthat a Far Cry 2-ben, a Banjo-ban, a Gears of War 2-ben s ebben a jtkban is. Fleg az tvezetkben tud feltnni, ahogy a karakterek arcra s testre esik ez az effekt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 01., Monday 23:10 #25
Vlasz theSickness (#24) zenetre
Persze - a Legend-et nemrg vittem vgig, nagyon jelents a javuls, de szerintem nem teljesen j a technolgia. Plusz a nvnyzetet ellenpontozand a tenger flelmetesen szp, a napstsben ring haj (a maga finom nrnykolsval/?/) pedig a mg a Crysis-t is (kehm!) eszembe juttatta.
"This is our time to medicate..."
Dec 01., Monday 22:53 #24
Vlasz mcmacko (#23) zenetre
Szerintem nzd meg jra, ltvnyosan szebb ez a rsz. Csak azt sajnlom, hogy a 360-as Anniversary a PS2-es javtott motorral s nem ezzel futott.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 01., Monday 22:45 #23
Magyarztak valamit, hogy ez mr tk j engine, de szerintem dett ugyanaz, amire a legend is plt - sok apr jel mutat arra.
Mellesleg a nvnyzet kzelrl a nagykonzolokon is PS2 szint... !
"This is our time to medicate..."
[26] shearer
Dec 01., Monday 22:41 #22
Alig vrom mr, hogy kijjjn ps2-re is. Remlem nem lesz tlsgosan lebuttva.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[21] SolidMetal
Dec 01., Monday 21:51 #21
Nem rossz..egszen tetszik gy a teszt alapjn.
Random Kierkegaard idzet #667
[44] Szemy666
Dec 01., Monday 21:44 #20
Nekem is tetszett a demo, de mr ott le lehet szerintem szrni, hogy a kameranzet nha borzaszt tud lenni. Szerintem a pontszm is korrektnek tnik, plne, hogy az Edge 8-ast adott r, ami nem kis szm.
Dec 01., Monday 21:30 #19
Vlasz theSickness (#18) zenetre
Tudom, hogy nem egy kategria. Mindkettt szeressk. De azrt pldul grafikban az Uncharted elgg odatevs

Az biztos, hogy zros hatridn bell kell ez a game. a kvetkez a listn. Remlem miutn vgigjtszom elgedetten fogok csettinteni, hogy igen, ez mr valami Tomb Raider-szer. (Mondtk pran, hogy az Anniversary egsz j, de sajnos nlam ez a rsz kimaradt s nem is tudom beptolni, mert a PS2 "csaldi okok miatt" elkerlt tlem.) Sajnos (illetve dehogy sajnos) nlam a Ps1-es rszek visznek mindent.
Dec 01., Monday 21:19 #18
Vlasz unknown soldier (#17) zenetre
A kt jtk csak els blikkre ugyanaz a kategria: mg az Uncharted inkbb akcijtk egy kevs mszklssal s egyzser logikai feladatokkal megbolondtva, addig a TR egy mszkls-felfedezs kalandjtk nmi akcival nyakonntve.
Ezzel termszetesen nem emelem egyiket sem a msik fl, st, nem is mondom, hogy az Uncharted rossz jtk, mert nem az (nagyon nem rossz, inkbb kib*szott j ).
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 01., Monday 21:14 #17
Vlasz ?oma (#2) zenetre
Jah, csak az az "Uncharted iz bigy hogyishvjk" sokkal jobb s sokkal szebb. Annak ellenre mondom, hogy a Tomb Raider sorozat az egyik kedvenc sorozatom.
[46] multishoot
Dec 01., Monday 21:10 #16
A jv v folyamn,taln egyszer n is megszerzem,br engem a kamera s irnyts meglehetsen letrt.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[23] V_Karesz
Dec 01., Monday 21:07 #15
Egszen kedvet kaptam hozz. Kr hogy most semmi idm nincs jtszani.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
Dec 01., Monday 20:39 #14
Vlasz Oli G. (#10) zenetre
...s ott a pont!
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 01., Monday 20:35 #13
Vlasz Oli G. (#10) zenetre
Ha nem lenne gond a kamerval s egyb aprsgokkal, akkor simn lehetne egy 9 pontos jtk. Engem viszont ezek a dolgok nem tudnak annyira befolysolni, nagyon lvezem a jtkot s nyugodt szvvel ajnlom neked.
Dec 01., Monday 20:34 #12
Maximlisan egyetrtek minden egyes ponttal. Szinte egyazegyben ugyanez a vlemynem nekm is. Aj jtkot pedig nyugodtan vegye meg minden TR fan.
[111] dreampage
Dec 01., Monday 20:23 #11
rm volt olvasni ezt a cikket is. A jtkhoz nem tudok nagyon hozzszlni, lvn nincs meg, csak a tesmnl figyelem. Valban gynyr, hangulatos, okos kalandjtk. Engem a kamera mg nzknt is nagyon zavar, de ms baj nem igazn van vele.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[33] Oli G.
Dec 01., Monday 20:23 #10
Nekem a dem alapjn tetszik. Szp, hangulatos, jtszhat. Ms nem is kell. Szar a kamera? Engem nem izgat az, hogy 8 ra jtk alatt 3x eltved a kamera...
"Bearer-seek-seek-least." - PSN: raam989hu
[42] stk
Dec 01., Monday 20:06 #9
nekem nemigazn jtt be, br zls krdse, van aki tomb raider-es, van aki nem. n egyikrt sem voltam gy oda. de a rgiekhez kpest nem sok jtst ltok a mostaniban
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[62] casper007
Dec 01., Monday 20:01 #8
A demo alapjn bejvs a jtk, br ebben a hatalmas forgatagban nem fr bele a keretbe. Eltte pedig ki szeretnm jtszani a Legend-et is, szval csszik egy picit. De j hallani, hogy bven jtszhat lett.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Dec 01., Monday 19:37 #7
Minden hibja ellenre RENDKVL hangulatos. Ha kedveled a kalandozst, egsz egyszeren magval fog ragadni. Az els (msodik?) plyn, amikor bvrmaszkkal kell szklni, rmtelepedett valami varzslatos rzs, amit a DC-s/PS2-es Ecco the Dolphin ta nem volt szerencsm rezni.

Nylvn zls krdse, de szmomra az v vgi termsen bell is benne van az els nhnyban. Taln az els kt TR ta nem volt mg ilyen j egy rsz sem.

Ami pedig a kamerallsok nagyritkn elfordul bnzsait illeti: nem tudom, hogyan lehetett volna ennl jobban megoldani. Sok a szk hely, ahov a kamers egsz egyszeren nem tud normlisan benzni. Lehetne tbb fix kameralls, de jmagam nem vagyok annyira hve ezeknek a statikus dolgoknak, ha mr itt van neknk ez a szp hromd - minden htrnyval egytt.

Ha kerek szmot kell r dobni, valban 8 pont a nyer. Tbb semmikpp.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[16] Kenny
Dec 01., Monday 19:30 #6
Vlasz DarkVenom (#4) zenetre
Meg Wii-re s NDS-re
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
Dec 01., Monday 19:02 #5
nem akarok senkit megbntani de egyszeren nem ri meg a pnzt amibe kerl.
ja s szar.
"Cukor az let csak szopni kell"
[64] DarkVenom
Dec 01., Monday 18:35 #4
Apr kiegszts: az adatlapon a "PS2"-t is jelljtek, mert buttva br, de arra is jn a jtk.
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
Dec 01., Monday 18:33 #3
Irnyts, kamera...ezt ennyi Tomb Raider utn mr emlteni se kell, annyira alap, hogy rosszak
Thrills, Chills, Kills!
[41] oma
Dec 01., Monday 18:30 #2
Egsz j lett, s tnyleg egy 8-ast rdemel. Jtszottam vele, s hasonltott egy PICIT arra a ps3-as jtkra, z valami Uncharted drakes fortune vagy mi
[35] wodbear
Dec 01., Monday 18:27 #1
n is ennyit adnk neki, de gy marad a 8as pontszm!
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
Tomb Raider Underworld adatlap
16 v felettieknek Tindzsereknek
Kiad: Eidos Interactive
Fejleszt: Crystal Dynamics
Megjelens: 2008. Nov 21.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
8.3
Ami tetszett
A Croft-univerzum tgtsra tett sikeres ksrlet - a sztori mellett a tbbi alkotelemre is odafigyeltek. Egyben van a jtk.
Ami nem tetszett
Az irnyts finomtsra s a kamera gatyba rzsra nem jutott mr kell figyelem.
Olvasi rtkels: 16.1 (68 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

47 | Tomb Raider Underworld - teszt

A Tomb Raider univerzumban a helyzet nagyjbl vltozatlan: a sztori folytatdik, a revelcik s leleplezsek megtrtnnek, Lara kisasszony pedig lelkesen szik, ugrik, fut, mszik s l, mint a rgi szp idkben. Teszteltk a Tomb Raider Underworld-t.

14 | Tomb Raider Underworld: jobb az eldknl

A megjelenst kveten mg nem volt elgedett az Eidos a Tomb Raider Underworld eladsaival, mostanra azonban mr egszen szp eredmnyt tudhat magnak a jtk.

44 | Lara Croft bedurvul?

Az MTV Multiplayer szrta ki, hogy a Tomb Raider Underworld mlt hten kirgott kreatv direktora, Eric Lindstrom frumokon is vlaszolgat a rajongk krdseire. Az ex-direktor szerint Lara Croft valsznleg alaposan bedurvul a jvben.

47 | Tomb Raider jtk - a nyertesek

Lezrult a kzel kt hete fut Tomb Raider Underworld nyeremnyjtkunk. A megfejtseket sszegereblyztk, beszrtuk egy hatalmas kalapba, s sorsolst hagyomnyosan vgz Robotmajom kartrs vlasztott - kt nv a kattints utn.

61 | Tomb Raider Underworld nyeremnyjtk

Lara visszatrt, s most lehetsget knlunk r, hogy rtedd a mancsod... na nem oda, csak magra a jtkra, ktfle formban. Egy darab krdsre kell helyesen vlaszolnod, s a tid lehet a Tomb Raider Underworld Xbox 360 vagy PC verzija.

58 | jabb pontszm-botrny: Tomb Raider

Tavaly a Kane & Lynch: Dead Men, idn pedig az Alone in the Dark kapcsn kavarodott nagyobb botrny a pontszmok miatt - elbbi a GameSpot egyik jsgrjnak llsba kerlt -, most pedig jabb ilyen eset trtnt, mghozz a Tomb Raider Underworld esetben.

29 | Tomb Raider: debt trailer

Jv hten startol el a boltokban a Tomb Raider Underworld, az Eidos ennek rmre jfajta, a manapsg dl divatnak megfelelen nekls muzsikval megtmogatott trailert adott ki.

22 | Tomb Raider Underworld: mocis trailer

Lara mindig is szerette a mretes dolgokat a combjai kzt, s most sincs msknt - Croft kisasszony motorra pattanva indul pntek dleltti kirndulsra a dzsungelbe, tmbokat rdelni.

113 | Tomb Raider: ahogy te akarod

A jtkosok egyni zlshez szabhat lmnyek hajnalt ljk, a modern videojtkok egyre tbb segtsget, s vlasztsi lehetsget knlnak. A Tomb Raider Underworld is bell a sorba.

35 | Tomb Raider Underworld: friss kpek, vide

Croft kisasszony idn novemberben ismt tisztelett teszi a kpernykn s a monitorokon: a Tomb Raider Underworld-ben Lara baba igazi tlvilgi kalandokba keveredik. Friss kpek s vide kvetkeznek.

32 | Tomb Raider Underworld - Lara robbant

Minden idk legismertebb videjtk-hsnje az idei esztendben ismt visszatr kznk: termszetesen Lara Croft-rl s a Tomb Raider Underworld-rl van sz. Friss kedvcsinl kvetkezik.

18 | [E3] Tomb Raider Underworld gameplay

A kpeket mr lthattuk ebbl a videbl elzetesen, most mindenki megtekintheti magnak mozgsban a vzben sz, cpkkal kzd majd vizesen mszkl Lara Croftot - hrom percben.

26 | Tomb Raider Underworld: tlvilgi kpek

Tbb tucatnyi kp rkezett a tbb, mint tz ves szria, a Tomb Raider legfrissebb, Underworld nvre keresztelt felvonsbl. Artwork, ingame: megtallhat itt minden, mi szem-szjnak ingere.

11 | Tomb Raider Underworld - cpavadszat

Az Eidos nhny napja mr elrulta, hogy a jliusi E3-ra magval viszi a Tomb Raider Underworld-t, m nem kell addig vrnunk, hogy lssuk a jtkot, j kpeket tudunk ugyanis mutatni rla.

17 | Tomb Raider Underworld szemkontakt

Az IGN jvoltbl vgre megrkeztek az els normlis minsg screenshotok a Tomb Raider szria soron kvetkez, Underworld alcmet visel epizdjrl.

17 | Tomb Raider Underworld: az els pillants

gy tnik, hogy mostansg az "els kpek" idszakt ljk - ezttal a mlt hten leleplezett Tomb Raider Underworld-rl rkeztek meg az els screenshotok.

54 | Tomb Raider Underworld: az els infk

Kt hete mr lehetett hallani arrl, hogy a Tomb Raider franchise kvetkez tagja nagy valsznsggel az Underworld alcmet fogja viselni, most pedig mindez biztoss vlt, miutn a Play magazin leleplez cikkben tette kzz az els informcikat.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba