Öt pont, amit várhatsz a The Last of Us Part II-tól
Eddig 20 hozzászólás
mcmacko
2020. June 07.
Sunday 09:40
Már egy ideje nyúzzuk a The Last of Us Part II-t, és eljött az idő, hogy egy kicsit húzzuk a publikum agyát egy kis hangulatfokozással. Sűrű spoilerek nélkül próbáljuk emelni a téteket, a hype vonatra felülve összeszedtünk nektek öt pontban, hogy mi várható a The Last of Us Part II-tól.

Figyelem, a lenti anyag spoilermentes, kérünk titeket, hogy a szivárgás spoilerei nélkül pörögjön a diskurzus a kommentszekcióban! Ne kerüljön elő Ellie bankalapácsa, mert nagyot tud ám szólni!1. Lopakodás új szinteken - a Last of Us első részében is fontos tényező volt az osonás, a második epizódban ezt továbbgondolták a készítők. Annyit elárulhatunk, hogy rengeteget fogunk guggolva mászkálni, és nem győzzük majd az erőforrásainkat variálni, miközben csendesen, módszeresen szedjük le az elénk kolbászoló haramiákat. BTW, a minap épp próbáltam egy kirándulás során utánozni Ellie guggoló mozgását - nem semmi izomzata lehet a csajnak, hogy perceken keresztül képes guggolva haladni és így vadászni az ellenfeleit! (Kész izomláz már csak nézni is!) Aki szereti a durrbele nekiiramodást, az sem fog csalódni, de igazán a taktikus megközelítésen lesz a hangsúly.2. Realista vizuál - banálisnak tűnhet erről külön beszélni, hisz mindenki tudja, hogy a Naughty Dognál mágusok dolgoznak. A TLOU2 esetében őrült vizualitásra számíthattok, nem is csak az effektek és a remek bevilágítás, hanem a részletesség miatt is. Oké, lehet bizonyos tekinteben láttunk már hasonló minőséget, vagy hogy az első rész és az Uncharted 4 már megágyazott a látványnak, de így is sokszor el fogjátok tátani a szájatokat, és folyik majd a nyál, mint a pulykának! Nem csoda, hogy ilyen sokáig készülnek ezek a magas profilú játékok...3. Erőszak és tabudöntögetés - nyilván már az előd után is várható volt, hogy nem babazsúrra készülnek a túlélőink. Sejthetitek, hogy a The Last of Us Part II-ban naturalistán és kegyetlenül van beállítva a "survival" mechanikák szabályrendszere. Ha túl akarsz élni, itt nincs idő finomkodni, ha pedig finomkodni próbálsz, nos... majd meglátjátok. A játék valószínű megosztó lesz ilyen szempontból, pláne a megjelenés után - kíváncsian várjuk majd, hogy ti mennyire gondoljátok majd úttörőnek, vagy épp erőltetettnek a tabudöntögető megközelítést.4. Meglepetések - Mindennemű spoiler nélkül beszélhetünk arról a tényről, hogy bizony sok minden kiszivárgott a netre a TLOU2 kapcsán. A felháborodást persze vaskos előrendelések követték, nem is csodálkozunk ezen. Azon viszont meg fogtok lepődni, hogy a játék így is mennyi meglepetést tartogat majd számotokra, és azon is, hogy lehet a szivárgások és a hozzá tartozó spekulációk (főleg ezekkel van a baj) sem voltak teljes mértékben akkurátusak. Bár még nem értük el a játék legvégét, már talán látjuk a dolgok kifutását. Talán ennyit elég is előljáróban mondani, ne üljetek fel a morgolódás-hullámra, és ha nem muszáj, akkor azért ne is nézegessétek a spoilereket!5. Pearl Jam - Seattle? Dráma és érzelmek egy realista-poszt-apokaliptikus világban? Elég ha csak annyit mondunk, a Naughty Dog stábjában őrült Pearl Jam rajongók sorakoznak, ennek pedig hihetetlenül örülünk mi is Pearl Jam rajongóként! A megjelenésig pedig pörögjön a Lightning Bolt album, ha már a budapesti koncert elmarad idén nyáron!

Jun 09., Tuesday 13:11 #20
Válasz experto11 (#19) üzenetére
Rengeteget dumálnak, a fordítás pedig természetes nyelvezetű, de érdemes tudni, hogy sok a 18+os szöveg.
"This is our time to medicate..."
[2] experto11
Jun 08., Monday 18:39 #19
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen lett a magyar felirat és kb mennyi szöveg van benne?
Jun 08., Monday 17:44 #18
Válasz Saila (#15) üzenetére
Gyakorlatilag minden fontos fordulatról le vagyunk tiltva, még csak saját screenshotokat se rakhatunk ki!
"This is our time to medicate..."
[10] Zargul
Jun 08., Monday 14:04 #17
Az elsö 4 pont franko, konkrétan ezek miatt szeretnék már végre játszani vele. Nem szeretek elöre itélkezni de eddig tul tökéletes az együttállás... A PJ meg simán csak király. Ritka eset amikor ennyire várom valaminek a megjelenését. Eddig oké mert embargo van de 12töl amikor megindul a tesztek áradata a neten akkor már a tömjénezö szalagcimeket se fogom tudni elkerülni. Szivás.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
Jun 08., Monday 13:50 #16
Válasz Saila (#15) üzenetére
A megjelenés előtti (sőt néha még a premiernapra időzített) teszteknél gyakran ki szokták kötni, hogy mi az, amiről beszámolhatnak az írók a történet kapcsán. Én például a Days Gone esetében kaptam olyan támpontokat, hogy mik azok a részek a sztoriban, amikről semmiképpen sem írhatok a tesztben, gyaníthatóan itt is ez a helyzet.
I am such a B.A.
[4] Saila
Jun 08., Monday 12:35 #15
12.-e után szabad lesz a pálya a tesztelők előtt és arról írnak, úgy spolier-eznek ahogy akarnak, vagy még így is lesznek dolgok amikről tilos írni?
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
[55] KiswechPS3
Jun 07., Sunday 23:29 #14
Jaj de johetne mar az a juni 19
/* Life runs on Code */
[41] Đoma
Jun 07., Sunday 20:28 #13
Egyre jobban várom, pedig en nem vagyok egy nagy fan. En nagyon remelem, hogy tartalmas, hosszu sztorija lesz!
[3] Lackooo
Jun 07., Sunday 19:38 #12
Válasz axl (#8) üzenetére
Kb. olyasmire számíthatsz, mint az Uncharted 4 esetében, alapgépen is nagyon ritkán esik a frém 30 alá, úgy évente 2x.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[55] axl
Jun 07., Sunday 19:29 #11
Köszi a válaszokat! Nem terveztem azonnal megvenni, de kb. ez az egyetlen dolog, amit előzetesen tudni szeretnék róla.
I WλNT TO BELI3VE
moderator sQr
Jun 07., Sunday 17:32 #10
Válasz axl (#8) üzenetére
Június 12 után ha lejár az embargó, biztos vagyok benne hogy a Digital Foundry is jelentkezik az elemzéssel. Akkor még lesz egy hét a megjelenésig, ami elég idő, hogy mérlegeljen mindenki. : ]
Twitter: sequeeer
Jun 07., Sunday 17:27 #9
Válasz axl (#8) üzenetére
PS4 Pro-n nincs probléma, alapgépen sajna nem tudom. De bővebb infókkal nem is nagyon szolgálhatok sajnos.
"This is our time to medicate..."
[55] axl
Jun 07., Sunday 16:59 #8
Arról esetleg tudtok mondani valamit első kézből, hogy alapgépeken hogyan fut? Mármint nyilván kevesebbet produkál technológiai-oldalról (és gondolom a látvánnyal így sincs probléma), de mennyire stabil, tapasztalható-e szaggatás, hirtelen FPS-zuhanás, töltögetés stb.?
I WλNT TO BELI3VE
[73] zaz
Jun 07., Sunday 15:09 #7
Válasz kiső (#5) üzenetére
Nem tudnak....képtelenek rá! Vakon veszek bármit tôlük....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Jun 07., Sunday 15:08 #6
Várom mint állat!,, Pearl Jam! Fuckjeahh legalább ennyi,hamár elmarad a koncert😭
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[36] kiső
Jun 07., Sunday 13:36 #5
Volt egy olyan halvány elképzelésem, hogy az ND nem ad ki hanyag munkát a kezei közül. Ezekszerint bejött.
moderator sQr
Jun 07., Sunday 13:07 #4
Ha tudnám még jobban várni, akkor ezután a pár sor után még jobban várnám. : ]
Twitter: sequeeer
Jun 07., Sunday 12:47 #3
Hozzáteszem, szerencsésen elkerültem minden spoilert, gameplay-t, sőt trailer-t sem néztem idén. Egy képkocka sem érdekel elöljáróban.
[5] xanax
Jun 07., Sunday 12:32 #2
Kihagytam az elmúlt hónap hisztériát, úgyhogy lemaradtam a felháborodás okáról is, de kicsit visszaszorult ezzel az érdeklődésem a TLoU2 kapcsán, gondoltam, úgyis majd jön, csak megveszem.
De ezt így most tényleg jó volt olvasni, így is lehet, vagyis inkább így kell kedvcsinálót összerakni, kicsit visszarántott, hogy nemsokára jön.
Mindenféle extrém guggolással kapcsolatban: régen gerincröntgen után mondta doki, hogy felső 3 csigolya kicsit kimozdulva és teteje kiegyenesedve, kérdeztem, mitől, azt mondta 20 év felett mit akarok. Szó szerint. Ez volt a hivatalos szakvélemény. Azóta én is ezt mondogatom. Szóval 20 év felett óvatosan az ilyen extrém tevékenységgel ::Đ
Jun 07., Sunday 11:56 #1
Köszönöm, ez jól esett. Nagyon várom június 19-ét!