Far Cry 2 - teszt
Kapcsold jtk: Far Cry 2 (x360)
Eddig 75 hozzszls
Ghz
2008. November 06.
Thursday 17:21
Sznom bnom bnm, de nlam a Far Cry els rsze anno kimaradt. Illetve ez gy csak rszben igaz, az igazn forradalmi PC-s verzival nem volt szerencsm mlyebben megismerkedni. Az ok przai volt, az akkori vasam hangosan felsrt, majd 20 percig tlttte be az els plyt. A PC-s jtkosok szmra biztosan ismers slusszpon pedig az volt, hogy a betltds utn az els mozdulatnl csontra fagyott a gp s az opercis rendszerben talltam magam. Tudom: egyni szoc. problma, megfelel gpet kellett volna pakolni al. Termszetesen azrt mshol lttam a jtkot, s n is elkpedve konstatltam, hogy ez a vz szebb, mint az eredeti. Mrmint: mint a valdi. Lemszott a krnyezet a kpernyrl, az embernek kedve lett volna belecsobbanni a hs habokba, leugrani a gynyr vzessek tetejrl, s gy ltalban egy nagyot bandzni a paradicsomban. Persze azrt a gyarl Krpt-medencei, amerikai filmeket bmul, interneten nevelkedett jtkosnak rgtn eszbe jut a dolog rnyoldala is, konkrtan, hogy ezekben a hs tavakban lnek azok a kis rohadk bogarak, amik sz nlkl felmsznak a frfiember bgyrjbe, s utna mr csak tnyleg csak a cry (kilts) marad... Ennyit a pniszrg bogarakrl, annyit mindenkppen fontos megemlteni, hogy a konzolos verzik(!) s a PC-s kztt elg nagy minsgbeli klnbsg volt - grafikban s tartalomban egyarnt. Azonban ez mr a mlt, megrkezett a folytats (szinte) minden platformra, lssuk, mit nyjt a Far Cry 2 - ami mind trtnetben, mind fhsben, mind helysznben szakt az elzmnyekkel.


Ezttal Afrikba kalauzolnak el minket a ksztk egy kis Jungle Boogie-ra, amire meghvott kapott szerny szemlynk, egy komplett orszgnak elegend fegyvermennyisg, egy rosszarc fgonosz (a Sakl), nagyon sok sttbr riember, s ami az egyveleg fszerezsrt felel, a malria. Megbzott zsoldosknt csppennk bele a Nagy Fekete Valsg Legvaldibb Vadonjba, azzal a nem titkolt szndkkal, hogy tntessk el a fld sznrl a mindkt szembenll fllel zletel Saklt, aki a tanyjn (bocs, nem tudtam kihagyni) rulja a hallt hoz f (aki meg mondja, hogy honnan s kitl idztem kap egy vllon veregetst) helyett, a hallt hoz fegyvereket. Rgtn az elejn karaktert vlaszthatunk magunknak - nagy respekt jr a fejlesztknek, hiszen beletettk Ferit, a magyar vndort, aki a ktszz forintos kenyr s az egekbe ksz valutarfolyamok ell Afrikba meneklt lvldzni. Nesze neked magyar valsg.


Miutn kivlasztottuk kis kedvencnket, rgtn egy kocsiban talljuk magunkat, ami Afrika kevsb turistabart vidkn robog ppen keresztl, a kzelebbrl nem megnevezett orszgban javban dl a polgrhbor, a kt ellenrdekelt fl (a mks nev Egyeslt Munka s Felszabadtsi Front s a Npi Ellenll Szvetsg) kedlyesen lvi hvs halomba egymst, meg mindenkit, aki ppen arra jr. A rvid prolgus utn megkapjuk az irnytst, s persze egy gyors tutorialt arrl, hogy mit, s hogyan csinljunk. s akkor itt lehet ledbbenni szpen. Egyrszt az elkpeszten pazar grafikai megvalstson, msrszt meg azon, hogy innentl fogva kis tlzssal oda msz s azt csinlsz, amit csak akarsz. GTA a dzsungelban? Nagyjbl. Legfontosabb segttrsunk a kalandozsban a trkpes GPS-nk lesz, ami (meglep mdn) a tjkozdsban segt. A trkp megvalstsa letszer: ha elveszed, s nzegeted, kzben rthet mdn nem tudsz mst csinlni, pontosabban ilyenkor nem tudsz lni - rk szably, hogy ha nem rzed magad biztonsgban, ne nzegess trkpet, mert agyonlnek. Van egy msik hasznos funkcija is a GPS-nknek, jelesl a zlden villog lmpcska, ami akkor kacsingat rnk bizakodan, ha gymnt (az ltalnos helyi fizeteszkz) van valahol a kzelnkben. Ezek a gymntok szinte mindig egy fmaktatskban vannak elrejtve, egy fa vagy szikla tvben, egy bd padljn vagy brmilyen ms helyen. Van bellk ktszzhuszonegy, lehet hossz rkat tlteni a keresskkel.
>>

sszesen: 75 [1-50]
1 | 2
moderator Ghz
Oct 30., Tuesday 14:00 #75
Vlasz axl (#72) zenetre
Megy a vallon veregetes !
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[55] axl
Oct 16., Tuesday 0:29 #74
Vlasz Interceptor (#70) zenetre
Hha! 100%-os teljests gy, hogy 2 f- s 4 mellkkldetst is kihagytl, valamint 108%-os tallati arny...
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Oct 16., Tuesday 0:27 #73
Vlasz tomix23 (#47) zenetre
A "szarkazmus" sz mond neked valamit?
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Oct 16., Tuesday 0:26 #72
Tudom, hogy majdnem 4 ves kssben vagyok vele (mg csak most jtszom a jtkkal ), de az idzett rsz Jzsef Attila - Tiszta szvvel c. versbl val. Amgy kb. egyetrtek a cikkben lertakkal, de n abba a kategriba tartozom, akinek gy is tetszik.
Minden jtk szerepjtk
Aug 30., Tuesday 12:12 #71
Azon viszont csodlkoztam, hogy lnyegben mindenre, mg a plyaszerkeszt hasznlatra is lehetett Achievementet kapni, de arra nem, ha sszegyjttte valaki az 1000 gymntot, vagy megtallta mind a 221 db gymntos tskt.
Nem igaz, hogy csak az ersebb kutya b*szik. B*szik a gyengbb is, csak az majd utna. Gamertag: Interceptor1984
Aug 27., Saturday 16:56 #70
Nlam 5 csillagos ez a jtk. Taln a HL saga utn ez a 2. kedvenc.

KATT!
Nem igaz, hogy csak az ersebb kutya b*szik. B*szik a gyengbb is, csak az majd utna. Gamertag: Interceptor1984
[20] kakasu
Feb 26., Friday 0:01 #69
Sajnos tnyleg msra szmtottunk. ahogy az rsban is van, nem tudtak lni a lehetsggel, s ezrt nagyon hamar unalmass vlik a jtk... n gy gondolom, nem baj ha totl eltr azt els rsztl, azaz csak a neve ugyanaz a 2 jtknak, de legalbb a stlust meghagyhattk volna.. s a GTA-t hagytk volna meg tovbbra is a GTA-nak meg a Rockstarnak...
[2] Alpr
Jul 31., Friday 12:01 #68
valamirt nekem nem tetszik
Sosem az szmit, hogy mit mrt teszel hanem az szmit, hogy amit teszel azrt tisztelyenek.
[5] pulai
Jul 06., Monday 21:47 #67
Nekem tetszik a jtk. Sokig ellehet vele jtszani. Persze unalmas az autzs de nem mindig autval kell menni mehetsz mondjuk hajval ami sokkal gyorsabb. n sok kldetst gy csinltam meg s gy nem kellett minden pontnl tvergdnm.
xbox live-on:PULAI0726
Apr 10., Friday 16:53 #66
Nagyon j jtk aki tudja az prblja ki!!!
Sziasztok.Mg nem ismerem ezt az oldalt ha tud valaki segtsen.Ksznm
[3] Fido4life
Jan 06., Tuesday 23:17 #65
Szerintem a jtk, mint akci jtk tkletes. Rengeteg fegyver, szp zenk, gynyr grafika. Ha gy nzzk a jtkban szerepl kt map-bl mi mindent kilehetett volna hozni mr ms a helyzet. v jtka lehetett volna ha nem az akcira fektetik a hangslyt, hanem egy valban l vilgot csinlnak, rdekes mellkkldetsekkel, civilekkel stb. gy viszont szletett egy kkemny akci jtk, amit szerintem egyszer vgigjtszani mindenkpp rdemes, de utna mr nem lesz az embernek kedve hozznylni.
Nov 29., Saturday 18:52 #64
Vlasz tomix23 (#47) zenetre
Meg a GTA-ban is gy ment h alszol ismers??? A cikk alapjn nem fogom megvenni pedig akartam A cikk stlusa pedig erltetett mindenben keresi a pont nem tetszik hiba
Elrendelst s j jtkok beszerzst vllalom!! Prblok a legolcsbb lenni!!! msn: manutd19890@hotmail.com
[6] ProEvoFan
Nov 27., Thursday 8:48 #63
a cikk k***a j lett, kszi
a jtkrl nekem jobb vlemnyem van, de ez legyen az n bajom
"Most ki jtszik? DJ 3-tl 6-ig. De meddig?7-ig. Hogyhogy? Volt egy kis csszs."
[4] Daneel
Nov 11., Tuesday 0:26 #62
Vlasz Grifter (#61) zenetre
Kedves Grifter...
Ez viszont nem egy "napl a kismacimnak" c. oldal...
[Luke:] - I can't believe it. [Yoda:] - That is why you fail.
[6] Grifter
Nov 10., Monday 15:17 #61
Vlasz Daneel (#59) zenetre
Az csak simn szar, val igaz. ( Brkinek tmadnak ambivalens rzsei a jtk kapcsn, - s gy arrl szlet lersok kapcsn - maximlisan megrthet. A potencil faktor a csillagos gben, a jtk meg a bka segge alatt. )
"If the wishes were fishes nobody ever get hungry" Faraday's Law
[7] Krauser
Nov 10., Monday 10:55 #60
Szerintem nagyon j kis jtk s br sok a kiaknzatlan lehetsg, mgis rengeteg dolog az amit megvalstottak; trsas kldetsek, malria fertzttsg, dinamikus idjrs, elavul fegyverzet, taktikzs, gymntvadszat... Szval szerintem sokkal tbb a j feature, mint a "rossz", mert ugye az szubjektv megtls krdse. Nlam 8.4 pont s egy kellemes ht Afrikban.
One winged angel
[4] Daneel
Nov 09., Sunday 15:39 #59
Kiss ambivalens teszt... viszont a jtk szerintem nem.
[Luke:] - I can't believe it. [Yoda:] - That is why you fail.
[25] GibiPeti
Nov 09., Sunday 10:28 #58
Vlasz lorantHUN (#57) zenetre
nekem egyltaln nem ilyen rossz a vlemnyem rla, a kisebb hibk mellett a hangulat nekem bven megri....
LIVE: GibiPeti PSN: Gibi-Peti STEAM: gibipeti
[16] lorantHUN
Nov 09., Sunday 9:36 #57
Vgigtoltam, de nagyjbl annyira pengette az idegeimet a jtk, mint a Vegas 2. Bugok, random ellenfl, fl Afrikt kiirtod, erre mg mindig jn a shotgunos kcsg, aki 1000 mterrl olyan simn fejbekap, hogy beszarsz. Ksz nem. s ez volt easy-n. Kitoltam infamous-on majdnem teljesen, de jtszhatatlanul bugos. Meg hogy az aut megcsavarodik egy bokron. Khm. Egy ilyen kis bokor legnagyobb jindulattal, vasggyal egytt 20 kil. Egy gppusks dzsip minimum kt TONNA. s LEPATTAN, VISSZAPATTAN Ez a jtk egy techdemo, nem pedig PFS-be oltott GTA-szersg.
http://twitter.com/LORANT92
[29] sepsta75
Nov 09., Sunday 3:30 #56
Az v tesztje!
Gratula!
[6] Grifter
Nov 08., Saturday 13:13 #55
Ghz l! ...s milyen diplomatikus volt
"If the wishes were fishes nobody ever get hungry" Faraday's Law
[3] titusz
Nov 07., Friday 21:12 #54
n pc jtszottam de nem egy meggyz jtk.
Egyszer vgig lehet vinni.
Live..a hossz let titka...
[25] GibiPeti
Nov 07., Friday 21:05 #53
KATT!

Az Adult Swim s a Ubisoft ( far cry 2 ) ezennel bemutatja az "African Swim" albumot!
ingyenesen !!! letlthet ezen a linken:
KATT!
rdemes, van 1-2 nagyon j kztk ....
LIVE: GibiPeti PSN: Gibi-Peti STEAM: gibipeti
[17] Tomtom
Nov 07., Friday 20:25 #52
A teszt remek, a jtkbl ltottak pedig nagyon nem gyztek meg. Amennyiben valamelyik havertl sikerl beszerezni egy prbra, majd eldntm mennyire lesz favorit. Az elz vason pl. az volt (Endor bolyg rulez)
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[18] rozsomak96
Nov 07., Friday 20:02 #51
A teszt kirly a jtk meg szerintem biztos mess...nem tudom tnyleg,h. honnan lesz pnzem (most mr biztos a bankrobbants
[14] ultratti
Nov 07., Friday 19:04 #50
Ott van a lnyeg,az utols eltti mondatban.Van akinek nagyon bejn,van akinek nem.n az els kategriba tartozom.
[7] campero
Nov 07., Friday 16:38 #49
Vlasz AntiHero (#14) zenetre
Ja. Valami afrikai trzsi dallam minimum...
[59] Alwares
Nov 07., Friday 16:06 #48
Ghz nagyon jl rltott a jtk hibira. gy van.
.titanic {float: none;}
[20] tomix23
Nov 07., Friday 15:39 #47
Oblivionnl is alvs kzben mentettl. Annyit aludtl amennyit akartl. 2 ves jtk..
H30s
[40] BW
Nov 07., Friday 15:30 #46
Ez a jtk nagyon ki lesz hagyva nlam
And cousin... business is a-boomin'.
[11] rdong
Nov 07., Friday 12:44 #45
Ht vessetek rm kvet. De n valahogy mr az els trailerek-tl kezdve sejtettem, hogy nem lesz ez egy felhtlen jtk. Abban pedig remnykedni sem mertem, hogy a PC-s FC nyomba rhet.
Jtszani tudni kell. :)
[73] zaz
Nov 07., Friday 11:40 #44
uborkaszezonban olcsn megveszem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[2] 5T3V3N
Nov 07., Friday 10:29 #43
Kivncsi vagyok r... Az els rsz csalds volt mert az els fele mg j volt...Zsoldosok ellen a dzsungelben taktikzni... De a msodik fele a mutnsokkal mr csak egy sima shooterr tette... Nem tudom mi lesz, de ki fogom prblni az bizos!
Rizik nlkl nincs kockzat...
[25] Shark
Nov 07., Friday 8:26 #42
Vlasz legolas (#40) zenetre
100%-ban egyetrtek veled
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[23] tjames
Nov 07., Friday 7:45 #41
n mgcsak lefekdni sem tudtam a jtkban, mint az a teszt utols eltti 5. sorban rva vagyon.
Minden j nap, j kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[56] legolas
Nov 07., Friday 7:15 #40
Teljesen egyetrtek a tesztel. Gynyr, de unalmas.
[9] Necc
Nov 07., Friday 0:47 #39
J lett a teszt.
Kiporbltam havarnl s szintn nem tetszett grafilag gynyr de kb ennyi. nemtom nekem a jungeles knyerezetek soha nem tetszettek.. emiatt az els rsz se jtt be.
Playing is important, you can work anytime.
[25] rob
Nov 06., Thursday 21:54 #38
n mg az elejn jrok.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[35] wodbear
Nov 06., Thursday 21:26 #37
Vlasz liquid (#34) zenetre
mr felraktam! popup nem volt eddig sem! tltsi id sem rvidlt! annyi a j, hogy nem prgeti a lemezt, br ennl a jtknl nem is volt jellemz!
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[44] Szemy666
Nov 06., Thursday 21:22 #36
Vlasz liquid (#35) zenetre
Zsr .
Nov 06., Thursday 21:21 #35
Vlasz Szemy666 (#33) zenetre
Nem, nem lesz Mg a hten, attl fggen, hogy drag mikor vgez vele.
And since you asked: no. It's massive.
Nov 06., Thursday 21:20 #34
Vlasz wodbear (#31) zenetre
Az X360 s a PS3 verzi tkugyangy nz ki. Ha az X360-ast felteszed (majd) vinyra, kevesebb lesz a pop-up, de nem ltvnyosan.
And since you asked: no. It's massive.
[44] Szemy666
Nov 06., Thursday 21:19 #33
J teszt lett. n is teljesen egyetrtek, az elejn mg odahz a kperny el a jtk, a grafika miatt, de hossztvon elgg unalmas .

(Gears of War 2 teszt lesz? )
[35] wodbear
Nov 06., Thursday 21:12 #32
mindenesetre jval szebbnek tnik itt kpeken mint a boxomon!
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[35] wodbear
Nov 06., Thursday 21:11 #31
Vlasz liquid (#30) zenetre
azrt nzem! mert elg szpek! mondjuk n nem fullHD-ben nyomom, de szerintem ezek nem boxos kpek! (mondjuk attl mg ps3 lehet mert te csak konzolt rtl )
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
Nov 06., Thursday 21:07 #30
Vlasz wodbear (#29) zenetre
Ezek a kpek itt konzolosak. Legalbb is a Ubisoft szerint.

PC verzi a legszebb (megfelel gpen), btw, de a kt konzolos vltozatnak sincs mirt szgyenkeznie.
And since you asked: no. It's massive.
[35] wodbear
Nov 06., Thursday 21:03 #29
ezek a kpek itt PC-sek?
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[35] he7edik.
Nov 06., Thursday 21:02 #28
Nekem se jn be ez a GTA szer jtkmenet.
[30] Djuree
Nov 06., Thursday 20:57 #27
nagyon fasza gm. sajna nincs r pnz
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[3] Pacal17
Nov 06., Thursday 20:49 #26
Relis rtkels (y)
...
sszesen: 75 [1-50]
1 | 2
Far Cry 2 adatlap
16 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Ubi Soft
Fejleszt: Ubi Soft
Megjelens: 2008. Nov 26.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
7.8
Ami tetszett
Gynyr, hangulatos, j hossz, s adnak hozz szerkesztt
Ami nem tetszett
Sok az resjrat, bet az unalom
Olvasi rtkels: 17.7 (58 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

75 | Far Cry 2 - teszt

A Far Cry 2 furcsa folytats: az utzmnynak gyakorlatilag semmi kze nincs az els rszhez, trpusi sziget helyett a tvoli Afrikban keresed a bajt. Az pedig jn cscstl: malrisan, szegnyen, magadra hagyatva kell elintzned a vilg legkegyetlenebb fegyverkereskedjt. Teszt.

12 | Kzeleg a Far Cry 2 DLC

A mlt hnapban megjelent Far Cry 2 is megkapja a maga bvtmnyeit: a zsoldoskaland mg novemberben kiegszl az els letlthet fegyver s jrmcsomaggal. Rszletek s kpek.

19 | Aranyon a Far Cry 2

Aranylemezre kerlt, s elindult a gyrtsorok fel a Ubisoft ltal gyrtott s gondozott Far Cry 2. Az afrikai kalandok jv hten indulnak, Xbox 360, Playstation 3 s PC platformokon.

23 | Far Cry 2: PAX trailer

Ma indul a Penny Arcade Expo, npszerbb nevn a PAX. Az sszerffens alkalmbl a Ubisoft j trailert hajtott a nyakunkba a Far Cry 2-bl.

57 | Far Cry 2: dzsungelharc

Kiss megksve jelentkezik jabb, a lipcsei Games Convention rmre kiadott gameplay videval a Far Cry 2. A cme dzsungelre utal ugyan, de mi inkbb hidas lvldzsnek neveznnk...

45 | Durvulens Far Cry 2 trailer

gy pr nappal a lipcsei Games Convention eltt a Ubisoft ismt aktivizlta magt Far Cry 2 fronton - az j trailer a jtk fgonoszt mutatja be, emberes mennyisg akcival nyakon ntve.

39 | Far Cry 2: a konzolos verzik

Kt nappal ezeltt az Ubidays alkalmbl lthattuk egy darab csinos Far Cry 2 trailert. Most kt j vide kvetkezik: az egyik a konzolos verzikat mutatja be, a msik ltvnyos techdem.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba
Friss hrek

29 | Gamer365 Podcast 2020 jnius - The Last of Us 2 tvSpecil

Br felvettk mr pr napja, most mr elrkezettnek ltjuk az idt - valszn te is a vgre rtl mr a Last of Us 2-nek, ha a jtk rdekelt, s rajtatartottad a szemed a megjelensen. Spoileresen beszlgetnk az idei v egyik legizgalmasabb jtkrl.

1019 | [Maradj otthon s nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk letn nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felels jtkos otthon marad s pozitvan tekint a jvbe, mi pedig a Gamer365-nl azon fradozunk, hogy j kedvvel tltsk egytt az idt, s ne lankadjon jtkos kedv. SpongyaBob rkezik kettes dagllyal - egy PC kdot sorsolunk ki a jtkbl!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az v taln egyik legjobban vrt megjelense, amelyet hihetetlen vrakozs, felforduls s fogadtats vezett. sszeszedtk nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a jtkkal kapcsolatban szeretnl informcihoz jutni, vagy a frumtrsakkal kibeszlni a ltottakat.

1 | Oktberben jn a Little Hope

Megjelensi dtumot kapott a Dark Pictures kvetkez rsze.

pc,xbox1,ps4 1 | Sky Beneath: hivatalos bejelents

Gravitcival jtsz puzzle kaland a kvetkez genercira is.

8 | [Chechpoint] Warren Spector

Itt az IDDQD Checkpoint podcast kvetkez adsa - benne egy remek tma (Warren Spector) s egy specilis vendg (siklara), azaz dupln megri a katintst!

10 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

jraled a npszer autverseny szria a KT Racing kezben.

pc,xbox1,ps4 4 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood els jtkmenetet mutat villansai is befutottak.