[TGS] Sony konferencia - összefoglaló
Eddig 67 hozzászólás
drag
2011. September 14.
Wednesday 06:28


Itteni idő szerint a ma reggeli órákban került sor a Sony konferenciájára a Tokyo Game Show-n - lássuk, hogy milyen bejelentésekkel készült a konzolgyártó az expóra.

A sajtóesemény fókuszában a várakozásoknak megfelelően a PlayStation Vita volt, így az újdonságok is a közelgő hordozható masinához köthetőek.

>> Vita: Japánban decemberben, 26 játékkal

A PlayStation Vita december tizenhetedikén fog a boltokba kerülni a szigetországban: a nyitókínálat meglehetősen méretes lesz, 26 játékból fog állni.

Blazblue Continuum Shift Extend, 3gokushi touchbattle (working title), Project NOELS (working title), Ultimate Marvel vs Capcom 3, Nature of Night of Kamaitachi - 11th visitor, A Suspect (tentative), F1 2011, Dream C Club Zero Portable, Niconico, Fish On, Katamari Damacy (working title), Ridge Racer (working title), Disgaea 3 Return, Virtua Tennis 4 - World Tour Edition, @field, Uncharted: Golden Abyss, Little Deviants, Minnato Issho, Hot Shots Golf Next, Yuusha no Kiroku, Monster Radar, Shinobido 2: Tales of the Ninja, Army Corps of Hell, Lord of Apocalypse, Dynasty Warriors Next, Dark Quest, Michael Jackson the Experience HD

Ezt a szám márciusig a Sony ígéretei szerint százra nő majd - nem lepődnénk meg, ha ez lenne majd egyben a nyugati premier időpontja is.

>> Kojima kollekciókat költöztet

Maga Hideo Kojima is tiszteletét tette a színpadon: bejelentette, hogy a Metal Gear Solid HD Collection és a Zone of the Enders HD Collection is meg fog jelenni a handheldre, méghozzá 2012 elején.

Szó esett az E3-on mutogatott Fox Engine-ről is, amely Kojima jelenleg készülő, de még nem bejelentett játékát hajtja: a dizájner elmondta, hogy a motor a PS3 mellett a Vitát is támogatni fogja.

>> Final Fantasy X HD, Ultimate Marvel vs Capcom 3 Vita

A Square Enix három új bejelentéssel készült. Az első, és egyben legfontosabb a Final Fantasy X HD újrakiadása a tizedik évforduló alkalmából: PS3 és Vita platformokra érkezik.

A maradék kettő két új játék: a Lord of Apocalypse egy akció-szerepjáték lesz négy fős multival, az Army Corps of Hellben pedig hatalmas goblinseregekkel harcolhatunk majd - túlságosan sokat nem tudni róluk ezen kívül.

Amiről még szót kell ejteni, az az Ultimate Marvel vs Capcom szintén most bejelentett Vita verziója: a hordozható port nyitócím lesz, és tartalmilag, valamint funkcióit tekintve ugyanazt kínálja majd, mint a PS3 változat.

Összesen: 67 [1-50]
1 | 2
[39] getro2
Sep 15., Thursday 18:50 #67
TLG-t nagyon hiányolom... De a Vita nyitókínálat jól hangzik.
[34] CHASE
Sep 15., Thursday 17:02 #66
Sztem a Vitával az a kérdés, ami a PSP-vel is volt, hogy létezik-e az a handheld játékélmény, amire a Sony hajt?
Van-e (elég) létjogosultsága a handheldeken a nagygépes játékélménynek, vagy az inkább a casual/pár perces játékoknak való?
http://mbti-lelektanitipusok.hu/eletmuveszek/estp/estp-vallalkozok-altalanos-jellemzese/
[367] Danee
Sep 15., Thursday 12:51 #65
Ez a Vita baromi jó, szerintem a 3DS labdába se rúghat mellette, még az is lehet, hogy én is veszek egyet nagy gép helyett.
[33] Hazuki
Sep 15., Thursday 8:11 #64
Ez nagyon vad! KATT!
A pitch black night unfolds with the morning star as its only light, And thus the saga...begins...
[24] Fabri
Sep 15., Thursday 7:33 #63
Válasz Laza (#57) üzenetére
Ez a 3DS végzete.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
Sep 14., Wednesday 23:38 #62
Válasz Laza (#56) üzenetére
Az a "szutyi" az előző generáció egyik legjobb játéka volt ám.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
Sep 14., Wednesday 23:37 #61
A Vita kínálata elég komoly, de szerintem a lista még bőven fog változni mire kijön a gép. A Final Fantasy X HD nagyon jó lesz, de mikor kapunk végre ps1-re megjelent játékokat HD-s kiadásban? Mikor lesz végre FF VII-VIII, Silent Hill 1, Time Crisis, Dino Crisis és még az a kismillió játék, ami a gépnek igazi nevet adott anno?
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[21] Driver
Sep 14., Wednesday 22:25 #60
Válasz Sunfi3lds (#33) üzenetére
Nézd,szerintem normálisan elmondtam a véleményemet.
Azt nem tudtam,hogy az szabályzatba ütközik amikor valaki nem esik hanyatt ezektől a system seller címektől.Nem mellékesen igazad van,a 3DS-re érkező Resi kissé butának tűnik,ellenben Michael Jackson the Experience HD vagy Monster Radar,3gokushi touchbattle ezek természetesen nem.Az is igaz,ezek csak a japán nyitókínálat részei,majd amikor Európába jön a Vita addigra brutális címek lesznek rá.
Úgy gondolom a Vita frankó,viszont nem lesz olcsó erre a gépre fejleszteni,nem mellékesen a gép igazi tudását demonstráló játékokra évekig kell majd várni(Láttunk már ilyet nemde?).Neked sem ártana tisztán látni,de fogalmazhatnék úgy is vedd le a Sony címkét a retinádról"öreg".
-Ελευθερία ή θάνατος-
[16] barnoca
Sep 14., Wednesday 22:22 #59
Válasz Laza (#56) üzenetére
A legjobb FF rész a XII-vel együtt.
http://www.youtube.com/user/barnoca26
[34] Laza
Sep 14., Wednesday 21:53 #58
Válasz Matild (#47) üzenetére
A technika fejlődésével együtt jár, hogy a kézi konzolokon is hasonló játékok lesznek, mint a nagy gépeken ... nem tudom mire számítottatok. A DS-re azért van annyi egyszerű játék, mert ennyit tudott a gép ... de azért voltak grandiózus, nagygépes tartalmakat is alázó játékok ... csak ugye grafikában nem tudta utolérni a nagy testvéreket. Most már ennek sincs akadálya.
Be is b..na, ha az új kézi konzolokon ugyanolyan játékok jönnének nagygépes játékáron, mint DS-re ... értelmét veszítené az egész. Így is alig van valami pl 3DS-re, ami pénzt ér egyáltalán, nemhogy 10k-t. Előbb veszek meg egy TM2-t 20euroért, vagy egy Minecraftot, vagy akár Dead Islandet PC-re 7k-ért, mint egy PilotWingset 10k-ért 3DS-re.
Nevetségesek a kézikonzol játékárak ... még a nagygépeseké is, de azt már megszoktuk.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[34] Laza
Sep 14., Wednesday 21:47 #57
Válasz Fabri (#55) üzenetére
A 3DS még most sem tud felmutatni ilyen kínálatot
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[34] Laza
Sep 14., Wednesday 21:46 #56
Final Fantasy X? Miért pont ez a szutyi?
Dög unalom volt a kb egyirányú ösvényeivel és a harcával.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[24] Fabri
Sep 14., Wednesday 20:28 #55
Szép kis nyitókínálat jóval erősebb mint a 3DS-é volt, ha ehhez hasonló lett volna a 3DS nyitókínálata akkor nem itt tartana.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[5] Rambo
Sep 14., Wednesday 19:35 #54
Igazad van, a 3DS kínálata tényleg elég gyér eddig, a Vita-t pedig kőkeményen nyomja a Sony, semmit sem bíz a véletlenre. Igazából a lényege az lett volna a kommentemnek, hogy idővel biztosan ki fog forrni a 3DS, csak egyelőre a Nintendo töketlenkedik vele.

Btw, ha úgy jött volna le, hogy nem szeretem a PSP-t, ellenkezőleg, imádok vele játszani, 20 játékom közül egyiket se bántam meg, hogy megvettem, csak éppen azokat a játékokat hiányolom a gépről, amikkel utazás közben teszem azt el tudnék lenni. Mondjuk egy Syphon Filter-t, GTA-t, vagy GoW-t tuti nem kapnék elő, hogy 10 percig szöszmötöljek vele, egy LocoRoco-t, Fifa Street 2-t, vagy WipEout-ot már annál inkább.
[31] Matild
Sep 14., Wednesday 18:03 #53
Válasz Sunfi3lds (#50) üzenetére
És ki az a néhány? Csak Driver beszélt arról, hogy szerinte se jó a kezdőkínálat, és neki az tetszik, hogy az MH-val beerősít a Nintendo, ennyi.
A 3DS már megjelent, ott a jővő felé kell nézni (MH bejelentések), míg Vitának egyenlőre a launch következik (tehát egyenlőre csak a fenti címek tekinthetők a kínálatának), ebből nem lehet lekövetkeztetni, hogy melyik gép is a jobb és melyik nyer.

"Persze tegyük hozzá, ezeknek bármit adhatna ki a sony, akkor is ez lenne a reakció, hiszen default utálni egy gyártót marha jó dolog"
A vérpistik már csak ilyenek, ahogy látod a Nintendo-ra is szinte minden kétes hírben ráugranak fröcsögni trollok. És akik próbálják védeni, (vagy csak szimplán értelmesen kommentelnek) azok vannak kevesen. Ez így megy.

A portokat meg biztos lesz aki megveszi erre is (nincs olyan, hogy 0 eladott darab ), nem is mondom, hogy rossz dolog, de csak theSickness-t tudnám ismételni. Az a baj, hogy semmi mással nem állt elő a Sony, pedig mindenki azt várta, hogy majd a TGS-en is odateszik magukat.
És egyébként 3DS-en nem ez van? Ott is sokak szemét szúrja, hogy a Nintendo kiadta újra az Ocarinát és a Lylat Wars-t.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[27] Sunfi3lds
Sep 14., Wednesday 17:57 #52
Válasz Rambo (#51) üzenetére
Ez így van, de könyörgöm vegyük már észre, hogy ez a szerencsétlen gépezet jövő tavasszal (?) jön el hozzánk, míg a 3DS már fél éve "szabadlábon van."

És ha ennek fényében hasonlítjuk össze, az ember azt várná, hogy az éves előnnyel rendelkező cucc rommá veri ilyen téren az újat és ez jelenleg kurvára nem így van - és ki tudja mit jelent még be rá a Sony + egyéb kiadók.

Nem mondtam egy szóval se, hogy a 3DS örökké gyér marad, sőt a Mario 3D Land és a Mario Kart 7 nagyon is tetszik, vagy a kissé butának tűnő Resi Revelations.
Nekem azért ha adnának egy PSP-t találnék rá olyan játékokat, amelyekkel ellenék egy darabig, persze a DS-en is.
Sic Parvis Magna
[5] Rambo
Sep 14., Wednesday 17:48 #51
Válasz Sunfi3lds (#37) üzenetére
A DS játékkínálata is döcögött az elején, de idővel mégis csak azt lehetett látni, hogy a DS-re jönnek a frankó handheld játékok, PSP-re meg a nagygépes átiratok/spin-offok (kis túlzással, PSP-re is akadt pár gyöngyszem, pl. Jeanne d'Arc).
[27] Sunfi3lds
Sep 14., Wednesday 17:40 #50
Válasz Matild (#47) üzenetére
Nekem csak az nem tetszett, hogy néhányan képesek voltak ezt a launch kínálatot ( ráadásul ez japáni, nálunk még jobb lesz a választék) lenézni, mi több a 3DS-énél alig jobbnak nevezni. Ez pedig nevetséges, szánalmas kijelentés, pláne ilyen Monster Hunter-ekkel megtámogatva.

Persze tegyük hozzá, ezeknek bármit adhatna ki a sony, akkor is ez lenne a reakció, hiszen default utálni egy gyártót marha jó dolog.

A portokkal meg nincs baj, nincs az kőbe vésve sehol, hogy aki Vita tulaj, annak PS3-a is van és valószínűleg sokakat érdekel majd ez a gép, aki nem akar otthoni konzolt magának, így pedig máris van értelme a portoknak, a transferring-ről nem is beszélve.
Sic Parvis Magna
[41] arsenal
Sep 14., Wednesday 17:19 #49
Válasz jetro (#42) üzenetére
Majd jön persze, de most adják majd ki a harmadik részt 3DS-re, utána meg a negyedik részt szintén 3DS-re. Egyszerre 100 MH-t nem lehet fejleszteni, ez nagy fegyvertény a 3DS-nek.

Szerencsére mire Európába érnek addig duzzad majd a launch címek száma. Az akksi kicsit csalódás persze reális, a memóriakártya árak meg zsebpénzmetszőek.
[23] Leslie
Sep 14., Wednesday 17:02 #48
Már most jobb a kínálat mint a balfasz Nintendo-nál... A WiiU meg... Maradok a szimpla Wii-nél, arra van jó játék is.
A folyamatos önkritika nyomorba dönt! Ne hagyd hogy mások döntsék el helyetted van-e helyed ezen a világon!
[31] Matild
Sep 14., Wednesday 16:52 #47
Válasz keviny (#46) üzenetére
Pontosan. Az említett sorozatok tényleg jók, és nyugaton több embert is érdekelnek, mint az épp aktuális szörnyvadászat, de pl. én sem vennék ezekért Vita-t, sőt, 3DS-t sem, ha arra jönnének, mert én ezeket nagygépen szeretem/ném játszani.
És EA tp játékok? Ezredik sportcímek minden évben, ahh.. pontosan ezekkel akarok játszani, ráadásul handhelden.

Sunfi3lds kommentjei meg.. mintha a féltégla DS után és a sexy PSP megjelenése előtt lennénk.

De, hogy a hírhez is szóljak: Csak arra vártam, hogy végre bemutassa a Sony az Ape Escape 4-et PS3-ra, és ez elmaradt (még is hol akarják leleplezni, ha nem az anyaföldön?), úgyhogy így nekem csalódás volt.
De ami volt: sokadik újrakiadások a láthatáron, ráadásul Vita-ra is (ez sem gépcsalogató).
Illetve Vita premier címek Japánban: Csupa olyan játék ami már megjelent a nagytesóra, csak átportolják és hozzácsapnak valami újdonságot, így mostmár akár virtua teniszkedhetek bárhol. A többi cím pedig ismeretlen, ami lehet nem is hagyja el a szigetországot. Az Uncharted persze szép és jó, és biztos hozza majd a nagygépes színvonalat, megfogjuk venni. Illetve a Shinobido 2 és az új Katamari is jól hangzik (ez utóbbi remélem próbál valamit újítani). De ennyi. Csak egy fokkal jobb, mint a 3DS kezdőkínálat, szerintem. Ennek is kelleni fog (legalább) egy év, hogy szoftverileg felnőjön.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Sep 14., Wednesday 15:27 #46
Válasz Sunfi3lds (#44) üzenetére
Hát nem is tudom... számomra a COD meg a Bioshock nagygépes címek, azért nem fogok boltba rohanni Vita-t venni, mert ezeket voltak kedvesek 1:1-ben portolni.

Ettől függetlenül tetszik az Uncharted meg az a logikai bigyó is amit GC-n mutogattak, de ezek még nem győztek meg a gép vásárlását illetően.
let the sun never blind your eyes
[16] barnoca
Sep 14., Wednesday 15:21 #45
FF X platinum lesz.
http://www.youtube.com/user/barnoca26
[27] Sunfi3lds
Sep 14., Wednesday 15:16 #44
Válasz Vladi (#38) üzenetére
Már miért ne lenne exkluzív játék Vita-ra édes Istenem, ezeket te komolyan is gondolod ??? Azt pedig, hogy az Uncharted Golden Abyss jön-e PS3-ra vagy más Vita only cím, maximum esélylatolgatás szintjén mehet, hidd el, nem fogják egyhamar ezt megtenni, nem akarják tökön szúrni magukat. Van annyi eszük remélem ezt belátod.

Jelenleg tény, hogy a Vita mögött komolyabb támogatás áll, gondolom nem kell magyarázni, hogy a Call of Duty, Bioshock, Ninja Gaiden, EA cuccok nagyobb nevek a piacon, mint pld. a Square új rpg-je meg a Monster Hunter. ( ráadásul ezek simán jöhetnek Vitara is, mivel a 3DS a legkisebb közös többszörös és nem a Vita)
Sic Parvis Magna
[42] stk
Sep 14., Wednesday 15:11 #43
Válasz NewYork (#39) üzenetére
szerintem pont nem
"játszani jó" ősi kínai közmondás. A horst fuchs féle V gyalut balkezesek is használhatják! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[6] jetro
Sep 14., Wednesday 14:54 #42
Válasz Driver (#29) üzenetére
Szerintem Monster Hunter tuti lesz vitára is, hiszen az elöző részek nagyon jól fogytak PSP-n. És mivel a Capcom nagyon szereti a pénzt lehet, hogy a Resident Evil Revelations is megjelenik vitára. Legalábbis remélem bejelentik a megjelenés után pár hónappal. És még emlékszem arra amikor a 2009-es E3-on bejelentettek egy PSP-s RE játékot, ami nem jelent meg. Lehet a Revelations volt az a bizonyos PSP-s rész, csak útközben megváltoztak a dolgok. Aztán még az is előfordúlhat, hogy nem jön ki más gépre mint a RE Remake vagy a Zero.
[5] akmal888
Sep 14., Wednesday 14:42 #41
FF 10, egyik kedvenc ff-em. Ha nem lenne meg ps2-re akkor instant buy lenne.
És szerintem másnak is
"You know what they say about the leading man? He never dies."
moderator Ghz
Sep 14., Wednesday 14:39 #40
Válasz Vladi (#38) üzenetére
A psp-t az elkepesztoen nagy aranyu warez miatt nem tamogattak a kulsos fejlesztok, ami igencsak ertheto. Hardver fronton a vita megeszi reggelire a 3ds-t es ha a Sony olyan vedelmet pakol bele mint a ps3-ba jo sokaig nem lesz ra warez aminek koszonhetoen valoszinuleg a szoftverek is jobban fognak fogyni. Nem mindenkinek alternativa a 3ds a rengeeg japan prunytyogos jatekkal es ha a sony tenyleg 200 font koruli aron dobalja majd a vitat akkor tuti siker lesz a gep. A nintendo meg kifogja dobni 150 fontos aron a 3ds liteot jovo marciusban a beepitett masodik analog karral ez szinte biztos ha nem akarnak tovabb szerencsetlenkedni. Es akarki akarmit is mondhat jelen pillanatban igy lassan 6 honappal a 3ds premierje utan a jatekkinalat meg mindig katasztrofalis...
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[15] NewYork
Sep 14., Wednesday 14:25 #39
Egy biztos, a nyitókínálata azért jóval jobb mint a 3ds-é.
[11] Vladi
Sep 14., Wednesday 14:08 #38
Válasz Sunfi3lds (#37) üzenetére
A PSP-t miért nem hozták fel?

Ami biztos, hogy a Vitára fejleszteni elképesztően drága mulatság lesz, pedig már a 3DS miatt is sírtak a stúdiók. Szerintem csak az átiratokból fognak élni ezek a handheldek, nagyon kevés lesz rájuk az exkluzív új játék, ezekben pedig vélhetően a Nintendo lesz jobb hosszú távon, mert a Sony játékok szerintem előbb-utóbb úgyis kijönnek majd PS3-ra.
www.fumax.hu
[27] Sunfi3lds
Sep 14., Wednesday 13:48 #37
Válasz xetron (#35) üzenetére
A Vita egyáltalán nem kaki, a 3DS sem az, de míg utóbbi már jó ideje leemelhető a polcokról, addig a Vita a promóciós fázisában tart - ehhez képest igencsak jól áll a címekkel. Ez pedig elég komoly differencia a 2 gép között.

Arról meg nem is beszélve, hogy a Sony mögött húzódó a third party támogatás valószínűleg pillanatok alatt felhozza a gép játékkínálatát a 3DS feletti szintre, pedig már most is közel van - úgy, hogy meg sem jelent. Ez pedig frankón nevetséges, ha a személyes véleményemre kíváncsi vagy.
Sic Parvis Magna
[24] xetron
Sep 14., Wednesday 13:39 #36
Válasz stevefarcry (#31) üzenetére
Egyik leggyengébb ff-nek tartom, de ez a én véleményem .
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[24] xetron
Sep 14., Wednesday 13:37 #35
Válasz Driver (#29) üzenetére
Sunfi3lds egyet értek a 3ds ugyan olyan kaki eddig mint a vita, de a vita még nincs kint a piacon 3ds meg kint van és így nincs rá játék, amiért a nintendo szégyellhetné magát . (jó a zelda de azt is már 3x kiadták n64, és 2x gc-re)
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[24] xetron
Sep 14., Wednesday 13:34 #34
Válasz Sunfi3lds (#26) üzenetére
Ne hogy már hasra esek a Final fantasy X újra kiadásától, most akkor nagy hurrá square ?????
Etikásabb lett volna ha a lemezre még rátolják szépen a FF12,X-2 akkor talán azt írtam volna, ok ez vlami . De nem ..... Őszintén szólva A FF1-12 ráférne egy blu ray lemezre .

Vita : szokásos sony címek közül, portok közül mondj egy igazán új címet a gépre .
Szerintem ismét a sony elfogja követni azt a hibát amit psp követett, amikor ps2 játékokat dobálja ki psp-re, vita látom ugyan ebbe a hibába fog esni .(most ps2-ps3-nds címeket)
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[27] Sunfi3lds
Sep 14., Wednesday 13:30 #33
Válasz Driver (#29) üzenetére
Öreg, ne haragudj, de én már annyira unom a te dumáidat, hogy inkább kitérek előled. Szerinted ez a kezdőkínálat, ami az EU és USA rajtra még durvább lesz és a 3DS-es között nincs orbitális különbség ( jelenleg van rá legalább 1 normális játék ?) ???

Szerinted a Monster Hunter kit érdekel itt Európában, engem biztosan nem. Japánban meg eddig sem volt túl nagy gond a 3DS eladásokkal, ha jól tévedek.

Szép dolog az, hogy ennyire odavagy a Nintendo-ért, csak nem ártana tisztábban látni egy kicsit, persze tudom, neked már rég leírta magát a sony, bla-bla-bla.
Sic Parvis Magna
Sep 14., Wednesday 13:14 #32
Válasz Driver (#29) üzenetére
Hasonló véleménnyel vagyok. Tartalmilag semmi újdonság nincs a PS2es FFX-hez képest, csupán egy minimális ráncfelvarrás + 720p. Köszi, ha csak ennyi, akkor nekem bőven elég a jó öreg PS2-es rész. (csakúgy mint az ICO+Colossus, a 2 GOW, a MGS-ok)

Ez a kezdőkínálat pedig.... kb három cím ami talán érdekes számomra.
let the sun never blind your eyes
Sep 14., Wednesday 13:09 #31
Válasz xetron (#22) üzenetére
"Szerinted"
[21] Driver
Sep 14., Wednesday 13:07 #30
Válasz theSickness (#28) üzenetére
80 pénzért retro HD
-Ελευθερία ή θάνατος-
[21] Driver
Sep 14., Wednesday 13:05 #29
Válasz Sunfi3lds (#26) üzenetére
Ne legyen félreértés,nem szeretnék ezen Vitázni.
Elárulnád a fent olvasható címek közül melyik üti mondjuk a MH 4.részét például japánban?Esetleg az új Resit?Vagy a Square új JRPG címét?
Mondjuk én nem értek hozzá,de többségében töltelék címekről beszélünk.
FFXHD,ez lenne amiért érdemes Vitát venni?
Persze Uncharted címet leszámítva
A Vita frankó,de a bemutatott játékok tekintetében eddig az N jobb.
-Ελευθερία ή θάνατος-
Sep 14., Wednesday 13:00 #28
Válasz Sunfi3lds (#26) üzenetére
Ez egyrészről jó, másrészről baromi nevetséges. Lassan eljutunk oda, hogy egy éves időszakban a nagy durranás játékok egy jelentős hányada felújított játék lesz.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Sep 14., Wednesday 12:55 #27
FFX HD fani. Úgyis újra akartam játszani. Vajon mikor érkezhet?

Egyébként én hallottam 10 éve olyan bejelentéseket, hogy a három ps1-re készült FF rész (7,8,9) jobb grafikával megjelenik ps2-re is. Mintha abból nem lett volna semmi.
[27] Sunfi3lds
Sep 14., Wednesday 12:23 #26
Baszki lassan nem marad olyan egykori PS2-es sikerjáték, ami ne kapna HD remaster kezelést. Persze az FFX-nek örölünk, mert ami utána jött, az számomra értékelhetetlen a sorozatban.

A Vita meg nagyon kemény, szerintem rekord idő alatt fogja behozni a 3DS-t, pedig amikor bejelentették, inkább a Sony-t féltettem a Nintendo-tól, de míg előbbi alaposan odatette magát, addig az N nem tud újat hozni a szokásos tőlük megszokott dolgokon kívül. Szerintem ezt be fogják szopni.
Sic Parvis Magna
[4] ric82
Sep 14., Wednesday 11:37 #25
Mindenkinek az első FF a legjobb.
Sep 14., Wednesday 11:24 #24
Válasz xetron (#22) üzenetére
Hát számomra pedig a legjobb FF rész amivel valaha játszottam. Kinek a pap, kinek a papné
[21] Driver
Sep 14., Wednesday 11:06 #23
Válasz rehynn4 (#21) üzenetére
Az ár kétségtelenül jó,ahogy a gép is.
Viszont részemről egyelőre nem látom értelmét a vásárlásnak,hogy az N úgymond elhozta japán egyik siker játékát a Sony gépről(MH)nem jött jól a Vita tekintetében ez egészen biztos.Talán a Vita esetében is lesz a napokban hasonló nagy bejelentés,én számítok rá.
-Ελευθερία ή θάνατος-
[24] xetron
Sep 14., Wednesday 10:53 #22
Válasz stevefarcry (#15) üzenetére
Egyik legszarabb FF rész szerintem, még az örök ff4-nél rosszabb .
Hiába van meg a dupla lemezes változat a ff10-ből, számomra vér gagyi az egész játék .
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[54] rehynn4
Sep 14., Wednesday 10:52 #21
Válasz Driver (#19) üzenetére
Szerintem bőven jól csinálja a Sony. Jó gépet ad jó áron, és ha a játékok negyede megéri az árát, már az egy frankó premier lesz.
A Sound Shapes-et nem látom a kezdőkínálatban, de lehet, hogy a nyugati megjelenésre kész lesz.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[21] SolidMetal
Sep 14., Wednesday 10:46 #20
Elég lapos, de a Vitát szépen tolja a Sony. Ha a jövő évi felhozatal ennyire sűrű lesz, már első évben benevezek egyre.

A Risingot nem a Fox hajtja?
Random Kierkegaard idézet #667
[21] Driver
Sep 14., Wednesday 10:45 #19
Ez eddig nem nagy szám
Hol van valami AAA cím(Uncharted leszámítva)?A lista hosszú ez tény,de a mennyiség nem jelenti egyből a minőséget.Talán majd a napokban lesz valami ütős cím a japán fejlesztőktől a gépre..FFXHD........miért nem egy régi rész,mondjuk a VI.felújítva a Vita képességeihez igazítva?
-Ελευθερία ή θάνατος-
[11] Vladi
Sep 14., Wednesday 10:42 #18
Ennyi volt a konferencia? Hát mit mondjak nem egy nagy szám.
www.fumax.hu
Összesen: 67 [1-50]
1 | 2